Şimdi Ara

/iPhone'umuzun SSni alıyoruz/. Güncel Tutalım Büyük Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
724
Cevap
26
Favori
36.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone 6
     /iPhone'umuzun SSni alıyoruz/. Güncel Tutalım Büyük Konu /iPhone'umuzun SSni alıyoruz/. Güncel Tutalım Büyük Konu /iPhone'umuzun SSni alıyoruz/. Güncel Tutalım Büyük Konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İphone um yok ama iphone hastasıyım çalış çabala lg g3 Beat ı bu hale getirdim :)
     /iPhone'umuzun SSni alıyoruz/. Güncel Tutalım Büyük Konu /iPhone'umuzun SSni alıyoruz/. Güncel Tutalım Büyük Konu

Edit : borsa simgesinde donanım haber açılıyor. Gazetecilik de google drive açılıyor. Passbook da dosya yönetici açılıyor :D böyle uydurdum ancak :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcanbey -- 7 Ocak 2015; 13:53:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcanbey

İphone um yok ama iphone hastasıyım çalış çabala lg g3 Beat ı bu hale getirdim :)
     /iPhone'umuzun SSni alıyoruz/. Güncel Tutalım Büyük Konu /iPhone'umuzun SSni alıyoruz/. Güncel Tutalım Büyük Konu

Edit : borsa simgesinde donanım haber açılıyor. Gazetecilik de google drive açılıyor. Passbook da dosya yönetici açılıyor :D böyle uydurdum ancak :D

başarılı olmus. :'')

• ahmetcanbey kullanıcısına yanıt
    tavsiyeni dinleyeceğim :)
  • Sağolun hocam elimden geldiği kadar uğraştım

• Tavsiye derken hocam? :)

• ahmetcanbey kullanıcısına yanıt
    Kardesim bravo süper olmus yaparken hangi progları kullandın.Kardesimin s5 minisine denicem

• quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

quote:

Orijinalden alıntı: Hess.com

Bunlarda benden :)
     /iPhone'umuzun SSni alıyoruz/. Güncel Tutalım Büyük Konu /iPhone'umuzun SSni alıyoruz/. Güncel Tutalım Büyük Konu /iPhone'umuzun SSni alıyoruz/. Güncel Tutalım Büyük Konu

Hocam ana ekranın orjinalini alabilir miyim ?

Al hocam
     /iPhone'umuzun SSni alıyoruz/. Güncel Tutalım Büyük Konu

• auafina47 kullanıcısına yanıt
    Buyur hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcanbey

Tavsiye derken hocam? :)

100,000 mail olayını hiç düşünmemiştim :)
  • Hocam valla :D kullanmady?ym ios 7 ios 8 icon pack kalmady, blackmart dan ücretsiz olarak indirdim hepsini oradan bulabilirsiniz. (ios 7 icon pack - ios 8 icon pack - ios7 Theme icon - ultimate ios 8 Theme - ios 7 Theme hd gibi isimleri var) yoksa o kullandy?ym icon pack ler baya fazla, pahaly olur yani. :)
    O icon packleri Nova Launcher prime ve missed it(bildirim sayacy) programlaryny kullanarak birle?tirdim ama toplamda 4 saat ugrasmisimdir. Yazy tipi icon boyutu simgesi vs. vs. Yani Android arayüzünü bu hale çevirirken her ayryntyyy elle ayarlamak zorunda kaldym

Edit: inoty programyyla bildirim penceresini de ios 8 deki gibi yapabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcanbey -- 7 Ocak 2015; 17:31:55 >
  • sınırını görün hocam :) bug falan oluyor mu
  • el_charro E kullanıcısına yanıt
    kilit ekranını atabilirmisin rica etsem
  • MrKattchup kullanıcısına yanıt
    Buyur.

• Buda benim.

• omondoles O kullanıcısına yanıt
    Hocam yazı tipinin adıni paylaşır mısın ?

• Sade

• Böyle

• teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.