Bildirim
>>>iPhone Temaları<<<
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://r-a-p-i-d-s-h-a-r-e.com/files/123342387/Giants-Theme.zip
Çizgileri kaldırınız!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DART VADER -- 26 Kasım 2008; 22:17:01 > -
-
teşekkürler
devamını bekleriz hem sizden hem diyer arkadaşlardan -
Devamı en kısa sürede gelecek. -
eline sağlık dostum... -
bunlar ve daha fazlasını rapide gerek kalmaksızın bu adreste bulabilirsiniz :http://www.thememyphone.com/thumbnails-129.html -
-
Arkadaşlar ben telefona cydia dan temalar yukledim fakat bişey olmadı bu temaları koymak içinde ama bir tema proğramınamı ihtiyac var
saygılarımla.. -
winterboard programini yuklemen lazim oncelikle daha sonra temalari o program araciligi ile kullanabilirsin -
quote:
Orjinalden alıntı: ugurraslan
winterboard programini yuklemen lazim oncelikle daha sonra temalari o program araciligi ile kullanabilirsin
zaten önceden yüklemişim içine bakınca gördüm
cok teşekkürler... -
Bu temaları kullanabılmek ıcın JB mı lazım? Degılse ben nasıl kullanabılırım..? -
bu temaları tele nasıl atıcaz arkadaşlar ibrowserlamı? -
herkesin ellerine sağlık.çok güzeller.ama türkçe bişiler Türkiye'li bişiler yok mu arkadaşlar yaa.ben aradım bulamadım daaa.... -
paylaşımın için teşekkürler. -
winterboard programnı nerden yuklicz tlfna bilen warmı arkadaşlar? -
ceydadan yukleyeceksin ceydayi nerden yuklecez dersen iste orda dur derim
jailbreak yapacaksin
carbon fiber temasi cok guzel oldu wmp11 temasindan wazgecirdi dock u 5ledim ortaya beejiveimi koydum cok hosuma gitti bu tema konuyu acan ve carbon fiber temasini paylasan arkadasa cok tesekkuler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X