Şimdi Ara

iPhone Xs Max’in maliyeti belli oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebendefrans

Bu mesaj silindi.
    Samsung dışında yok arge falan. Xiaomi gibi dediğin şirketler telefonun her parçasını ve yazılımını dışarıdan satın alıp birleştirip satıyor. Apple piyasadan bağımsız kendi işlemcisi ve yazılımı için arge ayırıyor. Ayrıca tasarıma da yatırım yaptıkları aşikar, hala piyasa Apple in tasarımlarını takip ediyor.

Ek olarak note 9 ile iPhone x aynı fiyata satılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen. mesela apple da ekranları karayiplerden getirtiyor. orda yeni fabrika açmış. hiçbir parçayı çinde üretmiyormuş hepsi kendi içinde. ama kdvsi? derseniz o da içinde. hepsi içinde
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar gerekli cevabı vermiş ama ben gene de yazayım. başlığı tekrar okuyun orda şöyle bi ibare göreceksiniz: xs max. yani max olan modeli tartışıyoruz. xs yi değil. o da note 9 dan 300 dolar kadar daha pahalı? devasa bi fark. biri de apple ın önceki amiral gemisi iphone x le karşılaştırmış. oldu olacak şöyle diyelim:
    arkadaşlar apple a haksızlık yapıyorsunuz bakın iphone 6 daha ucuz note 9 dan. biraz insaflı olun..
  • BİR De ARKDAŞLAR FLOOD OLCAK AMA:
    üstte cevaplarını yanıtladığım jül sezar ve 12 angry men kullancılıarının alıntıladığım cevaplarını okuyun.
    biri apple parçaları samsung gibi kendi üretmiyor yani daha pahalıya geliyor demiş. öteki de ciaomi falan hep dışardan alıp birleştiriyor yani böylesi daha ucuz. apple kendi geliştirdiği için daha pahalı demiş.

bburdaki çelişkiyi gören oldu mu? arkadaşlar argümanlarınızı birleştirin. çünkü böyle aynı tarafı savunan iki kişi birbirini yalanlayınca komik oluyor. organize lütfen
  • lebendefrans L kullanıcısına yanıt
    Note 9 ile xs Max'ın arasında nasıl 300 dolar fark oluyor ? Başlangıç modellerine bakarsak, Note9 999 dolar, iphone xs max 1099 dolardan başlıyor.

Benım sana anlatmak istediğimi anlamak istemıyorsun. Ben dıyorum ki, 3 aşağı 5 yukarı tum telefonların maliyeti aynıdır. Apple'ı eleştiriyorsan, diğer markalarıda aynı şekilde eleştirmen lazım. Aksi halde objektif biri oldugunu düşünmem.

Ayrıca başkasının ne yazdıgı benı ılgılendırmez. Herkesın düşüncesı kendısını ılgılendırır, bu yuzden imalarda bulunma. ( Bu mesajın altına yazdıgın 2. mesaj ıcın yazdım.)

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 27 Eylül 2018; 23:43:53 >
  • quote:

aynen. mesela apple da ekranları karayiplerden getirtiyor. orda yeni fabrika açmış. hiçbir parçayı çinde üretmiyormuş hepsi kendi içinde. ama kdvsi? derseniz o da içinde. hepsi içinde
    Iq kaç senin?

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    pardon benim hatam: 1249 - 935 eşittir 314 euro yapıyor. 300 değil 314 euro. o da bi 350 dolar falan yapar sanıırm. üstelik daha tr ye gelmedi. gelsin burda tekrar karşılaştırırz. adamlar ip 8 plusu 7500 e satıyor. keriz yoluyor resmen.
    https://store.donanimhaber.com/55/db/1b/55db1bc5cbb2ce6a2155798055e6128d.jpg
    ayrıca evet ikisniz de aynı şeyi savunuyorsunuz ve birbirinizi zıtlıyorsunuz. herkesin bi konu hakkındaki ortak düşüncesi o konuyu ilgilendirir. yani aranızda çelişiyorsunuz basbayağı. aslında benimle değil birbirinizle tartışmanız lazım önce.. kendi üretmesi mi pahalı yoksa dışardan alması mı diye.

bu arada hayatımda hiç samsung kullanmadım onu da söyleyeyim. hatta samsungun hiçbir ürününü kullanmadım onu da söyleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebendefrans -- 28 Eylül 2018; 0:9:14 >

• ağzı kokarken tüm maaşını gelmiş geçmiş en pahalı telefona yatıracak kadar keriz olmayan birinin iq su kadar. yani senin bayaa bayaa üzerinde. kafa yorma o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebendefrans -- 27 Eylül 2018; 23:58:12 >
  • Şunu söylemeyi unutmuşlar 1 tane mal alırsan 443 dolara mal edersin. Ancak 1 milyon tane aynı üründen aldığında 300 dolara mal edersin, bu kısmı es geçmişler bence.

