5 yıl önce çıkan iPhone 12 bile 30k'ya satılıyor. Dediğin fiyata keşke çıksa baya satar ama ben ihtimal vermiyorum. Şu anki kur aldatıcı |
Bildirim
5 yıl önce çıkan iPhone 12 bile 30k'ya satılıyor. Dediğin fiyata keşke çıksa baya satar ama ben ihtimal vermiyorum. Şu anki kur aldatıcı |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 5 Şubat 2025; 20:16:58 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iPhone14ten geçilir mi acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ağzından bal damlıyo hocam inş dediğin gibi olur |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2jz1993 -- 6 Şubat 2025; 12:27:47 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kamera 16 daki ana kamerayla gelirse baya iyi kalır, sadece geniş açı eksik kalır. Ekran da Oled olacak deniyor piyasada Oledin üstü bir şey yok zaten gayet iyi ekran, Apple kullananlar 60Hz olayını çok önemsemez o düz 16 da bile yok zaten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kamerası 14 pro’dan daha iyi olur net < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O nasıl olacak ki? 16 Proda bile 14 Prodaki ana kamera sensörü var, daha iyisini SE ye koymazlar sanırım 😀 Büyük ihtimalle Base modellerdeki 48MP ana kamerayı koyacaklar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yazılımla bir şekilde düz 15 14 Pro'dan az da olsa daha iyi sonuçlar veriyordu sanırım yeni fotoğraf algoritması ile alakalı bir durum 15 serisinde HDR sürümü yükseldi bir de 24 mp olayı var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |