Şimdi Ara

Iphone um çekmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ardaşlar forumda arattım ama bana uygun sorunu bulamadım bir türlü bana yardımcı olun lütfen forumda pek mesajım yok diye lütfen ilgilenmemezlik yapmayın bir çok konuda burdan yararlanıyorum

Soruna gelince iphone 4 kullanıyorum ios 5.01 yüklü makinede bugun hat gitti ve birdaha gelmedi hattı soktüm taktım gene olmadı açtım kapadım yine olmadı hattı çıkartıp açtım sonra taktım ve yine olmadı arıyor diyor ve sadece tek tık cekiyor gözüküyor ne oparatör ismi çıkıyor nede servis yazısı sadece tek tık çekme işareti okadar ondan sonra telefonu sıfırladım tam çekiyo tamam dedim çekmeye bşaldı sonra uçak moduna aldım teli sonra uçak modunu açtım gene aynı olay tek tık işareti sinyal yok telefonu sıfırlamadan sinyal almıyor yani nedendir acaba iphonu daha 20 gündür kullanıyorum biraz bilinçsizim bana yardım edin lütfen tel pasaport kayıtlı amerikandan alınma ve simkilitsizdir bana yardım eeddiiinnnnnnnnnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendall -- 12 Aralık 2011; 23:12:51 >

• bende de olmuştu taaaa bi kaç ay önce ben hattı çıkarmadan önce ucak moduna alıyordum telefonu sonra hattı cıkarıyordum elimle silip falan tekrar yuvaya oturup takıyordum 5 saniye bekleyip ucak modundan çıkarıyordum düzeliyordu aslında yaptığım mantıklı birşey yok biliyorum ama sanırım hatta temasızlık vardı gidip geliyordu her gidip geldiğinde öle yapıyordum düzeliyordu sonra hattı değiştirdim sorunumda temelli çözülmüş oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

bende de olmuştu taaaa bi kaç ay önce ben hattı çıkarmadan önce ucak moduna alıyordum telefonu sonra hattı cıkarıyordum elimle silip falan tekrar yuvaya oturup takıyordum 5 saniye bekleyip ucak modundan çıkarıyordum düzeliyordu aslında yaptığım mantıklı birşey yok biliyorum ama sanırım hatta temasızlık vardı gidip geliyordu her gidip geldiğinde öle yapıyordum düzeliyordu sonra hattı değiştirdim sorunumda temelli çözülmüş oldu
    1-2 kere geldi başıma, telefonu resetlediğimde düzeliyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

1-2 kere geldi başıma, telefonu resetlediğimde düzeliyordu

Alıntıları Göster
    çok reset attım taki sıfırlayana kadar düzelmiyor herşey tüm ayarlar gidiyor herseferinde böylemi yapacam ben yaa bir anda oldu teli kapatmak zorunda kaldım bir açtım aannam bide ne göreyim çekmiyor simdi arkadaşın kesilmiş hattını taktım aynı sorun onun hhattındada aynı şeyi yaptı

• quote:

Orijinalden alıntı: kendall

çok reset attım taki sıfırlayana kadar düzelmiyor herşey tüm ayarlar gidiyor herseferinde böylemi yapacam ben yaa bir anda oldu teli kapatmak zorunda kaldım bir açtım aannam bide ne göreyim çekmiyor simdi arkadaşın kesilmiş hattını taktım aynı sorun onun hhattındada aynı şeyi yaptı

Alıntıları Göster
    bende de bugün aynı şeyi yaptı, full çekiyor göstermesine rağmen ulaşılmıyordu telefona. tertemiz bi format attım, her şeyi sildim (zaten uzun süredir yapmayı düşünüyodum) ilk günkü gibi tertemiz oldu telefon. sanırım uçak moduna alınca sıkıntı var 5.0.1'de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Küf

bende de bugün aynı şeyi yaptı, full çekiyor göstermesine rağmen ulaşılmıyordu telefona. tertemiz bi format attım, her şeyi sildim (zaten uzun süredir yapmayı düşünüyodum) ilk günkü gibi tertemiz oldu telefon. sanırım uçak moduna alınca sıkıntı var 5.0.1'de.

Alıntıları Göster
    Geçen günlerde Türkiye garantili cihazımda bu başıma geldi, gün boyunca sürekli şebeke yerinde Servis Yok ve Aranıyor... yazıyordu, bazen gelip sıfır diş çekiyordu, tam garantiye göndermeye hazırlanırken kendi kendine düzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Hiphopready4war

bugune kadar yoktu ama yaaa nerden geldi bu başıma peki tertemiz bir formatı nasıl atabilirm ayarlar genel sıfırlama dediğiniz şey çünkü onu yapmadan çekmiyor telefon birde restore etmek nedir tam anlamadım öyle bişey yapsam makine düzelme şansı varmıdır
  • quote:

quote:

bugune kadar yoktu ama yaaa nerden geldi bu başıma peki tertemiz bir formatı nasıl atabilirm ayarlar genel sıfırlama dediğiniz şey çünkü onu yapmadan çekmiyor telefon birde restore etmek nedir tam anlamadım öyle bişey yapsam makine düzelme şansı varmıdır

evet ayarlar/tüm verileri sil şeklinde sıfırladım ben. restoreluk bi işi olduğunu sanmıyorum dediğim gibi 5.0.1'de sıkıntı var büyük ihtimalle. çünkü 5.0'dayken yapmıyordu böyle bir şey. telefonu formatlayın ayarlardan, YEDEK ALMAYI UNUTMAYIN SAKIN. kişilerinizi vesairenizi icloud yardımıyla yedekleyinki formattan sonra kişilerinizi kullanabilesiniz. ben anlamam diyorsanız da hiç uğraşmayın, bilen biri varsa o yardımcı olsun bu konuda. ahınızı almak istemem gece gece eheh (:
    eğer sıfırlarsanız telefonu, uçak modunu gerekmedikçe kullanmamaya bakın.

