Şimdi Ara

Iphone Sıfır mı Değil mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Jelatin yapma makinası var adamlarda belli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1299'a satılan teşhir cihazlarından almadınız değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır hocam.
     Iphone Sıfır mı Değil mi?
  • Takip swap cihaz olduğu belirtilmemiş sıfır fiyatına ikinci el satıyorlar rezillik gerçekten bu ülkede dürüst davranan dürüst ticaret yapan kalmamış ben olsam sonuna kadar uğraşırdım hukuki boyuta taşırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

kardeş ne iade edip sıfırı dalgamı geçiyorsun biraz maddi durumun iyiyse hemen bir avukat tut analarını ağlatırsın analarını

nerden uyduruyorsunuz böyle şeyleri ya?
    hizlial.com internetten satış yapan bir firma. internetten satışlarda da tüketicinin hiçbir sebep öne sürmeden 14 günde iade hakkı var. belli ki bu ürün de o şekilde iade olmuş. hizlial.com ne yapacak bu ürünü çöpe atacak hali yok. iade olmuş bu ürünü sıfır olarak satmak adamların hakkı.
    arkadaşa tavsiyem değişim değil iade talep etmesi. çünkü değişim talep ettiği takdirde 14 günlük süre dolabilir ve bu esnada yeni gelen ürün de kullanılmış çıkabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: premature

peki bir daha böyle bir sorun yaşamamak için yeni gelecek telefonun tamamen sıfır olduğunu nasıl kontrol edebilirim?

apple sitesinden ürünün aktive edildiği tarihi kontrol edersin.
  • oha abi 31 martta açılmış hem de rezilliğe bak

kim bilir kaç kişinin elinden geçti o cihaz

çok şanslıymışsın ki son kullanan emailini orada bırakmış, yoksa anlaman daha zordu
  • Hizlial musteri hizmetlerinden sikayet kaydi olustur kesinlikle iade alirlar,direkt sucu hizlial a atmamak da gerek neden dersen,bazi kotu niyetli kullanicilar cihazi alip acip kullanip sonrasinda shring cihazlariyla kaplayip hic acmadim diyerek geri gonderebiliyor,sahit olmuslugum var.

• Zig Zag kullanıcısına yanıt
    anlamam mümkün bile olmazdı. çünkü cihaz gerçekten sıfır görünüyordu.
  • quote:

merhabalar,

hizlial.com'dan iphone aldım.

cihaz kutulu ve jelatinli olarak geldi. açtım, kimlik oluştur kısmında başka birisinin mail adresi yazıyordu. jenerik bir şeydir herhalde dedim dikkat etmeden geçtim. sonra ayarlara geldiğimde "oayaydin's iphone" yazıyordu.

kazıklandım mı? bu durumun izahı nedir? telefonumun sıfır olup olmadığını nasıl anlarım?

Biri bozuk çıkan telefonu vermiş bunlar da onu sıfırlayıp kutuya koymuşlar. Bi sorun çıkmış galiba ki maişl yazıyor. Teşefon kesinlikle sıfır değil size söylenenlere inanmayın 0 diye. Hızlı al da bu tip vakalar çok oluyor hakkınızı arayın sınuna akadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Hizlial musteri hizmetlerinden sikayet kaydi olustur kesinlikle iade alirlar,direkt sucu hizlial a atmamak da gerek neden dersen,bazi kotu niyetli kullanicilar cihazi alip acip kullanip sonrasinda shring cihazlariyla kaplayip hic acmadim diyerek geri gonderebiliyor,sahit olmuslugum var.

iyi niyet-kötü niyet meselesi yok. açılmış bile olsa uzaktan satışlarda geri almak zorunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

oha abi 31 martta açılmış hem de rezilliğe bak

çok şanslıymışsın ki son kullanan emailini orada bırakmış, yoksa anlaman daha zordu

hocam bu tarihi nasıl görebiliyoruz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

oha abi 31 martta açılmış hem de rezilliğe bak

hocam bu tarihi nasıl görebiliyoruz?

yukarıda attığınız Apple Store garanti durumunda 31 Mart 2017 yazıyor. Açıldığından itibaren 2 yıllık garanti başlıyor.

yani ilk açılma süresi 31 Mart 2015
  • Zig Zag kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim gerçekten bilmiyordum.
  • konu saçmsapan bir hal aldı. aras kargo kargoyu biz teslim ettik diyor, hizlial.com bize öyle bir kargo gelmedi diyor.

hayırlısıyla şurdan paramı bir kurtarabilirsem uzunca bir süre internetten 50 tl üzeri bir alışveriş yapmayacağım.
  • bu sabah itibariyle paramı iade ettiler. ucuz atlattım diyebilirim. böyle şeyleri internet siteleri ne kadar güvenilir de olsa gidip mağazadan almak lazım.
  • quote:

peki bir daha böyle bir sorun yaşamamak için yeni gelecek telefonun tamamen sıfır olduğunu nasıl kontrol edebilirim?

Apple da sanırım ilk aktivasyon tarihine bakılıyordu. Nerden bakılıyor bilmiyorum tabi. Diğer cihazlar içinse sanırım kesin bir yolu yok. Biraz kişiye kalmış.

Jelatin olayina ise güvenmeyin. Bin, iki bin liralık cihaz yapıyor o işi. Sekerlemecide görmüştüm cihazı. Vakumlayip kaplıyor kutuyu. Satıcılar için temin etmek kolay.

• premature kullanıcısına yanıt
    Bu yüzden internet sitelerinden alışveriş yapmıyorum çünkü ne gibi bir sorun çıkacağı belli olmuyor ve sonra uğraşıp duruyor insan.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.