Şimdi Ara

İphpne 4 Hiç Açılmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TeXaS_16

quote:

Orijinalden alıntı: theoki

İphpne 4 çin malı mı acaba?

Hayır hocam orjinal ..

quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

hocam pili sök birdaha tak bakalım merak ettim.Yanlız youtubede pil sökme işlemine bak.Pilin tırnak tarafı var çat diye çıkarıpta kırma şimdi.Tırnaklı taraftan çok az kuvvetle kaldır

hocam onu yapmak istiyorum fakat narin telefon orda birşey yaparım komple bozarım diye endişeleniyorum acıkcaksı videolara vs baktımda :)

Bisey olmaz hocam ac kapagi pilin ustundeki vidayi sok pili cikart korkma bisey olmaz ben baya bir kuvvetli bile asildim banamisin demedi tornavida setlerinde boyle plastik tirnak kaldirmak icin malzemeler var onlardan varsa daha kolay oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LÜTFEN OKUYUN!

TEKNOSA'dan aldım iphone4 ümü. yaklaşık 1,5 yıl sonra kronik orta tuş sıkıntısı yaşadım. garantiye gönderdim yenisiyle değişip gönderdiler. aradan bir kaç ay geçti telefon kapandı ve daha da açılmadı. şarza koydum şarz da olmadı. tık yok telefonda. yeniden gönderdim garantiye . garantiden bir parçasını değişip yeniden gönderdiler. bu sefer de telefon açılmakta sıkıntı yaşadı. takıyorum şarza sizin dediğiniz gibi her şeyi denedim. kendi kendine ana ekran geliyor sonra pat kapanıyor sonra tekrar açılıyor. hiç ellemedim telefonu 2 gün sonra kendi kendine açıldı.
    neyse biraz idare edeyim dedim bakim ne olacak. aradan kısa bir zaman geçti telefonumun şarzı bitti. kapandı. sonrası malum yine aynı terane kendi kendine açılıp kapanıyor. garantiye gönderdim.
    telefon garantiden geldi hiçbişe yapmamışlar. birde altına yazmışlar telefon sağlam diye. açtırdım teknosa da ki bayan arkadaşa. açamadı. aynı şeyler oluyordu. açılıyor sonra ana ekran geliyor ve tekrar kapanıyor. teknosa çalışanı dediki nasıl olur bu. teknik servis nasıl gönderir böyle anlayamadı. yani işin özü 3 kez telefonu teknik servise verdim ve geldiğinde hala sorun devam ediyordu.
    telefonu iade etmek istedim almıyorum dedim. tabikide vermekle yükümlü olduklarını mahkeme yoluyla hallolacağını söylediler.
    bir bilirkişiye gittim. telefonu gösterdim. yaptığı hatayı her zaman yapmıyor geçenlerde tekrar yapınca hemen arkadaşın telefonuyla videoya kaydettim delil olsun diye :). neyse bilirkişi bu durumun iphone 4 lerde olduğunu ve yazılımsal olduğunu söyledi. yani bu arızalı telefonlarda ne yaparsan yap yine yapacak diyor. iade et mahkeme yoluyla dedi. bende mahkemeye verdim. TEKNOSA yı ve Brightstar 'ı. şuan duruşma günü bekliyorum. onlar cevap yazdılar. geri kalan ayrıntıları isteyene anlatabilirim. neler yapılması gerekiyor diye.

Mahkemeye dava açılması gerekiyor çünkü 1060 TL nin üstü.
    Mahkeme masrafı ilk etapta 170tl yatırıyorsunuz. daha sonradan bilirkişi ücreti içinde 75 tl yatırılması gerek. tabi avukat da tutarsanız işler değişir. mahkeme sonucunda kazanırsanız tüm maliyeti karşı tarafa yıkıyorsunuz. kaybederseniz. karşı tarafın avukat ücretleri de dahil toplam 1000 tl ye yakın zarar edersiniz. gelişmeleri anlatırım yine... malum daha duruşmaya bile girmedik :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TeXaS_16

quote:

Orijinalden alıntı: theoki

İphpne 4 çin malı mı acaba?

Hayır hocam orjinal ..

quote:

hocam pili sök birdaha tak bakalım merak ettim.Yanlız youtubede pil sökme işlemine bak.Pilin tırnak tarafı var çat diye çıkarıpta kırma şimdi.Tırnaklı taraftan çok az kuvvetle kaldır

hocam onu yapmak istiyorum fakat narin telefon orda birşey yaparım komple bozarım diye endişeleniyorum acıkcaksı videolara vs baktımda :)

Bisey olmaz hocam ac kapagi pilin ustundeki vidayi sok pili cikart korkma bisey olmaz ben baya bir kuvvetli bile asildim banamisin demedi tornavida setlerinde boyle plastik tirnak kaldirmak icin malzemeler var onlardan varsa daha kolay oluyor

Çıkarıp taktım ama biraz fazla sert yüklendim batarya yapışmıştı o arada vidanın altında vidayı sıkıştıran şeydi koptu :) ama telefon sapa sağlam açıldı bi sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeXaS_16 -- 12 Nisan 2013; 15:22:38 >

• telefonumu şuanda kullanıyorum zaten. ama niye bozuk malı kullanim? o kadar para veriyorum. ayda yılda bir yapsada sonuçta arızalı mal. para kolay kazanılmıyor... iphone4s lerde olmuyormuş böyle bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: payten

telefonumu şuanda kullanıyorum zaten. ama niye bozuk malı kullanim? o kadar para veriyorum. ayda yılda bir yapsada sonuçta arızalı mal. para kolay kazanılmıyor... iphone4s lerde olmuyormuş böyle bir şey.

o kadar verdikden sonra tabikide para kolay kazanılmıyor
  • evet arkadaşlar teknosa dan aldığım telefonun parasını 01/11/2013 tarihinde aldım. ayrıca yaptığım masraflar ve avukat masrafıda dahil 440 tl avukat 220 tl masraflar ve telefon parası. hakketmişlerdi ama :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.