Şimdi Ara

İphonum Çalındı :((( İmei nosu ile yer gösteren bi program varmı?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
44.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanmıyorum su anda üye olsam bile bi işe yaramaz artık ztn.Çünkü telefondada bişeyler yapılması lazım galiba...
  • gçmş olsn inş en kısa zmnda bulunur..
  • benmde 4 gün önce nokia 5800 telefonum gitti başvurmadıım yer kalmadı ne polis ne savcılık hiç bişey ilgilenmio arkadaşlar benmkinin içinde kendi hattm çalarken yalvardm ben hiç bişey yapamayız die ama kıytırık bi kağıda ismimi yazıp "gelirse biz sizi ararız" dediler ve gönderdiler bende bi bardak su içtm oturuorm...
  • öncelikle geçmiş olsun diyorum,

bir arkadasın bahsettigi 200tl ye cihaza yuklenen program olayını hiç duymadım, biraz daha detaylı bilgiler verebilirse bizde arastırabiliriz, (program adı vs...) onun dısında mobileme uyeliginiz varsa, gprs, edge, 3g veya wifi uzerinden mobile me server uzerine baglanıp cihaz gerekli bilgileri sunuculara ulastırabiliyor, bu dusuk bir ihtimalle işinize yarayabilir, mesela gprs, 3g, wifi baglantıları kapalı ise cihaza erisim saglayamaz ve bundan dolayı da cihaz sunuculara bilgi gonderemez...

tekrar gecmiş olsun, savcılıkla bu işi cozmeyi deneyebilirsin.
  • Ne polis nede savcılık telefon muhabbetlerinden bıkmış vaziyette. Şimdi bacak kadar cocukta bile telefon var. Her telefonu çalınan koştu polise savcılığa adamlar artık ciddiye bile almıyor. Sizin olayınız tabiki daha ciddi telefonun yanında calınan esyalarda mevcut o nedenle basvurunuz işleme alınır. Ama normal tel çalınma durumlarında polis savcıya gonderiyo savcıda gorevsizlik kararı verip işlme bile koymuyor. Büyük ihtimalle sizin cihazlar bulunur. Savcının elinde yani takip edilmesini isterse şak diye bulurlar. Geçmiş olsun.
  • walla benim 3gs de geçen sene bu zamanlarda sim kilidini kırmak için telefoncuya vermiştim .. hırsız girmiş çalmış... blackberry ile iphone 'u .. imei numaraları değişmiyormuş iphone ların dedi bana... ne kadar doğru bilemem.. tabi 6 ay sonra savcılık vasıtasıyla bulundu arka kapağı rengi değişmiş falan... bayağı ugraşmışlar telefon ile belli yanii... bence imei değişmiyor... yoksa değiştirirlerdi
  • mobıle me ye 100 tl verecegıme 50 tl ye her yıl sıgortalatıyorum

gecmıs olsun bu arada ....Allah yedirmesin çalan hırsıza
  • kardeşim geçmiş olsun, allahtan size zarar vermemişler boşver. ama malda canın yongası derler. birdahakine kalıda olsun apple ın uygulaması var. iphonu bul diye. keşke bunu yükleseydin. apple id ile bağlantı kuruyorsun. programı tam detaylı bilmiyorum ama. işe yarardı sanırım. neyse geçmiş olsun tekrar...
  • Gecmis olsun. Konu eskiymis. Calinan cihaziniz hakkinda sonuc alabildiniz mi?
  • Dostum çok geçmiş olsun.

Çalanların ne yapacakları ile ilgili şeyler söylemiş arkadaşlar. İmei değiştirme, ikinci el siteleri falan şeklinde. Bunlar çok çok düşük ihtimaller.

O telefon şuanda cüzi bir miktara satılmıştır bile çoktan.

Polis dosyanızı Savcılığa iletecek. Siz Emniyete gidin arada sırada, benim dosyam ne oldu, Savcılığa gitti mi diye sorun. Dosya numarasını isteyin oradan. (tabi bu olaylar, Savcılığa gitmesi, dosya numarası verilmesi falan 1 günde olacak işler değil) Daha sonra Savcılığa gidin, ilgili Savcı ile görüşün, rica edin, konuşun, derdinizi anlatın, şikayetinizi söyleyin, ilgilenmesini rica edin.

Bu söylediklerim zaten yapılacak ve telefonunuz inşallah bulunacak ama belki biraz daha hızlı olması açısından söylüyorum.

