Şimdi Ara

İphone Wifi Ön Kamera Yuz Algıyıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Ustadlarım Bana İstanbuldan Hediye Bir İphone Geldi İlki Çok Güzel Çalışıyordu Sağolsun Abim Güncelleme Yaptı Simlock Oldu Ne Yaptıysak Çaılmadı Bunu geri gönderdik yerine bi tane daha geldi oda ımei kayıt olmadığı için şebeke yoktu bunuda gönderdik bi tane daha geldi bunun güzel yanı unlock olması bu konuda sıkıntı yok ama asıl soruna geldik

wifi yok yazıyor silinmiş gibi 10 yakın geri yükle yazılım attık ama tık yok geri gelmedi telefon unlock olduğu için cydia sıkıntısız yükledim ve bunada sbsetting vs yukletim sbsettingde wifi açılıp kapatılmış gibi oluyor bende bir wifi programı var mı yukleyim wifi programı ile bağlana bilirmiyim

birde ön kamerası çalışmıyor arka kamerada sıkıntı yok ama ön kamera geçiş yapıldığında arka kamerada geçiş yapılmadığı için mecburen kamera programı kullanıyorum en azında format atmama gerek kalmıyor

birde yüz algılama sensor çalışmıyor bir tek buna bir uyguılama bulamadım :D

şimdi ustadlar ben bu telefona ne yapabilirm eski ilk telefonu geri istesem unlock yaptıra bilirmiyim

burda bunların arsında bana en önemlisi lazım olan wifi bunu hallede bilirsek sıkıntı olmaz diğerleri pekde önemli değil benim için

şimdiden tşkler sunarım

• Hocam wifi kesinlikle olmazsa olmaz bence tekrar iade-değişim yapabiliyorsanız yapmanız tercihimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayıldım iPhone'la masa tenisi oynamanıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Bayıldım iPhone'la masa tenisi oynamanıza.

? yanlış konuya yazdınız heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

? yanlış konuya yazdınız heralde

Alıntıları Göster
    Yooo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_fb**

Hocam wifi kesinlikle olmazsa olmaz bence tekrar iade-değişim yapabiliyorsanız yapmanız tercihimdir

Evet Aldığımız Kişi Artık Değişim Yapmıyor Ya İlk Tlefonu Gönderirim Diyor Yada Bunu Kullanacaksın Dİyor İlk İstesek Aca Unlock Yapma İmkanımız Var mı Yanlışım Yoksa İmei sorgusunda ya yolcuydu yada passport kaydıydı

cevabınız içinde tşkler

quote:

Size Gine YOrum Yaptığınız İçin Tşk Ederim

Hani Derlerya Başına Gelmeyen Bizlemez Umaraım Sizin Başınıza Ne Olursa olsun Hiç Bişey Gelmesi Şimdiden

Görüyorum Halinizi

Wifi Programı Olursa Hiç Birine Gerek Kalmaz Die Düşünüyorum ama bulamıyorum böle bişey ayada ismi değişik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerrx -- 24 Temmuz 2012; 0:44:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tanerrx

quote:

Orijinalden alıntı: M_fb**

Hocam wifi kesinlikle olmazsa olmaz bence tekrar iade-değişim yapabiliyorsanız yapmanız tercihimdir

Evet Aldığımız Kişi Artık Değişim Yapmıyor Ya İlk Tlefonu Gönderirim Diyor Yada Bunu Kullanacaksın Dİyor İlk İstesek Aca Unlock Yapma İmkanımız Var mı Yanlışım Yoksa İmei sorgusunda ya yolcuydu yada passport kaydıydı

cevabınız içinde tşkler

quote:

Size Gine YOrum Yaptığınız İçin Tşk Ederim

Hani Derlerya Başına Gelmeyen Bizlemez Umaraım Sizin Başınıza Ne Olursa olsun Hiç Bişey Gelmesi Şimdiden

Görüyorum Halinizi

Wifi Programı Olursa Hiç Birine Gerek Kalmaz Die Düşünüyorum ama bulamıyorum böle bişey ayada ismi değişik

Sorunun donanimsal galiba tam anlayamadım

• Arkadaşım mesajindan anladığım kadarıyla wi-fi flex bozuk proksimity sensör bozuk ön kamera bozuk eeeeee daha geriye ne kaldıki bu cihaz başınızı çok ağrıtır bence o lock olan cihaz'ın ios sürümü ve baseband'ını öğrenin buraya yazın bakalım gevey vs vs unlock ediyormu ediyorsa hemen ilk cihazla değiştirin elinizdeki cihazdan hayır gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimhd -- 24 Temmuz 2012; 0:56:54 >
  • Kırlmayın ama hediye gelen iPhone, kırılmış sim kilitli çıkıyor. O (hediye!) geri gidiyor. Yerine kayıtsız geliyor. O gidiyor wifi yok yazan (neresinde yazıyorsa artık) geliyor.