• quote:

quote:

quote:

evet ayarlar/tüm verileri sil şeklinde sıfırladım ben. restoreluk bi işi olduğunu sanmıyorum dediğim gibi 5.0.1'de sıkıntı var büyük ihtimalle. çünkü 5.0'dayken yapmıyordu böyle bir şey. telefonu formatlayın ayarlardan, YEDEK ALMAYI UNUTMAYIN SAKIN. kişilerinizi vesairenizi icloud yardımıyla yedekleyinki formattan sonra kişilerinizi kullanabilesiniz. ben anlamam diyorsanız da hiç uğraşmayın, bilen biri varsa o yardımcı olsun bu konuda. ahınızı almak istemem gece gece eheh (:

en iyisi şimdilik böyle devam hiç kapatmam lazım yoksa düzelmiyo peki 5.01 downgrade yapamazmıyız 5.0 a eğer sinyalin çekmediği bir yerde olursa yine sıfırlıcaz ayarladan peki ben böylemi yaşayacağım yaaaa

• quote:

quote:

quote:

quote:

en iyisi şimdilik böyle devam hiç kapatmam lazım yoksa düzelmiyo peki 5.01 downgrade yapamazmıyız 5.0 a eğer sinyalin çekmediği bir yerde olursa yine sıfırlıcaz ayarladan peki ben böylemi yaşayacağım yaaaa

Alıntıları Göster
    Cihaz yurt dışı mı kayıtlı mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Offchu!

abd deden arkadaşım getirdi simlock kendi pasaportuma kayıtlı imei sorgulamadada cihaz kayıtlı gözüküyo
  • quote:

quote:

abd deden arkadaşım getirdi simlock kendi pasaportuma kayıtlı imei sorgulamadada cihaz kayıtlı gözüküyo

Alıntıları Göster
    Simlock olan bir cihazı 5.0.1 de nasıl unlocked ettiniz ?

• quote:

bi anda telle ugraşırken yanlış yazmışım tel factoryunlock yani simkilitsiz geldi turkcell vodafon falan hepsinde çalışıyo
  • quote:

Alıntıları Göster
    Cİhazınız sim kilitli ise ve 5.0.1 yüklemişseniz bu versiyon için geveyi beklemeniz gerekmekte henüz çıkmadı diye biliyorum eli kulağındadır keşke sim free alsaydınız.

• quote:

Cİhazınız sim kilitli ise ve 5.0.1 yüklemişseniz bu versiyon için geveyi beklemeniz gerekmekte henüz çıkmadı diye biliyorum eli kulağındadır keşke sim free alsaydınız.

simfree evet tel simkilitsiz yani
  • Mesajı aynı anda yazmışız ben simkilitli olduğunu düşünerek yazmıştım. Pasaporta kaydettirdiğiniz cihazın kayıtlı olduğu gözükebilir bunu sisteme anında operatörler geçiyor zaten ama önemli olan btk sistemine kaydetmesi bir kaç gün hatta 1 ayı bulabilir bu sebeble bahsettiğiniz durum olabilir, ancak cihazınızda başka bir problem mevcut gibi görünüyor yerinizde olsam temiz bir restore çekerdim
  • quote:

Mesajı aynı anda yazmışız ben simkilitli olduğunu düşünerek yazmıştım. Pasaporta kaydettirdiğiniz cihazın kayıtlı olduğu gözükebilir bunu sisteme anında operatörler geçiyor zaten ama önemli olan btk sistemine kaydetmesi bir kaç gün hatta 1 ayı bulabilir bu sebeble bahsettiğiniz durum olabilir, ancak cihazınızda başka bir problem mevcut gibi görünüyor yerinizde olsam temiz bir restore çekerdim
    Allah rızasına yardım yyaaa allah rızasına
  • quote:

Allah rızasına yardım yyaaa allah rızasına

Alıntıları Göster
    tamamen aynı sorun bende vardı, herseferinde resetlemem gerekiyordu telefonu. bütün herşeyi sildim ios yeniden yükledim düzeldi. ben jb olayından şüpheleniyorum. jb li 5.0 üstüne jb siz 5.01 kurmuştum tertemiz olsun istedim işe yaradı
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakoyunn

tamamen aynı sorun bende vardı, herseferinde resetlemem gerekiyordu telefonu. bütün herşeyi sildim ios yeniden yükledim düzeldi. ben jb olayından şüpheleniyorum. jb li 5.0 üstüne jb siz 5.01 kurmuştum tertemiz olsun istedim işe yaradı

ben hiç jb kullanmadımki daha 20 günlük telefon en mantıklısı sanırsam kökten bşr restore etmek peki restorenin telefona zararı varmı biliyormusun yani yarıda falan kalırsa nasıl telefon bricik olur mu birde bütün herşeyi silip nasıl ios yükledin bu yaptığın restoremi demek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karakoyunn

ben hiç jb kullanmadımki daha 20 günlük telefon en mantıklısı sanırsam kökten bşr restore etmek peki restorenin telefona zararı varmı biliyormusun yani yarıda falan kalırsa nasıl telefon bricik olur mu birde bütün herşeyi silip nasıl ios yükledin bu yaptığın restoremi demek

Alıntıları Göster
    Restore işleminin herhangi bir riski yoktur.
    Öncelikle önerim Itunes sürümünüz güncel değilse güncelleyin.
    Sonra restore ettikten sonra size backuptan geri yüklemeyi soracaktır.
    İşte burası önemli, bu aşamada yeni telefon deyin, eski backup kullanmayın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.