Şimdi Ara

İphone tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır araştrma ypıyorum ve iphone almayı dusunuyorum.Siz iphonenunuzdan memnun musunuz?Özellikle oyun keyfi nasıl?mesela modern combat 4 gıbı bır oyunda ekran kucuk gelıyor mu?Begendıgınız ve begenmedıgınız yonlerı nelerdır ?onerdıgınız bşka bır telefon var mı?İphone 5si bklemeyi düşünüyorum bu arada.Yardmlarınız için tşkkrler...

• quote:

Orijinalden alıntı: TwipSy

Arkadaşlar uzun zamandır araştrma ypıyorum ve iphone almayı dusunuyorum.Siz iphonenunuzdan memnun musunuz?Özellikle oyun keyfi nasıl?mesela modern combat 4 gıbı bır oyunda ekran kucuk gelıyor mu?Begendıgınız ve begenmedıgınız yonlerı nelerdır ?onerdıgınız bşka bır telefon var mı?İphone 5si bklemeyi düşünüyorum bu arada.Yardmlarınız için tşkkrler...

bana iphone 4de modern combat 4 küçük gelmedi gayet iyi iphone gerçektende doğru karar diğer telefonların aksine yaşam süresi bellidir çünkü apple her telefonuna en az 3 yıl kullanım süresi veriyor örnek vermek gerekirse iphone 3gs 2009 da çıkmışdı yanılmıyorsam 2012 oyunlarını çalıştırabiliyor şimdi burdan yola çıkarsak 2010da çıkan galaxy s şimdiki oyunların çoğunu açamıyor ki galaxy s iphone 4 le akrşılaştırmamız lazım yıl olarak ama görüyorsun iosun kalitesini burdan zaten 1 yıl önce çıkan telefon androidin 1 yıl sonra çıkan telefonundan daha iyi yani diyeceğim bu ki iphone 5 s beklemen süper bir eşy seni 2017 kadar rahat götürür

• quote:

Orijinalden alıntı: kızgınjapon

quote:

Orijinalden alıntı: TwipSy

Arkadaşlar uzun zamandır araştrma ypıyorum ve iphone almayı dusunuyorum.Siz iphonenunuzdan memnun musunuz?Özellikle oyun keyfi nasıl?mesela modern combat 4 gıbı bır oyunda ekran kucuk gelıyor mu?Begendıgınız ve begenmedıgınız yonlerı nelerdır ?onerdıgınız bşka bır telefon var mı?İphone 5si bklemeyi düşünüyorum bu arada.Yardmlarınız için tşkkrler...

bana iphone 4de modern combat 4 küçük gelmedi gayet iyi iphone gerçektende doğru karar diğer telefonların aksine yaşam süresi bellidir çünkü apple her telefonuna en az 3 yıl kullanım süresi veriyor örnek vermek gerekirse iphone 3gs 2009 da çıkmışdı yanılmıyorsam 2012 oyunlarını çalıştırabiliyor şimdi burdan yola çıkarsak 2010da çıkan galaxy s şimdiki oyunların çoğunu açamıyor ki galaxy s iphone 4 le akrşılaştırmamız lazım yıl olarak ama görüyorsun iosun kalitesini burdan zaten 1 yıl önce çıkan telefon androidin 1 yıl sonra çıkan telefonundan daha iyi yani diyeceğim bu ki iphone 5 s beklemen süper bir eşy seni 2017 kadar rahat götürür

+999999999999

• iPhone 4S performansı gayet iyi fiyatına göre. Ama ekran çoğu oyunda ufak geliyor. Parmaklar ekranı kapatıyor.

Bence eski ekran alma 3.5"ten. 5 ya da 5S'i bekle, en az 4" olsun. Onlarda ekran uzun olduğu için parmağı koysan da ekranın ortası boş kalıyor.
  • Oyun oynayacaksanız iPad al
    İphone 5 küçük geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun için alacaksan, idare eder bir akıllı telefonun varsa ipad falan al bnce
    modern combat ipad de daha zevkli
    ama bir kaç oyun için iphone dan vazgeçip ipad alırsan sonra pişman olabilirsin
    (ipad kötü olduğu içiin deil, daha sonra yine telefonunu değiştirmek isteyeceği için )
    bir de kendimden örnk vereyim: ben temple run ı teefondan oynarken daha raha ediyorum. çünkü ipad in kocaman ekranını tutup ekranı sağa - sola dödürürken elim ağrıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.