Şimdi Ara

iphone4 Türkiye'ye 3 katı fiyat ile geldi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Simdiye kadar almadim bundan sonrada almam
  • Konsarvatıf vede oryantal yapıya sahıp canım ülkemde bu gibi yakınmalar cok doğal..Neysekı sız bılınclı vede gercekten gurur duydugum genclık olaylar ve konular karsısında medenıce tepkısını koyuyor.Ben bır ıphone tutkunu olarak ıphone 4 alamasamda elımde olan bır alt modelıyle bu forumda sız genclerın ARGE sıyle vede yorumlarıyla cok daha mutlu olyor ve keyıf alıyorum..Tüm forumdakı genclerımızı dyarlılıklarından dolayı kutluyor gözlerınden öpüyorum..
    Anekdot:Sanırım formun en yaşlı üyesıyım..57
  • goz gore gore milleti keriz yerine koymaya calisan adama bakin hele yaaa
  • satıcı tabiki satabiliği en yuksek fiyattan malını satmak isteyecektir..kimsenin gırtlagına sarılanda yok..illa alın diyende..işine gelmeyen almaz olur biter.....
    kaldıkı adamlar legal yoldan bu telefonu getirmişler..sizin odenen vergilerden haberiniz yok galiba..ayrıca legal yoldan geldiğinden 2 senede garanti vermek zorunda
    bencede pahallı ama ortada bi hizmet var...elin taşın altına koymak var distributorden önce malı getirmek var tebrik edilmeli..bu arada da ciddi reklam yaptılar helal olsun...
    Ha diyeceksin sen alırmısın tabi almam tuketicide biraz uyanık olacak
    bu arada goldun bu cihazdan 1000 adet aldıklarına hiç hiç inanmıyorum...o kadar riske girmez gibime geliyor...

• arkadaaslar ben soylemisdim bakude 2800 lira 32 gb sizi parayla sizde de olsa 100-200 lira fark olur diye aha cunki burda ve turkiyedeki telefon fiyatlar 100 de 90 ayni basga hangi telefon istiyorsaniz kiyaslayalim burda hem de garantili
  • Her zaman demisimdir bu ulke zengin diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri

arkadaaslar ben soylemisdim bakude 2800 lira 32 gb sizi parayla sizde de olsa 100-200 lira fark olur diye aha cunki burda ve turkiyedeki telefon fiyatlar 100 de 90 ayni basga hangi telefon istiyorsaniz kiyaslayalim burda hem de garantili

Baku Zengin Ülke.Fiyatlarin 2800 TL Olmasi Normal Bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

quote:

arkadaaslar ben soylemisdim bakude 2800 lira 32 gb sizi parayla sizde de olsa 100-200 lira fark olur diye aha cunki burda ve turkiyedeki telefon fiyatlar 100 de 90 ayni basga hangi telefon istiyorsaniz kiyaslayalim burda hem de garantili

amma sizdede buna yakin fiyyatdan geldi demek istediyim su ki iki ulkedede mobil cihazlar hemen hemen ayni fiyatta
  • quote:

quote:

quote:

amma sizdede buna yakin fiyyatdan geldi demek istediyim su ki iki ulkedede mobil cihazlar hemen hemen ayni fiyatta

daha Türkiyeye gelmedi resmi olarak Azerbaycana hayli hayli gitmedi 3.kşiler yada firmalar tarafından getiriler cihazlardır.

• quote:

quote:

quote:

Vergiler Fazla Olduğundan Fiyatlar Yüksek Maalesef. Ama Merak Etme , Turkcell Ve Vodafone Uygun Fiyattan Satışa Koyarlar.

• bura resmi olarak 3 hafta once geldi apple kendi yerindede var baska telefon yerlerindede garantili resmi
  • Ben şu kısmı anlamadım "Diğer operatörlerde aynı fiyattan getirecek" bir bilgisimi varmış kaç paradan satılacağıyla ilgili hey allahım ya kendi çok büyük bir iş yapıyormuş gibi diğer markalarada çamur atıyor. Adam gitmiş canada' dan almış iphoneları 500$' dan gelmiş burada satıyor 2.700 liradan birde indirim yapmış 2.689 lira demiş hemen alalım tövbe tövbe. Alacak varsa gidip yurt dışından alsın daha iyi. Bu iphone işi iyice b*ka sarmaya başladı.
  • bu resmen tüketiciyi kazıklamaktır.
    maliye bakanlığının Müfettiş göndermesi gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalukK

1 ayda 1000 adet için müşteri bulurlarsa, 1 ayda bu işten yaklaşık 1 milyon dolar kazanç sağlayacaklar.
    Biz cömert milletiz , nicelerini zengin ettik trilyonlara boğduk, şimdiye kadar ensemize vurup ekmeğimizi alamayan olmamıştır çok şükür.

• quote:

Bunun nedeni de arada tedarikçiler ve yüksek verginin olması. Operatörlerle de aynı fiyata gelecek.

Operatörlerle de aynı fiyata geleceğini söylemiş birde, bu operatörler daha neyi bekliyor anlamıyorum? Gold satışa sunabildiyse Turkcell hayli hayli sunabilmeli. Geciktirerek hem böyle polemiklerin doğmasına neden oluyor, hem fırsatçılara gün doğuyor, hem de biz bekleyip bekleyip sinir oluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngnzlr -- 3 Eylül 2010; 13:59:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalukK

1 ayda 1000 adet için müşteri bulurlarsa, 1 ayda bu işten yaklaşık 1 milyon dolar kazanç sağlayacaklar.
    Biz cömert milletiz , nicelerini zengin ettik trilyonlara boğduk, şimdiye kadar ensemize vurup ekmeğimizi alamayan olmamıştır çok şükür.

herşeyin özetini söylemiş arkadaş koyun bir milletiz.....1000 de satar 10000 de

gururumu dokunuyor vallahi türkiüz diye soyulacak tavuk gibi bakıyorlar bize
    adb kontratsiz satışı 600 dolar bizdekine bak
  • Şimdi bu gold bu cihazları avrupa daki tederikçilerden alıyor 3.şanızdan fiyat o kuyuyo karının bu koyuyo ene oluyo 550€ luk cihaz tr ye gelene kadar 1000€ oluyo bunu üzerine bide vergi biniyo üzerine fiyat uçuyo
    Ama Turkcell vodofon birici elden apple den alıyo bide işin sürümü var fiyatlar uygun oluyo bun lara göre
  • adamların demekki 2.5 bin bi telefona vericek parası var, beklemekte istemiyor, niye bu kadar sinirleniyorsunuz buna anlamadım kimse size zorla 2.5 bin den satmaya çalışmıyor, turkcell vs. getirince fiyatı neyse alırsınız pahalı gelirsede almazsınız başka birşey kullanırsınız.Yani alan 1000 kişi demekki zengin o 1000 kişinin içinde ayda bin tl ücret alan adam yoktur herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 3 Eylül 2010; 17:51:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.