Şimdi Ara

Iphone X 64Gb Space Grey [Satılık] [Fiyat Revize]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara Renk #Siyah Model #Iphone X Kapasite #64 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Iphone X 64Gb Space Grey [Satılık] [Fiyat Revize]
    Merhaba,

Telefonun ilk sahibiyim. MediaMarkt'dan almıştım. Türkiye cihazı. Severek ve temiz kullandım. Herhangi bir darbe, ezik değişen, tamir vs. bulunmamaktadır. Arka ve Ön camlarda çizik yoktur. Sadece Ankara içi yüzyüze teslim edilir.

Fatura: Var
    Şarj Aleti: Var(Orjinal)
    Garanti: Bitti
    Kutu: Yok
    Kulaklık: Yok
    Kozmetik: 10/9.9(Sol tarafında 0.2mm ince bir çizik var ama fotoğrafta bile çıkmıyor. Onun için 0.1 puan kırdım)
    Pil Sağlığı: %88

Iphone X 64Gb Space Grey [Satılık] [Fiyat Revize]Iphone X 64Gb Space Grey [Satılık] [Fiyat Revize]Iphone X 64Gb Space Grey [Satılık] [Fiyat Revize]Iphone X 64Gb Space Grey [Satılık] [Fiyat Revize]Iphone X 64Gb Space Grey [Satılık] [Fiyat Revize]Iphone X 64Gb Space Grey [Satılık] [Fiyat Revize]
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Iphone X 64Gb Space Grey [Satılık] [Fiyat Revize]
    Fiyat : 4800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat Revize
  • Takip.
  • Takas olur mu acaba garantili iphone 7 plus tertemiz hatasız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILDI- iPhone 7 plus 32gb
    5 yıl önce açıldı
    İphone 6s 32 GB Space Grey
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.