Şimdi Ara

iPhone üretim şefi açıkladı: iPhone'lar neden Android telefonlardan daha kaliteli? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İphone mu geçin bunları ya. Pcden fotoğraf yükleyeceksin yok bilmem nereye yükle ordan telefona yükle geçin bunları. Herşeyi paralı. Yaşasın android telefonlar

• Tamamen sallamasyon uydurma bir reklam çalışması. Kalite farkı falan yok. 14 pro max aldık neymiş iphone iphone dedikleri diye, xiaomi ve samsung üst modellerinden sonra çıldırttı resmen. Androidin iyi cihazlarını kullanıp da sonra iphone kullanıp seven birisi telefondan anlamıyordur. Redmi'den falan iphone'a geçenler sevebilir belki. Son zamanlarda 14 pro maxlerin pillerinin şişip patlaması da endişelendiriyor, dikkatli kullanıyoruz. Androidleri canavar gibi kullanıyordur böyle şeyler olmuyordu. Bu mu kalite şimdi? Bırakın bu işleri...

• Xaiomi 11 ultra kullanıyorum iPhone den çok çok iyi

• Çalışanlar ayakta çalışıyor. Yazık yahu. Hem köle gibi çalıştır hem de o insanların emeğini sömüren Foxconn'u öv. O hatta çalışanlar herhalde yaptıkları Iphone'u almak için 5-10 yıl çalışmak zorunda kalırlardı. Apple'ın ürünlerindeki parçaların detayları hakikaten muhteşem. Adamların vidaları bile kaliteli. Birşey diyemem ama ipini koparan android bazlı ve her bütçeye göre ürün üretilince haliyle android bazlı telefonlar daha sorunlu görülebiliyor. Sadece Samsung ve Apple olsaydı piyasada o zaman görürdük. Yalnız Apple'ın havası daha çok kullanıcılarının kendilerini elit sanacak kadar çok pahalı olan ürünleri alıyor olmalarından. Yani adamlar herkeste olmayanı alıp kullanınca fiyatından ötürü daha mutlu oluyorlar. Aynı fiyata şişirilmemiş bir android telefon mu Apple mı derseniz çoğunluk Apple der.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Arkadaşta aynen bu şekilde söyledi ve 11 ultra aldım. 2 ay sonra değiştirdim. Her anlamda çok fark var. Çok iddalı yorumlar boşuna masraf olabiliyor. Telefon hem hayatta hem işte gerekliyse, maddi olanak varsa “ tr şartları malesef ağır evet” İphone çok güzel telefon. Fiyat performans oranı bazı markaların modellerine göre düşük evet ama sunduğu özellikler hep daha kaliteli. “ ses, işletim sistemi, bluetooth, şebeke, vıdeo bence çok farkediyor. 11 ultradan her anlamda bence üstün. Polemik için değilde insanlar al sattan zarar etmesin istediğimden yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

iPhone kullanmış olsaydın xioami’nin suratına dahi bakmazdın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aphone ustunlugu aldigin telefonun guncelleme destegi saglamasi?? Android te ise bir müddet sonra guncelleme desteginin kesilmesidir??

• Tam da iphone u anlatan özelliğe vurgu yapmış firma.

1200 parça fazla kullaniyoruz dese bir durur dusunurdum.

100 insanin yapabilecegi işi 1100 tane gereksiz adam daha alarak yapıyorum deyince taşlar yerine oturdu.

Aynı camı takılmış mı diye 3 kişi kontrol ediyor.

İşte i phone teknoloji farkı...

Katlandığı zaman beni uyandırın.

Bir gun paraniz yeterde zfold4 kullanirsaniz Ne demek istedigimi daha iyi anlarsiniz ama simdilik gereksiz 1100 isciye daha para odemeye devam edin onemli bir fark.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.