Şimdi Ara

Iphone4 icin Microsim Satisi Turkcell'de Basladi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Iphone 4 icin microsim satisi basladi mi haberi olan var mi?
    Ipad icin olani sormuyorum.

• Hayır başlamadı, sadece iPad için olan data kartı var... Kavga ettim bugün MH ile o yüzden.
  • Bende cumartesi bu konu ile ilgili aramıştım, görüştüğüm müşteri temsilcisi, 24 eylül'de iphone 4'ler gelecek ve aynı tarihte micro simler çıkacak dedi. Bende kestirmek zorunda kaldım kullandığım sim kartı.
  • bi karti kestim beceremedim,sabirla bekledim iphone4u ipod gibi kullanir oldum
    .midem bulandi gercekten turkcellden.
    24unde gidip microsim istediimde 'uzgunuz sadece iphone 4 alanlara verebiliyoruz diyebilirler'
  • quote:

Orijinalden alıntı: pittsburgh

bi karti kestim beceremedim,sabirla bekledim iphone4u ipod gibi kullanir oldum
    24unde gidip microsim istediimde 'uzgunuz sadece iphone 4 alanlara verebiliyoruz diyebilirler'

zaten türkcell bu mikrosim olayından dolayı bıktırdı... sadece iphone 4 alanlara verebiliyoruz desinler, bırakmak için iyi bahane olur...
  • 24 eylül'de başlamak zorundalar... yoksa turkcell'in ne ciddiyeti kalır ne başka birşeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warfeet

quote:

zaten türkcell bu mikrosim olayından dolayı bıktırdı... sadece iphone 4 alanlara verebiliyoruz desinler, bırakmak için iyi bahane olur...

cok haklisin benim icin de super bi sebep olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar bu mikrosim kartinin normalinden boyut haricinde bir farki var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

arkadaslar bu mikrosim kartinin normalinden boyut haricinde bir farki var mi?

Yok...
  • Arkadaş ne lanet birşeymiş bu microsim. Mevcut vodafone hattım için şubeye gidip microsim talebinde bulundum stoklarında yedek kart olmadığı söylediler. Yeni hat alanlar ve hattını vodafone'a geçirenler temin edebiliyor fakat mevcut hattını microsim'e çevirmek isteyenler mağdur durumda. Umarım 24 Eylül ile beraber bu iş rayına oturur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 21 Eylül 2010; 10:03:36 >
  • Ayni gun hem iphoneu hem micro simi nasil satacaklar gorecegiz.sirf mikro simin islemleri 10dk surer.hangi bayi o talebin altindan kalkabilirki?
  • arkadaşlar istanbul avrupa yakasında microsim'i kime kestirebilirim? 30 tl istedi fatih'te bir yer
  • Sayın ..........,
    24.09.2010 tarihinde MikroSim’leri, Turkcell mağazalarımızdan temin edebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

Merih Özkan

Isalla temin edebiliriz.Merakla bekliyorum.
  • quote:

Ne bekliyorsunuz? Tabiki öyle diyecek. Babasının hayrına verecek hali yok ya eline böyle bir fırsat geçmişken.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.