Şimdi Ara

İphone x in satmama sebebini açıklıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu sahibine katılmıyorum. Benim de iPhone 10'u alacak nakit param olduğu halde almıyorum. Çünkü cihazı hiç beğenmedim. Böyle çirkin ötesi bir cihaz olamaz. Çentiği ayrı, arkasındaki trafik lambası ayrı, fiyatı ayrı, vs...

4 yıldan fazladır Apple kullanıyorum ama Apple'ın tavırları beni kendinden soğuttu. Harika ötesi bir Android cihaz aldım. Uygun jelatini de hallettim mi Apple'ı bırakacağım. Piyasada uygun jelatin yok ya :)

Bunları, bir Apple hayranı ve iPhone 5s, 6, 6s cihazlarını bizzat satın almış ve şu anda aktif olarak iPhone 5s kullanan biri olarak söylüyorum. Üzgünüm ama Apple beni kaybetti.

İsteyen istediğini cihazı almakta özgürdür. Altında başka sebepler aramayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz kafanızı yormayın fakiri de zengini de bir şekilde alır Iphone X i. Önemli olan mutlu olduğun telefonu kullanmak. Mesela benim X alacak param var çok şükür.. Ama 1000 tl de olsa gidip almam. Çünkü touch id kullanmayı daha çok seviyorum ve plusçıyım. Bu kadar basit :)
  • katılıyorum genel yapıyı özetleyen güzel bir yazı👍🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmckr kullanıcısına yanıt
    siz mafya mısınız kardeşş?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maykılsıfofiyıld

siz mafya mısınız kardeşş?

“İphone x in satmama sebebini açıklıyorum“ başlığının altına en saçma ve en alakasız yorumu kim yapabilirin örneği.

• konu para ile alakalı değil

güzel değil ki telefon

kullanımı yavaş

zor demiyorum. yenilikçi evet, lafımız yok. ama yavaş ve tuşlu bir iphone'u kullanmak çok çok daha rahat

ayrıca parmak izini kaldırmak hangi akla hizmet o da ilginç

konu para değil. ikisini de alacak para var. tercihim açık ara iphone 8.

ayrıca bir sonraki telefonda ekrandan parmak izi okuma olacak zaten. şu an satın almak gayet mantıksız.

iphone x'in; kendisini aldıracak "ÇOK ÖNEMLİ" bir sebebi yok maalesef

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 31 Ocak 2018; 10:12:15 >
  • Benim tanıdığım onlarca çok zengin insanlar var, hiç birin de de ıphone x görmedim, yanlış düşünüyorsun çoğunda ıphone 7 yada 8 kullanıyor, plus da değil hepsi işinde gücünde adamlar zaten işinde gücünde adam telefon peşinde al sat değiştir işleriyle uğraşmaz boş işler bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErKaN-23 -- 31 Ocak 2018; 10:43:3 >
  • Koç Holding, Sabancı Holding, Doğuş Holding sahiplerinde son model telefon göremezsiniz.

Hepsinin elinde eski model telefon var.

Mesela geçenLerde Koç Holding sahiplerinden aLi koÇ'un halen Blackberry kullandığına dair haberler çıktı.
  • Iyide konu sahibi bu söylediklerin Türkiye icin gecerli. Öte yandan, bugün cikan haberdede en cok satan telefon IPhone X olmus. Hangine inanalim?

• Alan alır almayan almaz ne gerek var tartışmaya. Şu söylediği şeye çok katılıyorum ama ya bakıyordum artık herkes bir telefon yenileme sezonuna girmiş iPhone 6s Plus, ıphone 7, 7 Plus lan dedim noluyor bende Iphone 5 vardı inanın millette Iphone 5 bile kalmamış durumdaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Koç Holding, Sabancı Holding, Doğuş Holding sahiplerinde son model telefon göremezsiniz.

Hepsinin elinde eski model telefon var.

