Bildirim
Ipod 2g acilmiyor/calismiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: cega
Merhabalar,
Cihazim hicbir sekilde acilmiyor ve calismiyor. Sarja koysamda bir tepki vermiyor. Bundan 2 hafta once ekran gidip gelmisti baska da bir sorun yasamamistim. Dun elime aldigimda hicbir sekilde calismadigini gordum. Tavsiyeleriniz nedir ?
Öncelikle merhabalar, Benim cihazımda da böyle bir sorun vardı hatta şarja takmama rağmen tepki vermiyordu bende bilgisayara bağlayıp home+power düğmesine basılı tuttum bir anda açıldı bir dene istersen inşallah olur. -
Şarj kablosunu bağlayınca ve bir süre bekleyince ekranında kırmızı bir şarj logosu çıkıp sonra birden kayboluyor mu?
Yukarıdaki gibi ise donanımsal sorun var demektir...
Açılışta apple logosunda kalıyorsa donanımsal sorun yoktur, restore ettiinizde açılır... -
quote:
Orijinalden alıntı: blackbear24
quote:
Orijinalden alıntı: cega
Merhabalar,
Cihazim hicbir sekilde acilmiyor ve calismiyor. Sarja koysamda bir tepki vermiyor. Bundan 2 hafta once ekran gidip gelmisti baska da bir sorun yasamamistim. Dun elime aldigimda hicbir sekilde calismadigini gordum. Tavsiyeleriniz nedir ?
Öncelikle merhabalar, Benim cihazımda da böyle bir sorun vardı hatta şarja takmama rağmen tepki vermiyordu bende bilgisayara bağlayıp home+power düğmesine basılı tuttum bir anda açıldı bir dene istersen inşallah olur.
Denedim, sonuc negatif. -
quote:
Orijinalden alıntı: KeShhh®
Şarj kablosunu bağlayınca ve bir süre bekleyince ekranında kırmızı bir şarj logosu çıkıp sonra birden kayboluyor mu?
Yukarıdaki gibi ise donanımsal sorun var demektir...
Açılışta apple logosunda kalıyorsa donanımsal sorun yoktur, restore ettiinizde açılır...
Ekranda hic birsey yok maalesef.
-
Bugun tekrar deneyeyim dedim ve sarja taktim. Calismaya basladi, gercekten cok ilginc :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X