Bildirim
iphone win7 driver problemi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Forumda araştırdım eski konulara falan baktım ama sorunu bir türlü çözemedim. Aygıt yöneticisinden iphone u kaldırdım ve tekrar telefonu laptop a taktım " Sürücü yazılımı yüklemesi başarılı olmadı" diyor. Bunun yüklememiz gerekn bir driver ımı var acaba??? -
Muhtemel win 7 64 bit sorunu
Açılışta sürücü imzalamayı devredısı bırak görür.
Kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonixTR -- 18 Aralık 2010; 22:38:58 > -
cevap için teşekkürler sonixTR
dediğiniz yolu denemedim fakat sanırım işe yarasa bile bunu bilgisayarı her açışta yapmak gerekiyor. Bunun kalıcı bir çözümü varmı acaba yada bu sorunu yaşayanlar nasıl çözümlediler bunu merak ettim. -
iTunes u uninstall edip, reinstall yapmayı dene. -
Dostum bence win7'yi 32bit kurmalisin. Sadece iphonda degil, bir suru donanimda, programda hata veriyor :( -
itunes u uninstall yapıp tekrar kurdum .
ama olmadı yine çok ilginç gerçekten.
Win7 32 bit bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justinyo -- 20 Aralık 2010; 20:50:16 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X