Mesela geçenLerde Koç Holding sahiplerinden aLi koÇ'un halen Blackberry kullandığına dair haberler çıktı.

sene oldu 2018 şu zengin güzellemelerini bir kenara bıraksanız artık?100 tane zenginden on tanesi eski telefon kullanıyorsa olay oluyor geri kalan 90 zenginin milyon dolarlık araba koleksiyonlarını konuşan yok.dur tahmin edeyim koç,sabancı mercedes,bmw ye filan da kesinlikle binmiyordur demi?hatta torosla dolaştıklarını duydum geçen
  • ®ed ® kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğimiz zenginlerin hepsi araçlarını şirketlerin veya holding adına alıp vergiden düşüyorlar.
  • Konuyu kedi cigerciler basmis.

• ahmckr kullanıcısına yanıt
    hocam güzel bir detaylandırma yapmışsın ama yanlış anlama sürekli BİİZ BİİZ diye konuşman çok itici olmuş. Siz kimsiniz? İphone'u kendi için kullananlar cemiyeti mütevelli heyeti mi ?
  • sebtom kullanıcısına yanıt
    Evet

-Kendimizi o bahsedilen diğer iphone kullanıcılarından ayırmak için “biz” kelimesini kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmckr -- 2 Şubat 2018; 11:16:8 >
  • Maaşım 7500 elektrik kira su derdim yok hertürlü alabilirim ama neden alayım k gereksiz pahalı ve çirkin bir telefon ayrıyeten yurtdışındayım 4 aydır daha ucuza da alabilirim. ama gereksiz teknoloji geleceği son noktaya 6s zamanlarında geldi şimdi var olan teknojiyi yok 2 kamera yerine 3 kamera işte parmak izi okuyucunun 2. Nesli daha hızlı %15daha fazla şöyle daha fazla böyle blah blah safsatalarıyla keklemeye çalışıyorlar bilinçli tüketici olmak lazım he bide en kötüsünden en iyisine gezdiğim ülkelerde Türkiyedeki kadar iphone kullanan yok burda neredeyse hiç yok gibi bilakis genel çoğunluk orta seviye telefon kullanıyor belki iphone durum iu olmayanların bir araba hayali gibi ulaşmaya çalıştıkları hedef gibi birşeydir

• Apple ı anlamıyorum üretimi neden durduruyorsa , zaten pahallı markasın üstüne exclusive ürünlerle dahada pahallı ürünlerin oluyor , iphone X dan ne bekliyordunki durduracaksın. 50 bin TL lik I watch ların çok mu beklenenin üstünde satıldı , alakası yok.

Adamlar ya yeni bir fikir buldular bunu 2018 Eylülde sunacaklar , yada malzeme kalitesi daha iyi olan bir X üretimi yapılacak.

Çünkü kalitesi çok iyi değil arkasında deli gibi parmak izi bırakıyor ki 8 plusta aynı renk neredeyse hiç parmak izi bırakmıyor ve ekranı çok sarımtırak , 8 plus da night shift açık kalmış gibi bir ekranı var X in.
  • belmont B kullanıcısına yanıt
    10. Yıl icin üretilen özel bi cihazin 11.-12. Yıldada hala satılması sacma olmaz mi ? 10. Yıl icin üretildi 10. Yılları bitti üretimide bitti yani

• iPhone 4 de kimsede olmayan, pahalı bir telefondu. Ama devrim yaratmıştı. Tasarım olarak şüphesiz en iyi telefondu. Olay zengin fakir ayrımında değil. Apple'ın burnu sürtmesi iyi oldu

• yavercanturk Y kullanıcısına yanıt
    Bi dk dur.Apple zaten sorunu iOS 11.3 de düzeltti hatta Gine'de bataryayı değiştirmek istersen bile batarya fiyatlarını düşürdü.Ama Samsung telefonunu yavaşlattı açıkladı Samsung da ve hiç bir şey yapmadı.Zaten iPhone de sorun olursa kullanma şartından olur.Çok zorlarsan veya sıcak bir yerden şarj edersen veya kullanırsan telefon ısınır.He durduk yere ısınmaz ama ısınırsada bi sorun yok çünkü iPhone işlemcisi kaliteli ve güçlü.iPhone yi soğutucusu olmayan bir küçük bilgisayar gibi düşün.Samsung ta zaten iğrenç bir telefon..

iPhone candır gerisi heyecandır.

Sanmsung iğrençtir gerisi sahtedir .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.