Şimdi Ara

IPhone VOIP nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Açıkcası çok daha önce hiç skype bile kullanmadım ama iphone'un VOIP desteği ile ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim. Mesela skype ile konuşma artık mümkün ama merak ettiğim insanlar bana nasıl erişiyorlar? Yani bağlı bulunduğum WI-FI değiştikçe IP adresim de değişiyor. Nasıl iletişiyoruz? IPhone bu konuda yeterli bir cihaz mı yoksa daha iyi destekleyen cihazlar var mı?

Şimdiden teşekkürler.

İlker

• Voip sizin dışarıyı aramanız için düşünülmüştür. Karşı tarafın sizi araması için voip servisi aldığınız firmanın size bir telefonu numarası tahsil etmesi gerekir.
  • Teşekkür ederim.

Peki ben VOIP ile sabit numaraları yada cep telefonlarını arayabilir miyim? Yoksa sadece VOIP kullanıcılarını mı ararım? (Eğer sadece aramaya yarıyorsa VOIP kullanıcılarını arayamam sanırım)
  • Voip üzerinden her tür numarayı arayabilirsiniz. Hatta Voip kullanıcılarını aynı firma üzerinde diilseniz aramanız çok daha zor. Voip normal telefonun standart santral yerinme internet üzerinden kullanılanı. Tabi seste gecikmeler olabiliyor.
  • Bir Voip firmasında çalışan biri olaraktan "FRING" programını heyecan ile denedim, cep telefonu sabit numaraları aramakta herhangi bir sıkıntı yaşamadım, tek problem diyebileceğim nokta sadece G.711 codec desteklemesi bu yazılımın. G729 işlemeye işlemcisi yetermi bilmiyorum ama desteklense idi daha kaliteli ve daha az bandwith ile görüşme sağlayabilirdik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakc

Voip üzerinden her tür numarayı arayabilirsiniz. Hatta Voip kullanıcılarını aynı firma üzerinde diilseniz aramanız çok daha zor. Voip normal telefonun standart santral yerinme internet üzerinden kullanılanı. Tabi seste gecikmeler olabiliyor.

dostum merhaba,

voipraider üyeliğim var, iphone da kullanan var anlatan yok nasıl kullanacağım, rica etsem anlatır mısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaq t -- 19 Nisan 2008; 2:44:31 >
  • frgin dene programı yükleyeceksiniz ve hatta iphonedan sabit hatları aramak ücretsizmiş.bir başlık açılmıştı bu konu hakkında.voiple mesajlar bedava ve herhangi numaradan mesaj veya arama yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.