Şimdi Ara

İphonedan sıkılanlar buraya...... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bhiziroglu

quote:

Orijinalden alıntı: C£nq

quote:

Orijinalden alıntı: bhiziroglu

piyasa 4-4.2" lik dev ve çok net ekranlar gezerken ve şarjları 3 gün giderken, 3,5" lük mini ekranıyla ve 1 günü çıkaramayan şarj süre ile iphone'dan bende çok sıkıldım

Evet evet haklısın. Arkadaşımda Htc Sensation var 4.3inç. Evde, okulda, cafede, amfide, sınıfta her yerde şarja takıyor. Sürekli şarj aletiyle bütünleşmiş gibi yaşıyor.

Ben en azından akşamdan akşama takıyorum. Tamam çok gittiğini idda etmiyorum ama o koca koca hantal duruşlu telefonların şarjlarının çok gittiğini söylemek gülünmeyecek bir şaka.

fanboyluğa gerek yok, kardeşimde LG optimus black var, 4" ekran var, 3 günü yani 72 saati gördük.. yoğun kullanımda da 2 gün garanti gidiyor.. iphone 15-16 saati çıkardığında şükrediyoruz.. objektif olmak lazım biraz

iPhone 4 4.3.3 kullanıyorum
    Sarj %6
    Kullanım 7 saat 11 dakika
    Beklemede 5 gun 3 saat

İnanmayanlar icin SS mevcuttur gerektiğinde eklenir.

• Ben de iPhone 4 kullanıyorum 4.2.1 JB. Parlaklık hep tam ortada arkadaşla metallica battle yapıyoruz 2 saat kadar, wifi ile 1 saat kadar online tap tap, 1 saat kadar fruit ninja, internette gezinme de 1 saat kadar. her gün bunu yaptığımı düşünürsek 2.5 gün gidiyor şarjı. Daha ne
  • Ios 6 da biraz görsel anlamda değişikliğe gitseler iyi olacak.

Bende sıkılmaya başladım...
  • 3.5" ekranından sıkıldığımı söyleyebilirim. Galaxy S2 gibi cihazları elime aldığımda iPhone'un ekranının artık küçük kaldığını görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

Ben de iPhone 4 kullanıyorum 4.2.1 JB. Parlaklık hep tam ortada arkadaşla metallica battle yapıyoruz 2 saat kadar, wifi ile 1 saat kadar online tap tap, 1 saat kadar fruit ninja, internette gezinme de 1 saat kadar. her gün bunu yaptığımı düşünürsek 2.5 gün gidiyor şarjı. Daha ne

yavaş gitsin hocam ne yaptın :) wifi açık nette gez, bide karşılıklı 2 saat oyun oyna telefonu yeni şarjdan çekmiş bile olsa %50 gider 2 saat oyun oynayınca. wifi açıp nette gezsen 1 saat kalıcak %30 şarjın, oda enfazla akşamı çıkarır.

yapma gözünü seveyim elimde 2 aylık iphone 4 var iş arkadaşım aldı, sürekli şarja takmaktn bıktı eleman. her gece yatarken takıo sabah alıo aksama yine aynı. 15-16 saat enfazla dayandığı. 1 gün bile çıkaramıyor
  • Bu arada konu yanlış yerde hocam. Iphone en büyük rakip olan Samsung sayfasına aç, orda birsürü iphone satıp S2 alan elemanların, ohh be dünya varmış diyerek söze başlıyacakları yorumları alırsın

Şahsen bende şuan Iphone kullanıyorum, 3G eski bir mode 4.2.1 yüklü, acaip derecede Samsung Galaxy S2 telefonumu özledim. Kaza sonucu ekranı çatlamıstı değişime gönderdim bekliorm yapılmasını :)

1) Telefonda jailbreak yok itunes kullanmak resmen işkence geliyor bana
    2) Ekran ufacık gelior S2 nin dev parlak ekranından sonra
    3) Arkamda cam ışığı varken oyun oynuyamıorm bu 3G ile. Zaten basit oyunları anca oynatabiliyor onda da camdan ışık geliosa bişi görünmüyor. S2 de güneşin altında bile can alıcı renkler alıyordum
    4) Dokunmatik konusunda acaip övüyorlardı Apple'ı. Şahsen bende en iyi dokunmatik Apple davardır diordum. ama şuan 3G kullanıyorum, S2 çok daha iyiydi, hayal kırıklığına uğradım. belki iphone 4 te daha iyileştirmişlerdir.
    5) Bu telefonu kişiselleştiremiyorum, menüler hep aynı, sıkıntı geldi 2 haftada bu menü görünümününden.

Uzun lafın kısası ben çok sıkıldım iphone den bi an önce gelsin S2. Sadelik isteyene Iphone, hergün yenibişi keşfetmek isteyene android bir telefon almalarını öneririm. He tutup T10 vb... giriş seviyesi bir telefon alırsanız androidten soğursunuz.

Samsun Galaxy S2 kullanmak ayrıcalıktır...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dangerousx

quote:

Ben de iPhone 4 kullanıyorum 4.2.1 JB. Parlaklık hep tam ortada arkadaşla metallica battle yapıyoruz 2 saat kadar, wifi ile 1 saat kadar online tap tap, 1 saat kadar fruit ninja, internette gezinme de 1 saat kadar. her gün bunu yaptığımı düşünürsek 2.5 gün gidiyor şarjı. Daha ne

yavaş gitsin hocam ne yaptın :) wifi açık nette gez, bide karşılıklı 2 saat oyun oyna telefonu yeni şarjdan çekmiş bile olsa %50 gider 2 saat oyun oynayınca. wifi açıp nette gezsen 1 saat kalıcak %30 şarjın, oda enfazla akşamı çıkarır.

yapma gözünü seveyim elimde 2 aylık iphone 4 var iş arkadaşım aldı, sürekli şarja takmaktn bıktı eleman. her gece yatarken takıo sabah alıo aksama yine aynı. 15-16 saat enfazla dayandığı. 1 gün bile çıkaramıyor

Aynen, o söylediğin kullanımda öyle bir şey olması imkansız. Ne yazıkki henüz öyle bir telefon bataryası icat edilmedi
    Ne kadar iPhone, iPod kullanıcısı varsa tanıdıklarımın hepsi elinde şarj aletiyle geziyor. Ama iPadin şarjına lafım yok, şarjı çok iyi dayanıyor gerçekten iPadlerin.
    Benim telefonum SE Xperia Arc 4.2" full parlaklık 30-40 dk oyun, 1-1,5 saat müzik bir o kadar da internet, 5-10 dk video (her gün bu kadar video çekiyorum, bir de onları izlemesi vs.), 2 saat mesaj ile gün bitiminde %20-30 oluyor genelde. Ama alışkanlık, ben her zaman gün bitimide telefonu şarja takarım. Benim için 1 gün dayasın yeterli, ama yok şarjı gitmesin falan diye de oyunum dan müziğimden ya da parlaklıktan asla kısmam. Suyunu çıkarırım aletin

• quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

quote:

quote:

Aynen, o söylediğin kullanımda öyle bir şey olması imkansız. Ne yazıkki henüz öyle bir telefon bataryası icat edilmedi
    Ne kadar iPhone, iPod kullanıcısı varsa tanıdıklarımın hepsi elinde şarj aletiyle geziyor. Ama iPadin şarjına lafım yok, şarjı çok iyi dayanıyor gerçekten iPadlerin.
    Benim telefonum SE Xperia Arc 4.2" full parlaklık 30-40 dk oyun, 1-1,5 saat müzik bir o kadar da internet, 5-10 dk video (her gün bu kadar video çekiyorum, bir de onları izlemesi vs.), 2 saat mesaj ile gün bitiminde %20-30 oluyor genelde. Ama alışkanlık, ben her zaman gün bitimide telefonu şarja takarım. Benim için 1 gün dayasın yeterli, ama yok şarjı gitmesin falan diye de oyunum dan müziğimden ya da parlaklıktan asla kısmam. Suyunu çıkarırım aletin

Bende Samsun Galaxy S2 kullanıcısı olarak sizinle aynı fikirde olmamıza sevindim. Tasarım olarak benim telefonumdan daha başarılı Xperia Arc. Şarj konusuna gelince hemen hemen aynı performansı veriyorlar. Ben sizin kadar yoğun kullanmıyorum, 2. günü akşam yatarken şarja takıorm %6 %7 kalmış oluyor

Ama oturur dediğiniz gibi resim video oyun vs... yaparsam akşam yatarken şarja takmam gerekior oyunlarda çok şarj yiyor S2. Dual-Core Mobile dünyasının en hızlı işlemcisine sahip sonuçta, onuda doğal karşılıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende Samsun Galaxy S2 kullanıcısı olarak sizinle aynı fikirde olmamıza sevindim. Tasarım olarak benim telefonumdan daha başarılı Xperia Arc. Şarj konusuna gelince hemen hemen aynı performansı veriyorlar. Ben sizin kadar yoğun kullanmıyorum, 2. günü akşam yatarken şarja takıorm %6 %7 kalmış oluyor

Ama oturur dediğiniz gibi resim video oyun vs... yaparsam akşam yatarken şarja takmam gerekior oyunlarda çok şarj yiyor S2. Dual-Core Mobile dünyasının en hızlı işlemcisine sahip sonuçta, onuda doğal karşılıyorum

Bence eğer şarj bir gün dayanıyorsa ve inanılmaz seyehat edip, günlerinizi, gecelerinizi uçaklarda, otobüslerde vs. geçirmiyorsanız şarj çok kafaya takılcak bir olay değil. Akşam yatarken takarsın şarja, gözünü kapa aç %100

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bence eğer şarj bir gün dayanıyorsa ve inanılmaz seyehat edip, günlerinizi, gecelerinizi uçaklarda, otobüslerde vs. geçirmiyorsanız şarj çok kafaya takılcak bir olay değil. Akşam yatarken takarsın şarja, gözünü kapa aç %100

Aynen öyle

En basiti yedek batarya alırım uzun yola gidiceksem. Ama Iphone kullanıcısı bataryayı otobüste değişmeye kalktığını düşünsene

Ama olsun Usb aküler çıkarmıslar takıosun ordan şarj oluyo telefon, yanlarında aküyle gezip sorunu çözüolar

• quote:

Bu arada konu yanlış yerde hocam. Iphone en büyük rakip olan Samsung sayfasına aç, orda birsürü iphone satıp S2 alan elemanların, ohh be dünya varmış diyerek söze başlıyacakları yorumları alırsın

Şahsen bende şuan Iphone kullanıyorum, 3G eski bir mode 4.2.1 yüklü, acaip derecede Samsung Galaxy S2 telefonumu özledim. Kaza sonucu ekranı çatlamıstı değişime gönderdim bekliorm yapılmasını :)

3) Arkamda cam ışığı varken oyun oynuyamıorm bu 3G ile. Zaten basit oyunları anca oynatabiliyor onda da camdan ışık geliosa bişi görünmüyor. S2 de güneşin altında bile can alıcı renkler alıyordum
    4) Dokunmatik konusunda acaip övüyorlardı Apple'ı. Şahsen bende en iyi dokunmatik Apple davardır diordum. ama şuan 3G kullanıyorum, S2 çok daha iyiydi, hayal kırıklığına uğradım. belki iphone 4 te daha iyileştirmişlerdir.
    5) Bu telefonu kişiselleştiremiyorum, menüler hep aynı, sıkıntı geldi 2 haftada bu menü görünümününden.

Uzun lafın kısası ben çok sıkıldım iphone den bi an önce gelsin S2. Sadelik isteyene Iphone, hergün yenibişi keşfetmek isteyene android bir telefon almalarını öneririm. He tutup T10 vb... giriş seviyesi bir telefon alırsanız androidten soğursunuz.

Usta iphone 4 alıp 1 hafta kullanmanı tavsiye ediyorum. Çünkü söylediklerinde haklısın; ben de 3g kullandım arkadaşta vardı ve vende de ip4 vardı (gerçi hâlâ var:)) bana o kadar dandik geldi ki; ip4 kullanmamış olsam hayatta onu gördükten sonra apple demezdim.. İnsanı bezdirecek kadar yavaş işlemler yapıyor, menü geçişleri yavaş falan deli ediyordu beni.. Ama Allah tan bende ip4 var da böyle bi sıkıntım falan yok diye şükür ediyodum. Daha doğrusu 4-5 aydır kullanıyorum ama çok şükür tek bir sorunla bile karşılaşmadım. İlk hafta korkuyodum şarj problemi olur çok kurcalıyorum diye ama söylentilerdeki kadar az değildi... Şuan oyun, net, müzik falan aktif halde ama ben bi gece yatmadan takınca ertesi gun gece tekrar takmıyorum, 2. günün akşam üstünü buluyor... Bi sefer 4 günden fazla şrja takmadan durdu, 5 saatlik kullanımda %28 şarj kalmıştı... İphone 4 ü dene bir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsan iphone dan sıkılırmı,başka tellere sakın geçeyim deme çok pişman olursun....Forever İphone...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruder

quote:

