Bildirim
İphone SE Demo cihaz
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ilk defa alıcaksan normal versiyon al kutu içeriği tam olsun şahsen alacak olsam demo alırdım fazladan kulaklık ve diğer aksesuarlarını ne yapayım -
quote:
Orijinalden alıntı: aydinsukru
ilk defa alıcaksan normal versiyon al kutu içeriği tam olsun şahsen alacak olsam demo alırdım fazladan kulaklık ve diğer aksesuarlarını ne yapayım
Yazılımsal problem olur mu hocam sizce? -
iTunes kullanıp dfu modda baştan kurabileceksen ve cihaz sıfırsa, teşhir değilse düşünülebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dexter15
iTunes kullanıp dfu modda baştan kurabileceksen ve cihaz sıfırsa, teşhir değilse düşünülebilir
teşhir değil hocam kurulunca sıkıntı çıkar mı acaba,
sanırım kurabilirim. -
Dfu ile restore atınca düzeliyor demo iPad almıştım restore sonrası sorunsuz kullanıyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kurabilir misiniz derken hani evde pc yoktur internet yoktur 😄 İmkanlar şartlar müsait mi manasında, çoğu işi itunes kendi yapıyo size çok ufak bir görev düşüyo başarabilirsiniz yani 😄 Sıkıntı çıkmaz, çünkü "İsmail şurdan 100.000 demo cihaz ürettirinde sağa sola dağıtak" demiyorlardır. Mevcut cihazlara örnek fotoğraflar, kişiler kurulmuş bir yazılım kuruyolardır bence. Mesele o yazılımdan kurtulmak
Maddi olarak büyük bir fark yoksa aksiyona girmeyin 100-200₺ için bence değmez, fakat rakamlar daha büyükse alınır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demo cihazın normal telefondan farkı yoktur sadece içindeki yazılım demo yazılımdır. Alacagınız yer itunes tan güncelleyip verirse sıkıntı olmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: AlicanNalbat
Demo cihazın normal telefondan farkı yoktur sadece içindeki yazılım demo yazılımdır. Alacagınız yer itunes tan güncelleyip verirse sıkıntı olmaz.
Hepsiburada'dan sipariş vereceğim hocam. -
Güncel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşhir değilse alınır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X