• quote:

ağzı kokarken tüm maaşını gelmiş geçmiş en pahalı telefona yatıracak kadar keriz olmayan birinin iq su kadar. yani senin bayaa bayaa üzerinde. kafa yorma o yüzden

Hala 1249 - 935 yazıyor.
    Neden baz fiyatını yazmıyorsun ? Ben baz fiyatlarını referans aldım. Sen 128 gb lik modellerinin fıyatını yazmışsın.

İphone xs max 1099 dolardan başlıyor. Note9 999 dolar. ( Kendi sitesinde )

Ben bir şey savunmuyorum, kendı fıkrımı- düşüncemi yazıyorum. Banane başka uyenın yazdıgı yorumdan.

Ben ne apple ne samsung bugune kadar satın alıp kullanmadım o yuzden objektıf biriyim.

Neyse uzatmaya gerek yok, kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 28 Eylül 2018; 0:32:48 >
  • Ve bu konuda dümdüz sallayanların durumu:

Metrekare fiyatı maksimum 2000 TL olan 120 metrekarelik evlerinin salonlarında 900.000e ucuza kapattım diyen gençlik!!! Hala kredisini ev kirası gibi ödüyorum diye kendini öven, yıllarca İnşaat firmalarına %300 lere yakın karı peşinen %100e yakın orada da kredi faizi ile bankaları zengin eden kesim!!!

Almayın kardeşim zorla mı!!! Ev de almayın, araba da, telefon da!!!

Ticaret bu!!! Aldığından fazlasına satarsın ya da üretim maliyetinden fazlasına. İşletme gideri denen bir şey var! Git parçaları kendin birleştir, cebine girene kadar da uçak o bu şu kendin hallet ya da bu parçaları tek tek al evde birleştir vereceğin kargo paralarını da banane ya ne alakası var de!

Sıkıntı neden var? Bundan var! Biri de çıkıp dememiş ki, ya kardeşim madem bu bileşenler bu paraya alınabiliyor biz neden alıp birleştirip satacak platform bulmayalım?

Elin çinlisi yıllardır parça nedir, devre nedir ellerine yap dedikleri (ben ucuza yaparım dediği) için öğrendi sonra üstüne koydu kendi markasını yarattı!!! Hani içini açıp bakmak var ya adamlar 20 yıldır elektronik ve makine için bunu yapıyorlar. Ucuza ya da ne kadar ucuza üretildiğini gördüklerinde de kendine yapmaya başladı.

Cahil cahil konuşmayın diyeceğim ama bu da sizin suçunuz değil, kayıp 50 sene herkese hayırlı olsun!!!

• Ayrica bana yazanlar olmuş hakaret edenlerde olmus. Oysaki mesajimda saygimin sonsuz oldugunu herkesin kendi zevki oldugunu kendi dusuncemi ifade ettiğimi belirtmiştim. Apple düşmanı Samsung hayrani değilim. Huawei Mate 10 kullaniyorum ve her bir yaniyla cok memnunum. Kisacasi hayran olacaksam seveceksem cebimdekini dogru ve mantıklı kullanmayi seviyorum. Bana gore mantikli olan Apple markasi degil. Benim bunu soylemem bana hakaret etmenizi imkan vermez. Hic bir sey buna izin vermez veremez. Kendinize gelin lütfen. Yazilanlari doğru yorumlayin.

Apple o kadar fason üretime göre ucuz bile.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biz buna markanın para etmesi diyoruz.Kimse bi taraflarını yırtmasın omooo booo moloyotlooo nosolll bondortyozzzoo sotorrr diye.Nusret denilen şaklabanda aynı eti kaç kat fiyatına köklüyor.Oda aynı mantık marka..
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Premium dedi ya la

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: interwap

$1449 : Satış fiyatı.
    $443 : Maliyet.
    $1006 : Ohhhhhh
    Maşallah maşallah.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.