Bildirim
iPhone stand charger problemi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dock ile şarj ettiğimde bende de telefon sessiz oluyor. hatta deneyin müzik çalardan müzik açmayı cihazın sesi çıkmayacaktır. sorun değil özellik sanırım. cihaz 3gs -
quote:
Orijinalden alıntı: mydyga
dock ile şarj ettiğimde bende de telefon sessiz oluyor. hatta deneyin müzik çalardan müzik açmayı cihazın sesi çıkmayacaktır. sorun değil özellik sanırım. cihaz 3gs
Müzik konusunda herhangi bir sikinti yok, hem dock'ın line cikisindan hemde telefonun kendi cikisindan takiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mutivanbuuren
quote:
dock ile şarj ettiğimde bende de telefon sessiz oluyor. hatta deneyin müzik çalardan müzik açmayı cihazın sesi çıkmayacaktır. sorun değil özellik sanırım. cihaz 3gs
Müzik konusunda herhangi bir sikinti yok, hem dock'ın line cikisindan hemde telefonun kendi cikisindan takiyorum.
herhangi bir çıkış almayın. cihaz dock ile şarja takılıyken cihazın hoparlörlerinden müzik çalmayı deneyin -
quote:
quote:
quote:
herhangi bir çıkış almayın. cihaz dock ile şarja takılıyken cihazın hoparlörlerinden müzik çalmayı deneyin
Dediginiz gibi muzik dinleyemiyorum fakat hoparlörden gorusme yapabiliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
herhangi bir çıkış almayın. cihaz dock ile şarja takılıyken cihazın hoparlörlerinden müzik çalmayı deneyin
Dediginiz gibi muzik dinleyemiyorum fakat hoparlörden gorusme yapabiliyorum.
evet görüşme yapılabiliyor. demek istediğim sizin durumunuz sorun değil. iOS öyle olduğunu için öyle
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X