Şimdi Ara

IPhone Unlock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bana amerikadan yeni Iphone geldi ama malesef Unlock.Modeli 2.2.1(5h11) /02.30.03
    turbosim i denedim ama malesef olmadi baska ne yapabilirim yada bildiginiz kesin calistiracak bir turbosim varmi.

Tskler

• çeşitli ikinci el sitelerinde (sahib**den.com ve gittigidi**r.com) 2.2.1 i çalıştırdığını idda eden ilanlar var.şu an için
    tek şansın bunlar gibi görünüyor.
  • 2.2.1 icin Turbo Simler var.
  • İşe yaramıyor turbosimler boşuna para verme ben aldım evden cıkınca cekmıyor kullanmadım yazılımsal unlock cıkana kadar beklemek zorundasın..
  • Yeni cikan urunler var; sinyal kaybini veya baz istasyonu degisikliklerinde No Servis/Servis Yok olayini ortadan kaldiriyor. Sebekeyi sim karti cikarmaya gerek olmadan kendisi buluyor/
  • Turbosim hikaye diyorum yenisi falanda yok yeni olanını aldım bende.
  • suana kadar 2 tane turbo sim aldim olmuyo baska ne yapabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple - iPhone - iPad
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunlarla ilgilenen servislere götür
  • Su an sinyal degisimlerinde kendi kendine tekrar sinyal bulan "3G Storm" isimli turbo simler yeni uretildi. Turbo Sim`i cikarmaya da gerek kalmiyor. Baz istasyonlarinda No Service`e dusme olayi bugune kadarki tum turbo simlerde vardi, ben aylardir satiyorum ve ayrica Turkiye`ye henuz gelmemisken iPhone`umu Amerika`da turbo sim ile kullaniyordum. Resmini de vereyim aciklayici olsun.

IPhone Unlock
  • Hikaye oldugunu soylemek pek de dogru olmaz.

IPhone Unlock
  • Benım aldıgımda bunun sarısı "aynı seyın lacıvertı" yanı bı nevı onun ıcınde sorunsuz denıyordu ozel 2.2.1 ıcın denıyordu ama hıkaye kardesım bununda cozum olacagını sanmıyorum
  • Erkan,
    ben seninle tartismycam ama sen bilgi eksiklignden dolayi yanlis konusuosn onu belirttim. Olaya sadece tuketici gozuyle bakman ne kadar dogru onu tartismaya gerek yok. Ama gercek su ki, senin ysadigin sey butun dunyada turbo sim kullananlarin yasadigi olay. Emin ol ben turbo sim denen olayi senden cok dha once kullanmaya basladim. Bunun mavisi kirmizisi diye bakilmiyor olaya. Senin su an 2.2.1 ile kullandigin turbo simden oncekiler (ornegin 2.0 surumu ile kullanilanlar) ama ayni sari turbo simler 2.2 cikinca kullanilamamaya basladi;demek ki i$ sariyla kirmiziyla olmuyor.
  • Sarısı içinde alırken 2.2.1 ıcın ozel uretım sorunsuz no servıce olayına cozum dıye almıstım bundada aynı sorun olacagından emınım dedım bende sadece tartısmıyorum konunu senınle alakası yok cıdden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan_163 -- 15 Mart 2009; 1:52:59 >
  • @Askaray;
    PM
  • ARKADASLAR

SAYFADA GORDUGUNUZ 3G STORM TURBO SİMİ 3 GUN ONCE ALDIM.. BENİM İPHONEM 2.2.1 MODEM FİRMWARE NUMARASI İSE 02.30.03...

TEK DERDİM MODEM NUMARASIDAN DOLAYI TELEFONUMUN YAZILIMSAL OLARAK SUAN KIRILMAMASIYDI. BUNU ALDIGIM YERDE İSE 2.2 VE 2.2.1 SÜRÜMÜ MODEM FİRMWARE NUMARASI 02.28.03. VE 02.30.03.. OLAN İPHONELERDA HER BAZ İSTASYONUDNA GECERKEN SEBEKE KAYBOLMA OLAYINI ORTADAN KALDIRIP KENDİLİGİNDEN KAYBOLAN SEBEKE SİNYALLERİNİ BULACAGINI YAZIYORDU... SİTENİN ADINI VERMİYORUM AMA HEPİMİZİN BİLDİGİ GİBİ TURKİYEDE COK BİLİNDİK BİR ONLİNE ALISVERİS SİTESİ...