Annemin Motorola'sı çalınmıştı arabasından. Sadece Emniyete gittik ifade verdik, 4-5 ay sonra aradılar telefonunuz bulundu gelip alın diye. Direk şahsın evine gidip kapısını çalıp almışlar telefonu. Evine kadar bulmuşlar yani. Köprü üstünde bir kişi gelip 50 TL karşılığında sattı demiş, bayanmış alan kişi falan..

Eğer yer bulucu programınız olsaydı Savcıya onu da söyleyebilirdiniz ama yoksa bu şekilde yardımcı olunamaz sanırım. İMEİ den bulunmasını beklemekten başka yol gözükmüyor.

• Mobile me kesmez, telefonun icine uzaktan kumandali patlayici yerlestirmek ve bunu uzaktan patlatabilmek lazim, ben ancak oyle rahat ederim.

bir duzenleme getirilmesi sart, herkesin elinde telefon var diye bu cihazin hirsizliginin suc olmaktan cikmasi kabul edilebilir birsey degil.
  • 2 senelik konuyu hortlatmışınız yokya :D
  • Benimde iphoneum kıbrısta çalınmıştı. Türkiyede savcılığa gittim bulunmasını istedim. ASradan 2 ay geçti savcılıktan aradılar gel telefonunu al diye :) Çalan kişi Türkiyeye girdiği gibi çökmşler üzerine

Geçmiş olsun savcılığa uğra derim
  • geçiş olsun kardes benimde bugün blackberry torch 9800 cep tlfnum çalındı şu an kafayı yedim emliyete gittik telefonon bilgilerini verdik bekliyorum vodafone ana bayisinde çalışmama rağmen elimden bişey gelmiyor kafayı yemiş bir vaziyettteyim sizinde tavsiye ededileceyiniz bi fikir varmı arkadaşlar ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: oziii_07

Dün gece evime hırsız girdi ve evde ne varsa alıp gitmiş.hp dv6 1144et,arkadasımın telefonu samsung star ve cüzdanları alıp gitmiş ve tabikide iphonumu alıp gitmiş.Polis çagırdık sabah gerekli tutanagı tuttu imei nosunu falan aldı ama ben pek inanmıyorum bu sekilde bulunacaganı pcye üzülmüyorum telefona uzuluyorm en cok iphonun gitmesi beni mahvetti böyle bişe yasamıs arkadasımız varmı bana bilgi verirse cok memnun olurum.Ayrıca bu telefonu kendi yöntemlerimle bulma şansım varmı ne bileyim imei nosuyla gpsden yer tespiti yapan falan yada ne bilim polis dısında nereye soylemelıyım bılmıyorum.Savcılıga gitmemin bi faydası olurmu?Ayrıca hadi imei nosuyla polis arastıracak diyelim adamlar imei nosunu değiştirebiliyorlarmı bunun hakkında bısey bılıyomusunuz??Ben daha once arkadasımın yurtdısından gelen iphonu için kadıköyde adamlar içini açıp telefonu düzeltiriz imeisini kırarız falan dedi 150lira o tarzda bişey yapabilirlermi lütfen yardımcı olunuz çok kötü durumdayım....

Sonuç ?

• Arka arkaya hortlar geliyor
  • find my iphone özelliği açıksa çok rahat bulabilirsin

ayrıca imei numarasından da cok rahat bulunabiliyor

telefon herhangi bir operatörün kapsama alanı içine girdiğinde (yani bir hat takılıp açıldığında) tespiti yapılabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

MobileMe uyeliginiz olsaydi ve cihazinizi register etmis olsaydiniz; cihazinizin nerede oldugunu gorebilir, cihaza mesaj atabilir ve hatta cihazi kilitleyebilirdiniz.
    Ancak bunlar icin MobileMe uyeligi gerekiyor ve bu uyeligin yilligi 100 TL civarinda.

ios5 le bedava o uyelik.yada belki 4s im var ondandir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 5 de mobile me ye oara vermeden kullanabiliyorum.pc den icloud.com a apple idsi ile giris yapiyorsunuz ve herseyi gorebiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megaege

quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

MobileMe uyeliginiz olsaydi ve cihazinizi register etmis olsaydiniz; cihazinizin nerede oldugunu gorebilir, cihaza mesaj atabilir ve hatta cihazi kilitleyebilirdiniz.
    Ancak bunlar icin MobileMe uyeligi gerekiyor ve bu uyeligin yilligi 100 TL civarinda.

ios5 le bedava o uyelik.yada belki 4s im var ondandir

2 yıl önce iOS 5.0 yoktu ;)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.