Şimdi Ara

IPHONE XS 64 GB AKILLI TELEFON VATAN BİLGİSAYAR 6.899 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.603
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iPhone 11 konusunda da yazmıştım XS ile kıyaslandığında her türlü XS tercih edilmeli. Yeni her zaman iyidir düşünce tarzı kolaya kaçmak oluyor. İşlemciyi ne derece kullanıyorsunuz da işlemcisi daha iyi diyorsunuz.
  • Metin taşçı ne adamsın . Tamam senin zamanında kazık yendiğin xs hepsinden iyi :) her konuya aylardır yazıyorsun yazık günah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonu 6 bin bandında nasıl alabiliriz? 2 yıl önce çıkan telefonun fiyatı ile bu yıl çıkan 11 in fiyatının neredeyse aynı olması mantık dışı değil mi?

• JoSeePh kullanıcısına yanıt
    Pil konusu önemli bence bu sebeple 11 düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay önce 5900 e satılan telefonu şimdi 6800 e almak nasıl sıcak fırsat Oluyor

• xs daha kaliteli geliyor elinizde tuttuğunuzda vs.

hala iphone 5 kullanıyorum, genelde aldığım telefonu minimum 5 sene kullanıyorum.

bu noktada çok kararsızım. gönül isterdiki iphone 11 pro almak ama maksimum alabileceğim xs ya da 11. şu an iphone 5'e uygulama bile indiremiyorum neredeyse yoksa kullanmaya devam ederdim ama yenileyeceğim.

fikirlerinize açığım.
  • maxplanck M kullanıcısına yanıt
    Zaman makinesi sıcak fırsatı olmadığı için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iPhone 12’ler çıkacak yakında ve 11 Pro fiyatı Xs fiyatına düşecek. Bence acele etmeyin, 11 Pro alın.

Not: Xs kullanıcısı.

• Hocam bu ülkede telefon fiyatı düşer mi, ben görmedim, yeni kur farkı vergi derken bu fiyatlara almayız bile....

• Iphone lar arasinda en bahtsiz telefon Xs dir net.
    Piyasaya çıkış fiyatindan çok aşağılara düştü alanlar aldi, daha da düşer diye bekleye bekleye bekleye vergiler ve kurlar arttı. Apple iphone 11 i güzel bir fiyatlandirmayla piyasaya sürdü ve hala fiyatini artırmadı. Xs in güncel fiyatıyla arasında 200 lira civari fark ya var ya yok şuan. Xs kullanıcılarinin zarari büyük hele hele ilk çıkarken alanlarin zarari bir hayli fazla. Birde şuan satmak isteyipte satamayan ikinci el satıcı çok çünkü iphone 11 in ikinci el fiyatlariyla birebir ayni konuma geldi Xs.

Burda dengelerin biraz değişmesi lazim ki Xs canlanabilsin. Ya 11 artacak ya da Xs düşecek. Benim tahminim 11 artar ama inşallah yanılırım..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.