Forumda daha önce cihaz arızam için konu açmıştım fakat şimdi ise tamir konusunda size danışmak istediğim bir konu var. Cihazım Apple logo ekranında döngüye girdiği için geçtiğimiz gün yetkili servisin açılmasıyla kendilerine götürdüm ilk yazılım yükleneceğini daha sonra onarım işlemleri için test edileceğini söylediler (150 TL ücret alındı) ancak servis birkaç saat sonra arayıp yazılım atamadıklarını dolayısıyla cihazı teste sokamadıklarını söyledi ve 3300 TL ücret vermem karşılığında yeni bir cihaz vereceklerini söylediler ben de kabul etmeyip telefonu geri aldım (150 TL ücreti iade ettiler). Şimdi aklıma takılan bir nokta şu acaba diyorum herhangi bir tamirciye cihazı açtırıp kontrol ettirsem (sebebi de home tuşu veya ön kamera bağlantısını söküp denendiğinde genelde sorun çözülmüş oluyormuş) eğer cihaz sorunsuz bir şekilde açılırsa ve tamir gerektiren bir durumu varsa da işlemleri yetkili servise yaptırabilir miyim?
Sanırım Apple yetkisiz işlem diye tamire almıyormuş ama sizce nasıl olur?
Cevaplar için teşekkürler.
İphon kaç ciaz yaptırmaya değermi
İnternette gördüğün yazılımla düzelme %10 %90 donanımsaldır açarsın 1 gün çalışır yine aynı olur pil cakma taktıysan yada yansanai şarj aletleri ciazı bu hale getirmiş olabilir deji filan bu piller bile yapabiliyor orjinal takınca düzeliyor
Garantili cihazınız için mutlaka yetkili servisten hizmet alın garantisi varsa hakkınızı mutlaka kulanın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme