Şimdi Ara

IPHONE SİMKİLİT / iCLOUD AÇMA TÜM ÜLKE-OPERATORLER* %100 BAŞARI! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
104
Favori
121.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Apple #Aksesuar
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 6 amerkidan gelme cihaz sim kilitli. dönüş yaparsan sevinirim...
  • pm attım bakabilir misiniz?
  • Iphone 6s plus icloud kilitli, açtırma ücreti ne olur acaba? pm bekliyorum, teşekkürler.

Sim kilit açma ne kadar olur? onu da yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hector256 -- 28 Ağustos 2018; 20:16:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstteki mesajlara dönüş yapılmıştır.
  • Hocam iPhone 6s amerika'dan gelme, Metro pcs kilidi var üzerinde.
    Fiyat alabilir miyim açılması için?
    Teşekkürler
  • Merhaba 6s icloud kilitli cihazım var. Ücretle ilgili dönüş yapabilir misiniz?
  • Iphone 7plus yurt ici icloudlu ve lost modunda olan telefon kırilabilir mi icloud pm bekliyorum tesekkurler

• Hocam merhaba, iphone 5 cihazım var. İcloud kırma işlemi yapabilir miyiz ?
  • iphone 8 plus icloud açma işlemi fiyat nedir acaba ne kadar sürede tamamlanır işlem
  • Merhaba iphone 6 ile iphone x icloud açma ücreti ne kadar olur acaba.
  • Merhaba
    -Bu işlem kalıcı mı? Mesela telefon güncellendi, Iphone'numu bul açık vaziyette kullanılabilir mi? Telefon fabrika ayarlarına döndürülüp tekrar kurulum yapınca yine sorunsuz kullanabilir miyiz?
    -Iphone bulma özelliğini sormamda ki amacım bu işlemden sonra o özelliği kapalı mı kullanmamız gerekiyor yoksa işlemden sonra kendi hesabımız ile sorunsuz çalışıyor mu.
    -Iphone 7 ve 8 için fiyat ve işlem akışı nedir bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Merhaba internetten iCloud şifresi unutulmuş cihaz aldım ama kullanımda sıkıntı oluyor yani ucuz diye almıştım, iCloud silme yada kaldırma adına ne derseniz fiyat nedir belirtirseniz sevinirim, hayırlı işler.

• iCloud açma işlemi sadece clean moddaki cihazlar için geçerli. Şu anki ücreti 330 Dolar + 100 lira ve 2-7 iş günü arası işlem süresi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISherpa -- 9 Aralık 2018; 13:26:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yy2

Merhaba
    -Bu işlem kalıcı mı? Mesela telefon güncellendi, Iphone'numu bul açık vaziyette kullanılabilir mi? Telefon fabrika ayarlarına döndürülüp tekrar kurulum yapınca yine sorunsuz kullanabilir miyiz?
    -Iphone bulma özelliğini sormamda ki amacım bu işlemden sonra o özelliği kapalı mı kullanmamız gerekiyor yoksa işlemden sonra kendi hesabımız ile sorunsuz çalışıyor mu.
    -Iphone 7 ve 8 için fiyat ve işlem akışı nedir bilgilendirirseniz sevinirim.
    iCloud açma işleminden önce cihazınızın dil seçim ekranında olması gerekiyor. İşlem sonuçlandığında yeni bir iphone kurar gibi kendi iCloud hesabınızı girerek aktif edebilirsiniz. iCloud açılan cihazlar tekrar kilitlenmez. Tüm modeller için fiyat sabit olup 330 dolar + 100 liradır ve 2-7 iş günü işlem süresi var şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: ISherpa

iCloud açma işlemi sadece clean moddaki cihazlar için geçerli. Şu anki ücreti 330 Dolar + 100 lira ve 2-7 iş günü arası işlem süresi var.
    Özür dilerim çok teşekkür ederim istemiyorum telefon 450 TL ye alındı 1900 tl iCloud açmak biraz saçma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfa111 -- 16 Aralık 2018; 20:31:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfa111

Özür dilerim çok teşekkür ederim istemiyorum telefon 450 TL ye alındı 1900 tl iCloud açmak biraz saçma.

Alıntıları Göster
    8 plus ve daha düşük modeller için aliexpressten anakart siparişi tavsiye ederim.

• Merhaba icloudlu ipad mini için ne tavsiye edersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: skintas

Merhaba icloudlu ipad mini için ne tavsiye edersiniz?
    Bulunduğunuz ildeki telefonculara Nand Flash ile icloud açıp açmadıklarını sorun ya da aliexpressten anakart sipariş edin.

• Merhaba üstat
    ihale ile 4 adet iphone 6 aldım fakat icloudları var bunları en uygun şekilde nasıl kaldırabiliriz? hepsi imei clean durumda telefonları kargo ile de yollaya bilirim. Pm bekliyorum
  • oktay_conan O kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Sunucu yaptığım işlemde modele göre fiyat belirlemediğinden ve fiyat 1000 liranın üstünde olduğundan o cihaz için Nand Flash yöntemi sormanız lazım ya da anakart değiştirmelisiniz. Aliexpressten anakart sipariş etseniz sorf pasapoty kaydı 618 lira. En mantıklısı parça olarak değerlendirmek olur bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.