İPHONE 4 --- SURUMU (4.1) BASE BANDI 02.10.04 OLAN CİHAZA SÜRÜM YÜKSELTMESİ YAPMAM GEREK. BENDE Kİ YUKLÜ GEVEY (4.1) VE BİR TELEFONCU ARKADASIM SURUM YUKSELTMENIN MUMKUN OLMADIGINI, BASEBAND'I ILE ILGILI OYNAMA YAPTIGINDA COK DAHA FARKLI SORUNLAR CIKABILECEGINI SOYLEDI. BU KONUYLA İLGİLİ BİLGİSİ İLGİSİ OLANLARDAN CEVAP BEKLİYORUM.
Merhaba teliniz geveyli;eger 5.1.1 shsh kaydiniz var ise surum guncellemeniz mumkun(baseband koruyarak) istege bagli jailbreakde yapabilirsiniz
lakin su anki guncel surum 6.01 dir teliniz geveyli oldugu icin 6.01 yuklemek biraz mesakatli olucaktir,eger telde aktivasyon karti yoksa sikinti olur acil arama ekranini gecemessiniz;jailbreak yapmaniz gerekir 6.01 icinde kararli jail henuz yok.
Umarim yazdiklarim size ipucu olmustur,iphone simkilit shsh jailbreak vs vs bilginiz az ise tele guncelleme yapmaya calismayin yanlis bir islem yaparsaniz tel bloke olur gevey calismaz. Forumda bu konuda bir cok dokuman var biraz arastirin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu sorunum hala cözülmedi. :( iphone4 lerde gevey ile sürüm yükseltmenin bir yolu yokmu?
quote:
Orijinalden alıntı: trakonya79
Merhaba teliniz geveyli;eger 5.1.1 shsh kaydiniz var ise surum guncellemeniz mumkun(baseband koruyarak) istege bagli jailbreakde yapabilirsiniz
lakin su anki guncel surum 6.01 dir teliniz geveyli oldugu icin 6.01 yuklemek biraz mesakatli olucaktir,eger telde aktivasyon karti yoksa sikinti olur acil arama ekranini gecemessiniz;jailbreak yapmaniz gerekir 6.01 icinde kararli jail henuz yok.
Umarim yazdiklarim size ipucu olmustur,iphone simkilit shsh jailbreak vs vs bilginiz az ise tele guncelleme yapmaya calismayin yanlis bir islem yaparsaniz tel bloke olur gevey calismaz. Forumda bu konuda bir cok dokuman var biraz arastirin.
Yardımcı olmaya calışmısınız tesekkur ederim ama malesef yazdıgım gibi baseband'ım 4.1
aktivasyon kartını ilk kez duyuyorum iphoneda!
Facebook gibi günlük kullandıgım bir kac app sürüm guncellemesi gerektigi uyarısını verdi, zaman icinde kapandı. cihazımı dedigim gibi 4.3 versiyon yada uzeri bir versiyona tasımadıkca yarım iphone benim icin.
hala mı cvp yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme