< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iPhone'unu 120 HZ'de Kullanmak İsteyenler Gelsin (5. sayfa)
-
-
Bozulmaya başladı derken hocam anlayamadım tam, siz yapabildiğinize emin misiniz. Kapatma menüsünden ram temizleme işlemini ara ara yapmanız gerekiyor ram çabucak şişiyor iosta eğer ondan bahsediyorsanız yapılabilecek bir şey yok ona ne yazık ki
-
60-120 calisirken 60-80-120 calışmaya basladi.Tekrardan yapinca duzeldi.Ram temizleme islemini tam olarak nasıl yapiyoruz hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
80 gözüküyorsa bozulmuş evet cihazı kapatıp açtıysanız tekrar yapmanız gerekiyor Telefonu kapat menüsüne gelip alttaki çarpıya tıklıyorsunuz
-
Ufak bir güncelleme yaptım, sos ekranına giremeyenler bu şekilde rahatça işini halledebilir
-
Beyaz noktayı azalt yapinca cihaz hissedilir derecede akicilasiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir türlü çin yapamadım ödeme yöntemi istiyor :(
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kartınızı girin kalan yerleri sallayabilirsiniz
-
Abonelik mevcut diye ülke değiştiremiyorum sanırım hocam. Aboneliği iptal ettim yine olmadı. Temmuzda sonlanacakmış. Sağlık olsun.
O sebepten olduğunu sanmıyorum değiştirdiğiniz zaman aboneliğiniz Çin'de yasaksa kullanamazsınız sonrasında tekrar Türkiye'ye aldığınızda kullanmaya devam edersiniz diye düşünüyorum
Apple destek kısmında aboneliğiniz varsa ülke değiştiremezsiniz yazıyordu hocam. Ona istinaden olmadığını düşünüyorum bende. Teşekkür ederim
Birkaç adım tekrar güncellendi, extra yollar çıkmış onları daha denemedim deneyip çalıştığını onayladığım zaman konuya onları da eklicem
-
Hocam biraz daha kolay yolu yok mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 26 Mayıs 2023; 22:19:0 >
【全网首发】iOS强锁120hz高刷5.0最终版-无痛点、更方便_最细最强教程_哔哩哔哩_bilibili
Bu şekil bir yol daha var fakat komple Türkçeye çevirip deneyecek vaktim olmadı siz isterseniz deneyip sonucu yazabilirsiniz, ben uygun olduğumda komple Türkçe'ye çevirip denicem buraya da atıcam çalışıyorsa
Kısayol linklerini de vereyim
https://www.icloud.com/shortcuts/9a0da80ef9514ccc97c9718712230e8d
https://www.icloud.com/shortcuts/cb5dfe4642fc47d389f36bb75f01df9c
Ek olarka konudaki yöntemi denerken gece modunu kapatmayı unutmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çetooooo -- 26 Mayıs 2023; 23:25:0 >
-
Bunu da deneyebilirsiniz en kolay gözükeni bu sanırım daha kolayını bulamadım
Uygulama linkini de atayım size App Store 上的“微信键盘” (apple.com)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çetooooo -- 26 Mayıs 2023; 23:37:30 >
-
Teşekkür ederim hocam bir bakayım
İos 17 yi yükledinizmi hocam ?
13 pro max menüler 120 hz olarak farkediyorum denermisiniz sizde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, hayır yüklemedim hala 16.3'teyim. 17'de performans ve pil iyileştirmesi yapılmazsa geçmeyi düşünmüyorum. Ne yazık ki denemek için bile geçemem çünkü 16.3'e geri dönüş yok.
Esasında benim yükleyip denememe de gerek yok, floating clock uygulamasını indirin kaydırma yaptığınızda sol üstteki gibi 120 değeri gözüküyorsa sorun yok, sanmıyorum ama umarım düzeltmişlerdir.
-
120 hz görünüyor. Zaten fark ediliyor 17 beta 1 de 120hz çalışıyor sistem. İleride kapatmazlarsa bu problem çözüldü demektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cok sükür. Bu sekilde kalir umarim diger sürümlerde de ve Finalde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X