Şimdi Ara

iPhone tamir ve pil değişim ücretine zam geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
2
Favori
2.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İphone şişmanlıktır.

• 1 yıl önce 6s+ ın pilini değiştirdim 300₺ ye canavar gibi telefonum oldu. İlk günkünden farkı yok. Umarım uzun süre pil değişimi desteği vermeye devam ederler. 300-350 ₺ pahalı gibi geliyor ama 2 yaşındaki telefonu ilk günkü tazeliğine kavuşturuyor. 2016 Ocak ayından beri kullanıyorum. 4.5 yıl olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labtek38 -- 10 Temmuz 2020; 13:23:50 >
  • Apple güncellemeye doyamadı

• ahmetow123 A kullanıcısına yanıt
    500 döngü garantisi var. %99'da tak %0'da tak %100'e kadar 1 döngü sayılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProsesMuhendisi -- 11 Temmuz 2020; 15:2:23 >
  • ProsesMuhendisi kullanıcısına yanıt
    Hocam burada gürgençler var sordum yeni 3 ay garanti veriyoruz dedi şaşırdım sonuçta orijinal pil az geldi garanti süresi bana

• i7 batarya S.O.S. verirken bu haber iyi olmadı.

Hocam yanlış hatırlıyor olabilirim. Arkadaşa sorayım Gürgençler Edirne'de iPhone 6 pili değiştirdi geçen sene. Bana 500 döngü demişti.

• Evet hocam 3 aymış. O da herhangi şarj almama birden bitme gibi durumlar için herhalde. 500 döngü sıfır telefon garantisinde geçerliymiş.

Çok saçma gerçekten 3 ay nedir ya ayıp

Ben de bu vesile ile değiştirdim hocam iPhone 7 Plus'ın pilini. 3 ay garanti verdiler. Psikolojik mi bilmiyorum ama cihaz biraz daha tepki olarak hızlandı. Ayrıca pil daha iyi gidiyor.

Hocam benim pil 2 yıl sonunda %80 e düştü çok yoğun kullandım.. acaba bu yeni takılan piller kesin orjinal oluyor dimi yani böyle 1 yılda falan hemen düşmesin 80 altına garantisi de az

Benim 3 yıl 3 aylık kullanımda %82'ye düştü. Oyun hiç oynamadım. Ama sosyal medyada çok kullandım ve ısıya maruz kaldı. Kullandıkları parçalar Apple tarafından tedarik ediliyor. Çakma olma ihtimali yok. Apple yetki vermiş zaten benim cihazlarımın garantisine bak diye. 1 yılda ne olur bilemem. Ben de ilk defa yetkili serviste pil değiştirdim. Cihaz iOS 10 ile geldi. Şimdi iOS 14 gelecek. Bekleyip göreceğiz aradaki farkı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProsesMuhendisi -- 15 Temmuz 2020; 20:41:0 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.