Şimdi Ara

iPhone'unuzun pil süresini uzatın 'DH Özel video' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone6 plus'imda bluetooth-handoff kapali.konum servislerinde uygulamalar kullanilirken konum servisleri acilsin secenegi aktif.3g daima acik.parlaklik otomatik.hareketi azalt(paralaks efekti acik) 1,5 gun rahatca goturuyor.simdiye kadar kullandigim akilli telefonlar icinde en iyisi diyebilirim.

• harbi herseyi kapatarak ev telefonundan farki kalmadi cihazin. bence komple telefonu kapatin sarj sonsuza kadar gitsin.

%52 sarji tuketecek kadar flick soccer oynarsaniz tabi sarj dayanmaz o cihaza.
  • Herkese Merhaba

Videonun başında belirttiğim gibi bu ayarlar bilgi amaçlıdır. Sarjı tüketebıiecek etkenleri tanıtmak için yapıldı. Uygulayıp uygulamamak kullanıcıya kalmış bir olay. Bir çok kişi iphone serisine yeni geçti ve işletim sistemine yabancı. Onlara yardımcı olacağını düşünüyorum.

Saygılarımla
  • Chrome da videolar niye açılmıyor düzeltin bu sorunu lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi o nasıl anlatış tarzı
    bir an ekrandan fırlayıp ağızımı burnumu kıracaksın sandım :)

• izlerken sarjım bitti :)

• Emeğinize sağlık. Güzel olmuş.

• güzel video eline ağzına sağlık
    mail ve handoff u kapattım.diğerleri zaten söylediğin gibiydi
    bakalım nasıl fark yaratacak
  • Plus'ın şarjı gayet iyi. Onu bunu kapatmaya gerek yok.

• Telefonun şarjı uzun gitsin diye cihazi 40 takla ile cihazi patatese çeviriyoruz.Apple anla artık şunu, komik derecede küçük bataryanız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FightForBeer -- 23 Aralık 2014; 2:37:22 >
  • Ne dövmesi.Gayet anlaşılır,tana tane anlatılmış.Teşekkürler...

• Anlatım tarzı konusunda bazı dostlar "dövecek gibi" falan demiş ama aksine gayet net ve düzgün Türkçe kullanılmış. Anlaşılmayan bir yer yok, hızlı geçiş yok. Ben beğendim, incelemelerinizin devamını bekliyorum. Bilgiler için teşekkürler, iyi çalışmalar.

• Uykum geldi yeminle ayrica cekilen ortamda isik yetersiz

• Berkan'a, bizler için zaman ayırıp emek harcayarak videolu anlatımlara başladığı için öncelikle teşekkür ederim. iPhone6 Ana konusunun kendisine geçmesinin ne kadar yerinde bir hareket olduğunu da bir kez daha gördük.

Şöyle bir yorumlara baktımda, yorumlara yorum yapmak dahi içimden gelmedi... Oturduğumuz yerden ortaya laf atmak her zaman kolay olmuştur...

Video'da pil süresi ile ilgili tüm yapılabilecek şeyler tek bir videolu anlatımda, tek tek, anlaşılır şekilde açıklanmış. Pil konusu ile sıkıntısı olanların muhakkak bu videoda anlatılanlardan bir kısmını yada tamamını yapmasını şiddetle tavsiye ederim.

iPhone'umuz ile ilgili videoların devamını bekliyoruz, teşekkürler Berkan!..

• Faydalınvideo olmuş teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bü tür yöntemlere ihtiyacı olan tek marka apple :D

• teşekkürler dostm

• çok akıcı ve güzel anlatıyorsunuz , ayrıca ışık ta gayet yeterli emeğinize sağlık tekrardan.

• Video çok basit olmuş. Daha profesyonel noktalara değinirsiniz diye video sonuna kadar bekliyim dedim fakat nafile. Söylediklerinizden hatta bazıları şarj süresini uzatma olarak uyarı veriyor zaten kullanıcıya. Beyaz noktayı azalt
    Saydamlığı azalt
    Kapsama alanını artırmaya yönelik 2G geçişi vs.
    Ayrıca katılmadığım bir nokta var otomatik parlaklık sensörünü aktif etmek tam aksine daha fazla batarya sarfiyatı oluşturur. En iyisi ışığı elle minimum düzeyde tutmaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carcharies -- 26 Temmuz 2015; 15:49:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

Video çok basit olmuş. Daha profesyonel noktalara değinirsiniz diye video sonuna kadar bekliyim dedim fakat nafile. Söylediklerinizden hatta bazıları şarj süresini uzatma olarak uyarı veriyor zaten kullanıcıya. Beyaz noktayı azalt
    Saydamlığı azalt
    Kapsama alanını artırmaya yönelik 2G geçişi vs.
    Ayrıca katılmadığım bir nokta var otomatik parlaklık sensörünü aktif etmek tam aksine daha fazla batarya sarfiyatı oluşturur. En iyisi ışığı elle minimum düzeyde tutmaktır

Sizce neler yapılmalı ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.