Şimdi Ara

Iphone SE Kulaklık Takılı İbaresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonda kulaklık takılı olmadığı halde, telefon kulaklık takılıymış gibi davranıyor. Aramalarda çalmıyor veya videoda ses alamıyorum. Bu hep olmamakla birlikte bazen olabiliyor. Ve telefona kulaklık taktığımda da kontrol merkezinde o ibare belirmesiyle beraber çıkarmamla gitmemekte. Bir kaç dakika sonra kaybolmakta. Kulak çöpü ya da kürdanla jack girişini temizledim ve fön makinası da tuttum (sıvı teması olmamasına rağmen) ancak sorun düzelmedi. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Servis nasıl bir maliyet çıkarır?

• Kulaklık girişini temizle kulaklığı takıp çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenbu kullanıcısına yanıt
    Dediklerinizi yaptım da düzelmedi. Bazen kulaklık takmadığım halde kulaklık görüyor. Kulaklığı takıp çıkardığımda da takılı kalıyor.
  • Soket kısmından yapıyordur sıvı türü birşey değmiş olabilir mi

• Benim ip6 plus zamanında snowboard yaparken cebimden uçup kara gömülmüştü. Aynı senaryo oldu iyice kuruttum düzeldi.

• Sıvı bir şey değmedi. Düşme vs. yaşamadı telefon. Bugün fark ettim şarj cihazını taktığımda kontrol merkezinde kulaklık ibaresi yeniden belirebiliyor.

Soket kısmına sıvı teması olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörüler

Benim ip6 plus zamanında snowboard yaparken cebimden uçup kara gömülmüştü. Aynı senaryo oldu iyice kuruttum düzeldi.
    İyice kurutmaktan kastınız nedir? Sıvı teması olmadı. Yine de nasıl yaptığınızı söylerseniz, denemek isterim. Bölgesel olarak sadece sokete mi sıcak hava tuttunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C05AA6244

İyice kurutmaktan kastınız nedir? Sıvı teması olmadı. Yine de nasıl yaptığınızı söylerseniz, denemek isterim. Bölgesel olarak sadece sokete mi sıcak hava tuttunuz?

Alıntıları Göster
    Hayır kürdana peçete sarıp Kulaklık girişine soktum ilk birkaç taneyi 10-15 dakikada bir değiştirdim diğerlerini yarım saatte bir değiştirdim 2-3 saatte düzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörüler

Hayır kürdana peçete sarıp Kulaklık girişine soktum ilk birkaç taneyi 10-15 dakikada bir değiştirdim diğerlerini yarım saatte bir değiştirdim 2-3 saatte düzeldi.

Alıntıları Göster
    Anladım. Ben kürdanla ve kulak çöpüyle biraz uğraştım da düzelmeyince bıraktım. Bir de sizin yönteminizi uygulayayım. Ama yine de farklı görüşlere açığım. Farklı yöntemleri de deneyebilirim. Başka arkadaşlar da yorumlarını sakınmasınlar.
  • Toz vs. çıkmıyor. İçini temizledim tekrardan uğraştım fakat sonuç alamadım. Düzelmiyor.
  • Ya Alt soket değişecek Yada temizleme kulak pamuğuna biraz alkol veya kontak spreyler Var kulak temizle çubukları onun pamuklu kısmını nemlendir veya kontok spreyle pamuğu nemlendir sonra kulaklık kısmını temizle cihaza direk sıkma sprey veya sıvı Ekran Baklayt ında iz yapar direk cihaza birşey dökme

• kenbu kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.