Şimdi Ara

iphone x alacaklar burada mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihazın baz fiyatı 5499₺ olur gibi duruyor.

Keşke Apple güzellik yapıp 4999₺ falan dese en azından psikolojik sınır aşılmamış olur.

Amerikada 999$ artı vergi 1079$=3650₺ olan cihaza

fazladan fazladan para vermek koyuyor gerçi bunun sebebi bizim avrupa bölgesinde olmamız, o sebepden fiyatlar pahalı geliyor.

Dolar bölgesi olarak gelse bizdeki vergilerle bile 4099₺ ye alınırdı.

Firmalar bölgesel indirim yapıyorlar genelde orada. ki şartlara göre çinde vs özellikle ama türkiye de keriz çok diye karışmıyolar demek ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qwsehmus kullanıcısına yanıt
    Olmaz. Yurtdışından gelen tüm telefonlar için ülke içerisinde garanti verilmiyor. Bizzat teyit edildi.
  • Alıcam demiyorum ama 4999TL'ye Note 8 alacağıma iphone X 4999TL olursa alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

Alıcam demiyorum ama 4999TL'ye Note 8 alacağıma iphone X 4999TL olursa alınır.

Fiyati 5999 olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: sansarbela

Valla 4 veririm fazlasinida etmez gider alm den 7 plus alirim

4bine bulursan haber ver 2 tane alicam

• quote:

Orijinalden alıntı: Ademefe

Olmaz. Yurtdışından gelen tüm telefonlar için ülke içerisinde garanti verilmiyor. Bizzat teyit edildi.

Hocam peki hangi telefonlara garanti veriliyor?
  • Almayı istiyoruz ama bir telefona bu kadar para verilir mi diye küfür ederler diye beklemedeyiz. Ancak yurt dışından getirmeyenin çaresine bakacağız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çıksa da alsak😎🤑

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok önemli bir noktayı es geçmişim . telefon 5.8 inç miş. Plus modellerini büyük diye hiç sevmiyordum . :)) kullanım açısından ufak ebatı tercih edenler için iyi olmadı. Öte yandan fiyat konusunda da problem görüyordum .. fakat plus modeliyle 200 dolar fark var. Mantık olarak iphone 8 plus ile kıyaslayınca 999 dolar normal duruyor.
    Tabi , Türkiye fiyatı anormal olacağı kesin . 5799 tl ile giriş yapar gibi. :)
  • *Designer* kullanıcısına yanıt
    5.8 ama ön yüzün tamamı nerdeyse ekran olduğu için 5.8 ebatta çok bir fark yok 7 ye göre 1cm daha büyüktür.

• Türkbey kullanıcısına yanıt
    iPhone 7 ye göre 0,53 cm yükselik , 0,38 cm genişlik farkı varmış .:) bu ebatta ekran genişliği gerçekten çok güzel olur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Designer* -- 14 Eylül 2017; 0:22:16 >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    Herkesin kazancı ve harcama öncelikleri farklıdır, alanları veya almayı düşünenleri bu şekilde yargılamak haddinize değil.
  • qwsehmus kullanıcısına yanıt
    Yurtdisindan gelen hicbir telefon icin turk devleti garanti vermiyor. Amac kendi ulkemizde telefon aldirip vergi elde etmek. Bu seneden itibaren boyle.

• Bu bilgi yanlış. iPhone 1 sene garantide ABD den de alsanız. Türkiye'den alırsanız 2 sene garantide.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaynak?
  • Apple

• Ama şöyle anlatayım:
    Mart ortası gibi yurtdışı kaynaklı iphone'lara Türkiye'de destek verilmeyeceği konusu gündeme geldi.
    Ama bildiğim kadarıyla bundan vazgeçildi, başka forumlarda Nisan ayında Apple TR ile kontrol edip garantinin sürdüğünü görenler olmuş. Hadi onlar belki daha önce hak elde edenlerdir diyelim ama Apple 'ın Türkiye için bu kararını uygulamaktan vazgeçtiğini de duymuştum. Sanırım bu konuda sadece sıkılaştırma getirildi, yani telefonu servise sadece btk kaydını yaptıran verebilecek gibi.

Siz en iyisi bana da güvenmeyin, merak eden direk Apple'ı arayıp sorsun, en kestirme sonuç.

Bu arada halen yurtdışı kaynaklı telefonu olanlar (veya buradan alanlar da) garanti durumlarını şu linkten kontrol edebilirler:

https://checkcoverage.apple.com/tr/tr/;jsessionid=5zt1Z6KSL8Ln72J3ZkXFYGRm2Zhq2gk6CNG1XNt1V8VwGSDzvPv1!878846071

Cihazınızdaki Ayarlar -> Genel -> Hakkında menüsündeki Seri Numarasını kullanarak garanti durumunu kontrol edebilirsiniz.

• Bu nasil bir konu ya? Android tarafina laf atarak aklinca kendini hakli cikartmaya calismissin. cok komik oluyorsunuz boyle. bugunde baskasinin adina utandik... neyseki boyle zihniyetler varda android telefonlari ucuza alabiliyoruz. Yoksa apple nasil zengin olacakti? 1 verilir 5 yolunur.. Alismissiniz bu duzene hadi simdi gitte 450 tl lik 2 yillik tellefonumda bile olan hizli sarj ozelligi geldi diye devrim ilan edilen iphone icin kredi islemlerini baslat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60C9D430E -- 17 Eylül 2017; 14:10:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Leon FR kullanıcısına yanıt
    Fiyatı sizin bütceniz için yüksek olabilir ama geliri iyi olanlar alabilir ve bu onlarıda keriz yapmaz. Kısaca ayda 20000 tl maaşım olsaydı veya kazancı iyi olan bir işadamı olsaydım almayı düşünüyor olurdum

• Bana 6100 den baslar gibi geliyor ,ben en fazla 7300 e kadar veririm ,inş hemen gelir araliga kalmaz ,turkiyeden alicam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.