Şimdi Ara

İphone yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuyu buraya açmak istemezdim ama iphone bölümünde kimse bakmıyor. telefonumda bilinmeyen parça uyarısı alıyorum, kamera ile ilgili. servise götüremiyorum yurtdışı cihazı. 1.5 aydır kullanıyorum şimdi verdi uyarıyı. ne yapabilirim kafayı yiycem.

• Cihazı götürün rica edin, parça kontrolü yapsınlar. Eğer orijinal parçaysa zaten siliyorlar o uyarıyı.

• Yurtdışında, eğer satıcı senin turist olduğunu biliyorsa, nasıl olsa geri iade edemezsin diye ikinci el, işlem görmüş cihaz satar.

Kurumsal bir yerden aldıysan bilemeyeceğim.

• DelikanliCekirge kullanıcısına yanıt

İnternetten araştırdım içindeki parça orjinaliyle çıkma değişse bile uyarı veriyormuş. tek anlamadığım açar açmaz böyle bi uyarı gelmedi 1.5 ay sonra geldi o ilgincime gidiyor.

• OptikForm kullanıcısına yanıt

yok ben telefon bayisinden aldım. satın aldığım kişiye sordum ‘ben parçası değişen telefon satmam’ dedi fakat yine de güvenemiyorum ona veren kişi söylememiş olabilir diye düşünüyorum

• Selin1997s S kullanıcısına yanıt

İstanbuldaysanız dediğim gibi, Bağdat'a veya Zorlu'ya götürüp baktırın onlar size en doğru bilgiyi belgeli olarak verecekler. Benim de cihazımın ekranının değiştiğine dair belge vermişlerdi (garanti kapsamı dışı olmasına rağmen)

• DelikanliCekirge kullanıcısına yanıt

malesef istanbulda değilim sakaryadayım. burdada sadece 1 servis var. ne yapacağım bilmiyorum..

Telefoncunun lafina mi guvenecen o bile degistirmis olabilir.
    Sikayetvar da okudum bizzat zorlu appledan alip bu hatayla karsilasan da olmus .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 4 Ekim 2023; 12:50:42 >
  • n201 kullanıcısına yanıt

evet zaten bende gördüm. ama şikayeti çözülen olmamış bu konuyla ilgili. bide benim telefonum yurtdışı olduğundan burda bi servis var oraya götüreyim diyorum ama bakmazlar diye korkuyorum

Herkes servisim diye geciniyor , bakmayi birak bozadabilirler
    yok yetkili servis troy. ama sordum bakmazlar diyorlar… dün lens koruyucularımı çıkarttıktan sonra oldu bu olay, darbeden dolayı da olmuş olabilir o hatayı verir dedi apple müşteri hizmetleri. buna baktırmak için de mecbur tanıdık var oraya götürücem başka çaresi yok..
    Gidin siz sorun belki bakarlar denemis olursunuz veya dediginiz gibi tanidik baksin.
    inşallah kamerası sahte felan değildir… tek temennim o
    Testleri vs vardir veya baska ayni marka model teli olan varsa cevrenizde onla yanyana karsilastirin.
    telefoncu tanıdığım var oraya gidip karşılaştırıcağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.