Şimdi Ara

İPHONE UNLOCK,PASAPORT KAYDI,UNLOCK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    22 mayısta amerikadan iphone getirttim bir arkadaşıma.işin başında bana pasaport kaydını yaptırıp vereceğini söylemişti fakat kırmayacağı kişilerden talep gelince 5 6 tane iphone ile yurda giriş yaptı ve bunlardan babasına getirdiği iphone yi kaydettirdi.her neyse.bende 24 mayısta telefonu kırdırmak için yani unlock yaptırmak için tanıdık telefoncuma telefonu bıraktım sabahtan.akşam 7 den sonra adam hattı takmışbir şekilde verdi bana telefonu.verirkende (bilmiyordum o zaman) bu telefon kayıtlı değil arkadaşına söyle kaydettirsin telefonu dedi.çocuğa olayı söyleyince ve telefonu kaydettirmesini isteyince çocuk çip taktır(gevey) pasaport kaydına gerek yok dedi.bende bunu araştırdım sirkecinin altını üstüne getirdim.ama girdiğim telefon dükkanlarından hiç biri bana öyle birşeyin mümkün olmasına imkan olmadığını söyledi.şimdi bende sizlere soruyorum.
    1-amerikadan veya başka bir ülkeden gelen iPhone neden kırılır?
    2-pasaport kaydı ne için yapılır?ü
    3-çocuğun annesine getirdiği iphone'da kayıtlı değildi pasaport bulup kaydettirmiş fakat kaydettirmeden önce kırdırmış telefonu gevey ile yanılmıyorsam.kayıttan sonra tekrar kırdırması gerekiyormuş.(duyduklarım).böyle birşeye imkan varmı?kaydı olmayan iphone'yi kırdıktan sonra kaydedersek tekrarmı kırdırmamız gerekiyor?

arkadaşlar gözünüzü seveyim bana yardım edin.şu nalet olasıca telefonu bilmiyorum.en kısa zamanda ivedi cevaplarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkür ediyorum.İYİ GÜNLER....

SON OLARAK BU YAZIYI YAZARKEN MSAJ ÖZELLİĞİNİ AÇAMIYORUM.EĞER YORUM YAZILMASSSA KONUMUN ALTINA MESAJ ATARSANIZ SEVİNİRİM.

• Pasaparto işleme olayi iphone ile alakalı bir olay değil.Yurtdışından gelen tüm telefonların IMEI numarasinin telekominkasyon kurulu tarafindan işlenmesi gerekiyor işlmediğiniz takdir telefon 1 ay kullanımın ardından telefon görüşmelerine kullanilmayacak duruma gelecektir.Bu yüzden getirdiğiniz telefonu yurtdışdan en fazla 30 gun once türkiyeye giriş yapmış herhangi birinin pasaportuna işlenmesi gerekir , hangi ülkeden geldiği ve kim olduğu önemli değil bu işlemi herhangi bir turkcell işlem merkezinden yapabiliyorsunuz.
  • Kırılma olayına gelince , amerikadan iphone aldığınızda yanlızca aldığınız telefon sağlayıcınızda kullanılmasına izin verilir, bu yüzden türkiyeye getirip sim kartinizi taktiğinizda bu sim kart kullanamayacağinizi orjinal sim kart takmanizi isteyecektir bu durumda telefonu unlock yapmanız gerekiyor.
  • birde hocam asla telefonu kapatma. yoksa geveyi aktif hale getirmek için bazı işlemler var onları yapman gerek.
    bu arada geveye kaç tl verdin.
  • toplamda 100 tl verdim ama bunun içinde şarj cihazıda var türkiye için olanlardan.istanbul içindeysen doğubankta yapıyorlar.hatta bir arkadaşım 50 tl ye kırdırmış iPhone.geveymi değilmi orasını bilmiyorum.ama hattının mutlaka yeni olması gerekiyor.4 5 senelik hatlar olmuyomuş.
    aç kapa olayında ise telefona taktığın hattı telefon ile eşleştiriyorsun yapılan olay o.

"hayvan adam yorumlar için sağol"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geylanicevik -- 30 Mayıs 2011; 16:27:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İMEİ KAYDI
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.