Şimdi Ara

Iphone4 özel zilsesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Iphonuma zil sesi yapıyorum birden fazla atamıyorum yani birini atıyorum sorun yok kullanıyorum fakat ikincisini atınca diğeri siliniyor sizdede böylemi oluyor..

• Hocam sync ederken hepsini işaretle eğer sadece birini işaretlerden diğerini siler onu atar ama hepsini işaretlersen itunes'a yeni eklediğini telefona atar diğerlerine karışmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

Hocam sync ederken hepsini işaretle eğer sadece birini işaretlerden diğerini siler onu atar ama hepsini işaretlersen itunes'a yeni eklediğini telefona atar diğerlerine karışmaz

bende öyle yapıyorum zaten ama anlamadım gitti olmadı olmuyor sinirlerimi bozdu Itunes uğraşmıycam artık:)
  • Aynı olay bende de oldu. 2 tane işaretleyip atıyorum ve bir tanesi gözüküyor.Ben sorunu ifunbox ile direk ringtones içine atarak çözdüm.Jailbreak var ise hiç uğraşmaya değmiyor. Yalnız bende manually manage music ve video seçili durumda.Senkronize ederek değil sürükle bırak olarak müzikleri iphonea kopyalıyorum.Belki onunla alakası vardır diyeceğim ama mantıklı gelmiyor.

Ekleme: Şimdi ringtones kısmından sync ederek atması için işaretledim.Bütün müzikleri sildi ama istediklerimizi atıyor. Şimdi 2 dakikada müzikleri de kopyalayıp işlemi bitirelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 28 Şubat 2011; 16:41:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.