Şimdi Ara

ipod*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipod touch 4 kullanıyorum ve flash bellek olarak kullanamıyorum,bişiy sürüklediğimde hata veriyor falan. nasıl yapalım?

• sen takmazsan,ben takmazsam, kim takıcak bu konuyu arkadaşlar.
    iki el atsak aydınlığa çıkıcaz ya.
  • İpod touch = oyun müzik

Flash bellek yapmak tartışılır olmaz bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam olarak öyle kullanmıyorum aslında. fotoğrafları itunes yerine diske atar gibi aktarıyodum,bi rahat oluyodu. ama bi çözüm bulsak çok güzel olcak
  • up mı diyoruz?
  • Fotodan emin degilim de baska birsey zaten atilmiyor ipoda jbsiz atamazsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • itunes > ipod > uygulamalar > asağı ın > önceden app storedan indirdiğin usb appini bul > dosyalarını at
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Apple - iPhone - iPad
    2 yıl önce açıldı
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jailbreak 6.1.3 diye baktım ama bişiy bulamadım?
  • Bazı uygulamalarda bu özelliğe benzeyen bir şey var ama iTunes üzerinden yapıyorsunuz yine Phonedrive falan. iTunes kullanmadan en hızlı bana göre iFunbox adlı uygulama iTunesdan daha hızlı ve doyaları oradan seçebiliyorsunuz.

Sizin istediğiniz gibi cihazı kullanmanın yolu var ama Jailbreakli olması gerekiyor. PwnTunes diye bir tweak var onu indirince sadece windows ta ios cihazını flash bellek gibi kullanıyorsun. Müzikleri videoları bile böyle atabilirsin. Bu tweak paralı 12.99 dolar yada 9.99 euro gibi bir fiyatı var. BEn kullanıyordum eskiden istediklerini böyle yapabilirsin ama öncelikle jailbreakin olması gerekiyor. bildiğim kadarıyla 6.1.3 için daha yok.
    tweak in sitesinin linki
    http://www.pwntunes.net/features

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.