Şimdi Ara

iPhone Telefon Rehberi Düzenleme ExcelContacts (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
41.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İcloud varken neden böyle programlarla uğraşıyorsunuz ki.Hazır Apple ın sunduğu harika bir nimet.
  • Uğraşa uğraşa çözdüm gibi.
    Hotmail için en kolay yol şu; hotmail'de tüm kişilerinizi detaylı bir şekilde güncelleyin,
    daha sonra iphone'dan hotmail hesabınızı silin-kaldırın.
    Tüm kişiler gidiyor.
    Akabinde ipohe'da hotmail hesabınızı yeniden tanımlayın (kişileri al seçeneği işaretli),
    tüm kişiler mükerrlik olmaksızın geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolunay35

Uğraşa uğraşa çözdüm gibi.
    Hotmail için en kolay yol şu; hotmail'de tüm kişilerinizi detaylı bir şekilde güncelleyin,
    daha sonra iphone'dan hotmail hesabınızı silin-kaldırın.
    Tüm kişiler gidiyor.
    Akabinde ipohe'da hotmail hesabınızı yeniden tanımlayın (kişileri al seçeneği işaretli),
    tüm kişiler mükerrlik olmaksızın geldi.

Zamaninda hotmail desteklemiyordu, simdi destekliyor, yeni yeni seyler ekleniyor surekli.

Simdi Apple in kendi sistemi mevcut, iCloud hepimiz duymussuzdur. Rehber duzenleme de oldukca kullanisli ayrica takvim, mail, find my iphone, iwork gibi guzel ozellikleri var, tabi bunlari gene olarak gmail ile de yapilabiliyor ancak kendi sistemi daha kullanisli, ozellikle mac'iniz varsa cok daha verimli oluyor.

Kisisel tavsiyem eger aktif olarak IOS ve Android kullanici iseniz en guzeli gmail'dir. Sadece IOS kullaniyorsaniz kisisel tavsiyem iCloud tur.

• Çözememişim. Nasıl oluyor anlamıyorum ama telefonuma kaydettiğim kişiler siliniyor. Bir çok telefonu kaydetmeme rağmen rehberde bulamıyorum silinmiş. Bu ne biçim iştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolunay35 -- 22 Mayıs 2012; 12:10:29 >
  • iTunes'a iPhone'u bağladığınızda Bilgi sekmesinde Kişileri eşzamanla'nın tikini kaldırmayı deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iron_maden

Herkese günaydın.
    Son dönem yaşadığım bir problemi ve sonrasında nasıl çözdüğümü sizlerle paylaşmak istedim. Nedense tüm telefon rehberimdeki numaralar 2 kere çıkar oldu. Yüzlerce telefon numarasını tek tek silmek ciddi bir zaman kaybı. Sanırım bu durum türkcell in yedekleme app sinden kaynaklıda olabilir.

bu problemi çözmeye çalışırken excelcontacts ile tanıştım. Bu uygulama ile mevcut telefon rehberinizi excell e atabiliyorsunuz. Daha sonra excell de istediğiniz kadar değiştirin ekleyin çıkarın. (resim, e-mail adresi, numara, gruplama vs .vs. ). Daha sonra excell i iphone a aktardığınızda istediğiniz gibi bir telefon rehberiniz olacaktır.

not: düzeltilmiş excell i iphone ye atmadan önce Erase Contacts (cydia dan indirilebilir) ile telefon rehberinizi temizleyin ki, daha sağlıklı olsun.

Bunlari zaten iCloud ile duzenleyip eszamanlayabilirsiniz. Tabi iCloud etkinlestirilmis olsun ve iTunes'ta Info bolumunu kapali tutun boylece cift girislerden kurtulursunuz.

En temiz, en seri, en akilli yontem bu. Ayrica Apple servisi. Ileride hicbir ucuncu parti uygulamalar veya diger email sunuculari ile ugrasmadan iCloud'tan yeni cihaziniza kisilerinizi,m takvim ve notlarinizi eszamanlayabilirsiniz.

Secim sizin.

• Iphone 5 i bugün kullanmaya başladım. kişilerle ilgili bir problemim var.

eski telefonda. Telefon kişileri, simkart kişileri diye bir ayrım vardı. istediğimi gösterebiliyordum. istersem ikisini birden,istersem sadece telefon, istersem de sadece simkart kişilerini gösteriyordum.

diyeceksiziniz bu ne işe yarar. Kıskanç kız arkadaşınızın telefon rehberi kontrol tacizlerinden kurtulmaya yarıyor.
    görmesini istemediğim kişileri simkart kişilerinde tutup, telefonda sadece Telefon kişilerini gösteriyordum. böylece bu görünmesini istemediğim kişiler halen kayıtlı olarak kalıp, arayınca çıkıyor,sms gönderince gözüküyordu. ama önemli olan rehberde gözükmemesi.bu işime çok yarıyordu.

IOS6 iphone 5 de bunu beceremedim. şimdi yeni telefon aldık diye çapkınlığı mı bırakacağız?=(
    yok mudur bu işin çaresi? iphone da kişileri ayırıp, simkart kişilerini gizlemenin bir yolu.??

• konuşu açan arkadaşa teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.