Bu arada konu yanlış yerde hocam. Iphone en büyük rakip olan Samsung sayfasına aç, orda birsürü iphone satıp S2 alan elemanların, ohh be dünya varmış diyerek söze başlıyacakları yorumları alırsın

Usta iphone 4 alıp 1 hafta kullanmanı tavsiye ediyorum. Çünkü söylediklerinde haklısın; ben de 3g kullandım arkadaşta vardı ve vende de ip4 vardı (gerçi hâlâ var:)) bana o kadar dandik geldi ki; ip4 kullanmamış olsam hayatta onu gördükten sonra apple demezdim.. İnsanı bezdirecek kadar yavaş işlemler yapıyor, menü geçişleri yavaş falan deli ediyordu beni.. Ama Allah tan bende ip4 var da böyle bi sıkıntım falan yok diye şükür ediyodum. Daha doğrusu 4-5 aydır kullanıyorum ama çok şükür tek bir sorunla bile karşılaşmadım. İlk hafta korkuyodum şarj problemi olur çok kurcalıyorum diye ama söylentilerdeki kadar az değildi... Şuan oyun, net, müzik falan aktif halde ama ben bi gece yatmadan takınca ertesi gun gece tekrar takmıyorum, 2. günün akşam üstünü buluyor... Bi sefer 4 günden fazla şrja takmadan durdu, 5 saatlik kullanımda %28 şarj kalmıştı... İphone 4 ü dene bir...

Samsun Galaxy S2 yi bırakıp Iphone 4 almam şahsen. Ama telefonum şuanda serviste ekranı değişiyor. Çok kötü düşürmem sonuçu LCD ekran çatladı. 300-400TL tutucak. Olurda değiştirmek istersem Iphone 4S denerim. Ama onada jailbreake çıkarmaları şartıyla tabi yoksa Itunes kullanmak çok sinir bozucu. 3G yi bağlıorum bilgisayara, o ekranda telefon eşleşiyor yazısını görmek beni deli ediyor herseferinde neden yaparsın be adam şu eşlemeyi Galaxy S2 de öle bi sorun yok, tak istediğin gibi oyna telefonla. Kim ne derse desin S2 yi asla değişmem Iphone 4 e

• Hocam bende senin gibiydim gecen iphone 3g-s cihazımı incredible-s ile takas yapmıstım. 1 gün sonra blackberry torch aldım onda da aradıgımı bulamadım ve i4 alacağım.
  • 3G S i hiç satmasaydınız keşke. Iphone 4 aldığınızda kamerası ve ekran kalitesi dışında pek bi farkı yok. 3G S en mantıklı seçim şuan için. Tabi 4S alıma şansınız varsa çok iyi olucaktır sizin için. Ama diğerbi alternatif S2
  • Valla iPhone'dan sıkıldıysa bir insan, s2yi denemeli. Gerçekten bunu yapmalı yani:D Şu an ben de S2den kurtulmak istiyorum, o kadar çok kişiselleştirme, kurcalama imkanınız var ki, ben şahsen durduramıyorum kendimi. Vaktimi çalıyor alet. Sınavım kötü geçti bunun yüzünden ya. Tabi boş vakti olanlar için tam tersi geçerli. Bir de daha önce kendi sim kartımla kullanmadım iPhone, yani tam olarak deneme şansım olmadı. Denemek istiyorum. 4s 1400 seviyelerine falan inerse ne ala. İnmezse de keyfi bilir :D
  • iphone nasıl bir cihazsa bağımlı oldum cıktım ) galaxy kullandım ama hıc mutlu olmadım)) 3gs aldım. ardından 4s )) ıyıkı almısım.. ınsana guven verıyor)) nedendır anlamyorum samsung fanları iphone'yi çekemıyor )) her fırsatta karalamaya calısıyorlar.. ama güneş balçıkla sıvanmaz :))
  • nasıl sıkılıyorsunuz anlamak zor.
    hergün yeni bir uygulama öğreniyor zevk alıyorum.
    misal
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=55926461

yükleyin instagramı bakın keyfinize,sıkmaz emin olun.
  • Çok sıkılan gördüm, etrafımda kim android'e geçtiyse 2 aydan uzun sürmedi geri iPhone'a döndü
  • Ben de ilk mesajdaki arkadaş gibi sıkıldım. 2G, 3G ve şu an 4 kullanıyorum ama artık değişik birşeyler denemek geliyor içimden. Her seferinde S2 alayım diyorum ama bir türlü hayata geçiremedim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.