Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Iphone X 64Gb Space Grey [Satılık] [Fiyat Revize] Satın Al 26 Kasım 2020 21:00 1 1 Iphone X 64Gb Space Grey [Satılık] [Fiyat Revize] Merhaba,Telefonun ilk sahibiyim. MediaMarkt'dan almıştım. Türkiye cihazı. Severek ve temiz kullandım. Herhangi bir darbe, ezik değişen, tamir vs. bulunmamaktadır. Arka ve Ön camlarda çizik yoktur. Sadece Ankara içi yüzyüze teslim edilir. Fatura: VarŞarj Aleti: Var(Orjinal)Garanti: BittiKutu: YokKulaklık: YokKozmetik: 10/9.9(Sol tarafında 0.2mm ince bir çizik var ama fotoğrafta bile çıkmıyor. Onun için 0.1 puan kırdım)Pil Sağlığı: %88Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Numark Mixtrack Platinum FX - 4 DJ Kontrol Cihazı Iphone X 64Gb Space Grey [Satılık] [Fiyat Revize] [Satıldı] Samsung 27" 4ms 72 Hz Full HD FreeSync Curved Monitör ASUS Z-77A Soket 1155 Anakart [Satıldı]
Fiyat Revize ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Numark Mixtrack Platinum FX - 4 DJ Kontrol Cihazı Iphone X 64Gb Space Grey [Satılık] [Fiyat Revize] [Satıldı] Samsung 27" 4ms 72 Hz Full HD FreeSync Curved Monitör ASUS Z-77A Soket 1155 Anakart [Satıldı]