Şimdi Ara

İphone usb kablosuz müzik yüklemek mümkünmü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone na mp3 video vs yüklemek istiyorum galiba i tunes üzerinden yapılıyormuş fakat usb kablosuyla pc ye bağlantı şart mı bluetooth lada olmuyor usb kablom yok başka bir şekilde kablosuz olarak mp3 yüklemem mümkünmü acaba wınscp programını da denedim oda usb kablosu olmayınca olmadı yada ben beceremedim heralde yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim

• bluetoothla keşke olsa...ztn anlamıyorum bu itunes kadar saçma bir sync etme yöntemini yane..windows mobile'da ne güzel activesync ile kablolu/kablosuz dosyalar silinmeden istediğin kadar bilgisayarda sync edebiliodun ve o bilgisayarda olan internetide cihaz üzerinden kullanabiliyodun..bunda itunes'a sıkışıp kaldık oda sınırlı!
  • bluetooht un işlevi nedir bu teknolojiyi koymuşlar ama kısıtlama da koymuşlar i tunes e yönlendirmek için heralde yani hiç bir şekilde pc ile iphone arasında kablosuz veri aktarılamaz mı demek istiyorsun eh napalım edineceğiz bir usb kablosu ama iphone için çok büyük eksiklik çok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FırtınA_67 -- 27 Kasım 2009; 2:07:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.