BENDE BU SİMİ ALDIM TAKTIM VE SEBEKEYİ GORDU... TUM DERTLERİMİN BİTTİGİNİ SANDIM.. AMA NZM ERTESİ GUN OLDU VE YERİNE GİTMEK İCİN VAPURA BİNİP KARSI TARAFA AYAK BASTIGIMDA SEBEKE SİNYALİ KAYBOLDU VE SEBEKE YOK DEDİ... İS YERİEM GİTTİM ALDIGIM ELEMANA MSJ ATTIM... ALAH ALAH DEDİ VE SİMİ CIKAR NETVORK AYARLARINI SIFIRLA DEDİ SONRA TEKRAR TAK DEDİ.. NEYSE BEN İSLEMLERİ TEKRAR YAPRIM SİNYAL YİNE GELDİ.. AKSAM OLDU EVİME GİTTİM SİNYAL TEKRAR DUSTU.. İSLEMLERİ TEKRAR YAPTIM VE SİNYAL YİNE GELDİ.. ALDIGIM SİTEDE SİNYALLERİ KENDİLİGİNDEN BULABİLECEGİ YAZISINA GUVENEREK ALDIM BEN BU URUNU... AMA HER BAZ İSTASYONUNDA GECERKEN SİNYAL KAYBOLMAYA DEVAM EDİYOR... 5 GUDNURDE BENDE TURBO SİM 5 GUNDURDE HERGUN AYNI SORUN.. DEMEK SİTEDİGİM HİC BİR TURBO SİME YOK SUNUN BU OZELLİGİ VARMIS YOK BU SOYLE YAPIYORMUS FALAN DİYİP ALMAYIN... YA MODEM FİRMWARE NUMARASINI GERİ CEKMEYİ ARASRIRIN YADA 02.30.03 UN YAZILIMSAN OLARAK KIRILMASI İCİN BEKLEYİN...

2009 YAPIMI
    ISMARTOHONE 3G STORM TURBO SİM SAGLIKLI CALISMIYOR ANLYACAGINIZ. SAKIN ALMAYIN

• ARKASLAR DÜZELTİYORUM...

TURBO SİMDE BİR SORUN YOK.. BUGUN ALDIGIM ADAMIN YANINA GİTTİM... BU TİP SORUNLAR UZERİNDE KURULU İŞLETİM SİSTEMİNDEN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR VE BASTAN KURULMASI GEREKEBİLİR DEDİ VE TELİ RESTORE EDİP MEVCUT 2.2.1 İ TEKRAR KURDU QUEKPWN İLE... EVE GİDERKEN TEKRAR HER 10 DK BİR KONTROL ETTİM SERVİS KAYBOLMADI.. VE SERVİS YOK YAZISININ HEMEN ERKASINDAN TEKRAR SERVİSİ BULDU...

SİMDİLİK BİR SORUN GORUNMUYOR İSMARTPHONE 3G STORM TURBO SİMDE...

ALINABİLİR BİR URUN... ARKADASLAR
  • Telefon sebeke bulduktan sonra operator kismindan hangi sebekeyi kullaniyorsan onu manuel olarak bulup isaretlemelisin. Bu sorunu ortadan kaldirir.
  • merhaba arkadaşlar teknolojiden uzak bir arkadaşıma dedesi tarafından yurtdışından hediye olarak gelen iphone 3g (sanırım 16gb) pasaporta kayıt işlemi falan yapılmadığıından sim kart takıldıktan sonra çalışmamış ve o da kaldırmış kutuya koymuş.

beni aradı eğer ilgini çekerse ipod fonksiyonları kullanılabiliyor 550 ytlye bırakayım dedi(istese başkasına verirdi). ben de siz forumdan arkadaşlara sormadan girişmek istemedim. ne dersiniz aldığım bu iphone'a acaba simkart takıp pasaport kaydı yada kilit kırma benzeri bir işlem yapabilir miyim ve almalımıyım bu fiyata?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.