Gerçektenneredennasılaldığınızımerakettimbirden(Mademnoktavirgülkullanmayacağızboşluğudakullanmayalımtamolsun)

• Sorunun donanimsal galiba tam anlayamadım

Büyük Bir İhtimalle Bende Düşünüyorum Sorunu Biz Yarattığımız için karsı tarada bişey dimeyoruz

ama jb yükledim sbsettingden wifi açılıp kapanıyor benimde burda aklım kaldı

Orijinalden alıntı: ibrahimhd

Arkadaşım mesajindan anladığım kadarıyla wi-fi flex bozuk proksimity sensör bozuk ön kamera bozuk eeeeee daha geriye ne kaldıki bu cihaz başınızı çok ağrıtır bence o lock olan cihaz'ın ios sürümü ve baseband'ını öğrenin buraya yazın bakalım gevey vs vs unlock ediyormu ediyorsa hemen ilk cihazla değiştirin elinizdeki cihazdan hayır gelmez.

Güzel Diyonda Şimdi Onu Nasıl Bulayım ancak Değiştirmeye Gönderirsek Ve Elime Geçince Bakarız Ki Oda Nasıl Bakılacaksa AÇılmıyor Son Aşamada Kalıyor Ve Eyerki O Gelirse Olmazsa Buda Gidrse Perişan Olurum Derim

Kırlmayın ama hediye gelen iPhone, kırılmış sim kilitli çıkıyor. O (hediye!) geri gidiyor. Yerine kayıtsız geliyor. O gidiyor wifi yok yazan (neresinde yazıyorsa artık) geliyor.

Gerçektenneredennasılaldığınızımerakettimbirden(Mademnoktavirgülkullanmayacağızboşluğudakullanmayalımtamolsun)

Benimde Merak Ettiğim Senin Bu Konda Bilgin Varmı Yoksa Mesaj Saysını Yükseltmen İçim mi Yorum Atıyon EYerki Öyle Bir Niyetin Varsa Aç Boş Konu Face Gibi Yazışalım Senden rica Ediyom Bu Konu Benim İçin Hassas Kalbini Kırmak İstemem

• Orijinalden alıntı: tanerrx

Sorunun donanimsal galiba tam anlayamadım

Büyük Bir İhtimalle Bende Düşünüyorum Sorunu Biz Yarattığımız için karsı tarada bişey dimeyoruz

ama jb yükledim sbsettingden wifi açılıp kapanıyor benimde burda aklım kaldı

Orijinalden alıntı: ibrahimhd

Arkadaşım mesajindan anladığım kadarıyla wi-fi flex bozuk proksimity sensör bozuk ön kamera bozuk eeeeee daha geriye ne kaldıki bu cihaz başınızı çok ağrıtır bence o lock olan cihaz'ın ios sürümü ve baseband'ını öğrenin buraya yazın bakalım gevey vs vs unlock ediyormu ediyorsa hemen ilk cihazla değiştirin elinizdeki cihazdan hayır gelmez.

Güzel Diyonda Şimdi Onu Nasıl Bulayım ancak Değiştirmeye Gönderirsek Ve Elime Geçince Bakarız Ki Oda Nasıl Bakılacaksa AÇılmıyor Son Aşamada Kalıyor Ve Eyerki O Gelirse Olmazsa Buda Gidrse Perişan Olurum Derim

Kırlmayın ama hediye gelen iPhone, kırılmış sim kilitli çıkıyor. O (hediye!) geri gidiyor. Yerine kayıtsız geliyor. O gidiyor wifi yok yazan (neresinde yazıyorsa artık) geliyor.

Benimde Merak Ettiğim Senin Bu Konda Bilgin Varmı Yoksa Mesaj Saysını Yükseltmen İçim mi Yorum Atıyon EYerki Öyle Bir Niyetin Varsa Aç Boş Konu Face Gibi Yazışalım Senden rica Ediyom Bu Konu Benim İçin Hassas Kalbini Kırmak İstemem

Sen ne diyon beya?

• Beden eğitimi hocasını verirsen Türkçe dersine, olacağı budur işte.
  • Hiçbir halt anlamadım , klasik iphone kullanan topluluğun profilini yukarıda görüyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.