Şimdi Ara

İphone X Kamera Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amerikadan aldığım bir iphone x im vardı. Uzun süredir ikinci hattım takılı olarak kullanmaktayım. Ne hikmetse dün kameraları çalışan telefonun bugün ne ön ne arka kamerası çalışmakta. Ne zaman kamera facetime vb uygulamalara tıklasam kap kara bir ekran ile karşılaşıyorum ve de kullanamıyorum. Ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A31EBF679 -- 9 Haziran 2020; 20:36:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam çözüm bulabildiniz mi aynı sorun bende de cıktı.Kameraya bastıgım zaman siyah ekranda kalıyor acılmıyor kamera.Flaş ta calısmıyor
  • hoodan kullanıcısına yanıt
    Valla hocam reset atıyorum telefona sonrasında 24 saat sonra çalışmaya başlıyor. Garip bir şekilde ama her hafta bu hatayı alır oldum. Bir çözümü maalesefki yok gidip komple ekran artı faceid artı kamera modüllerini değiştirmedikten sonra.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende de aynı sorun var amerikadan alınma telefonun kamerası ön ve arka çalışmıyor , instagrama girince açıyor bazen yazılımsal sorun var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki sene önce 6s plus cihazı pil değişimi kapmanyası kapsamında pilini değiştirmek için pupa yetkili servise vermiştim. aldığımda kamera simsiyahtı. apple ile görüşmelerim sonucunda telefon garanti dışı olmasına rağmen servis hatası olmasından dolayı ücretsiz değişimi yapılmıştı. Sorununuz yazılımdan çok donanımla alakalı olabilir baktırın derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.