Şimdi Ara

iphone2G 2.1 Denenmiş Programlar (Güncellendi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
13.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • amigo kardeş ellerine sağlık paylaşım için...

bende pm alabilir miyim rica etsem?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Amigo_1106

quote:

Orjinalden alıntı: oksit

Sevgili Amigo_1106 kurduğun bu programlar free mi yoksa paralımı ? ve satınmı aldın yoksa bir yerden full sürüm olaramı buldun? nasıl kurulacağı hakkında bilgi verirmisin lütfen. teşekkürler şimdiden

Kardes, kurdugum oyun ve programlarin icinde free olanlari var ama cogu parali ama bi yerden cracked ( kirilmis ) olanini buldum...Yani hicbirini satin almadim...Sana adresi PM attim...bi bak...

Madem öle, bi PM de ben rica edeceğim Amigo :)
    Şimdiden çok teşekkürler
  • ne pm miş bende alim :)
  • pm de noliyi yaw private mail gibi bişey mi yoksa. eğer öyleyse bende istiyorum. hehe.
  • arkadaşlar allahın bildiğini kuldan saklamamak lazım, madem burası bir paylaşım sitesi: işte kırılmış birçok program ve oyunun bulunduğu (çığunluğu ipa dosyasıdır) ve benim favorim olan site:
    http://ihacks.ru/

birçok sitede kırılmış oyun ve uygulama bulmamk mümkün fakat benim gördüğüm kadarıyla bu site en kapsamlı içeriğe sahip.

ipa uygulamarını kurmak hem basit hemde zevkli üstelik kırılmış uygulamara hergün yenisi ekleniyor, bunlar arasında asphalt4, monkey ball, beejiveIM, iphone videorecorder vs gibi popüler uygulamar mevcut.

peki ipa lar nasıl yüklenir: indirdiğimiz ipa nın üstüne çift tıkladığımızda (itunes 8 ve üzeri yüklü ve açık olmak kaydıyla) yada ipa ları itunes üzerinde application bölümüne sürükleyip bıraktığımızda iphonumuza yüklenmek için hazır bekleyecektir. sonrası sadece sync etmek.

tabi öncesinde yapmamız gereken birşey var mobileinsallation kurmak (iphone'a) bununda iki yöntemi var
    1. si winscp ile mobileinsallation kurmak ( bende kablosuz modem yok winscp kullanamıyorum diyen arkadaşlar bunun çözümü çıkmış durumda, arka planda küçük bir exe dosyası çalıştırarak kablo bağlı olarak winscp kullanmak mümkün ( başka topik ve formlarda mevcut lütfen arama yapınız),
    2. ve daha garanti çözüm cydia içerisinden mobilleinstalation patc kurmak manage kısmınawww.iphone.org.hk/apt/ source ekleyin, eklendikten sonra üstüne tıklayın ve mobilleinstalation patc kurun restart yapın ve ipa yüklemek için hazırsınız.

fakat ipa yüklemeden önce mutlaka itunesten ücretsiz appstore üyeliği alarak free bir oyun kurun ve birkaç dakika oynayın (çeşitli başlık altında nasıl ücretsiz bir hesap almanız gerektiği anlatılmıştır) aksi taktirde itunes ipaları kursada iphone da oyunlar açılmayacaktır.

ben bu ipa işine alışamadım yada mobileinstallation kuramadım, app kurmak bana daha kolay diyen arkadaşlar onunda çözümü basit: indirdiğiniz ipa uzantılı kırılmış dosyanın uzantısını rar olarak değiştirin içinden app uzantılı dosyanın çıktığını göreceksiniz. gerisi winscp nin işi

hepinize bol eğlenceler (ben 2.x.x ' e geçince artık iphonu elimden düşürmez oldum, bilgisayar oyunu kalitesinde ve boyutu nerdeyse 100 MB civarında olan harika oyunlar var. üstelik free!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelbocek -- 22 Ekim 2008; 10:43:52 >

• kelbocek ve bu yönergeyi uygulayan diğer kişiler;

iphone 2g sahibiyim. 1.1.4'ten 2.1'e sorunsuz bir şekilde geçtim. Sonra yukarıda yazıldığı gibi önce cydia'dan mobilleinstallation patch kurdum. itunes'tan free birkaç oyun indirdim ve oynadım. ihacks.ru adresinden birkaç uygulama (icopter ve BeejiveIM) indirdim. bunların ipa dosyaları çift tıkladım ve itunes'a yükledim. sync yaptım. sonuç:
    "the application "icopter" was not installed on the iphone because it could not be verified" diyor.
    sizce neden olabilir? yaada ne yapabilirim?
  • Amigo bende şu sitenin linkini isteyebılırmıyım ve zahmet olmazsa nasıl oyun kuracagımıda anlatabılırmısın daha acamıyım yenı yenı arastırıorum nasıl yapılıor anlatırsan sevınırım
  • Amigo bende bi PM alabilir miyim lütfen
  • MonkeyBall oyununun uzantısını RAR yapıp açtım ve Applications klasörüne attım.Respring yaptım, icona bastııktan sonra ana ekran geldi fakat sonra ekran kapanıyor. Dosya ve klasör özelliklerini de 0755 yaptım. Acaba nerede bir hata var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinxy -- 31 Ekim 2008; 0:25:21 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.