Şimdi Ara

iPhone Tamir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 1 sene kadar iPhone 2G kullandım, 2. el almıştım. Bir süre sonra telefonla konuşurken karşıdan ses gelmemeye başladı, kulaklıkla idare ettim bir müddet. Daha sonra telefonum kendi kendine donmaya, kapanmaya başladı. Bu durum çok ilerleyince kendime yeni bir Nokia telefon aldım ama iPhone'umu tamir ettirmek istiyorum. İstanbul anadolu yakasında yaşıyorum, Beşiktaş, Taksim, Şişli taraflarına çok fazla geçiyorum. Ümraniye, Kadıköy, Üsküdar taraflarına yakınım. Acaba iPhone için açık konuşmak gerekirse kazıklamayacak, tamirini güvenli bir şekilde yaptırabileceğim bir yer önerebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.

• Hocam işine yararmı bilmem ancak sirkeci-doğubankta özgener var güvenilirdir,fiyat olarak sizlere ne der bilemem ancak ne kadar çok yerden fiyat alırsanız o kadar iyi diye düşünüyorum. 02125207345 hasan özgener
  • Teşekkür ederim, başka cevap gelmedi burayı deneyeceğim mutlaka. Kadıköy'de telefonun ne sorunu olursa olsun en az 100 lira istiyolar tamir için. Çok sinir bozucu..
  • Rica ederim dostum umarım en ucuz fiyata tamir ettirirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone Pil Değişimi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.