Şimdi Ara

İpod 4.nesil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16gb modelinde bir İpod 4 alma düşüncesindeyim , günlük ortalama 4 5 saat müzik dinlerim . Ama kalitesinden ve ios kullandığımdan bildiğimden dolayı bunu tercih ettim. İkinci el temiz birşeyler alıcam ortalama olarak ne kadar para çıkar cebimden. Yani İpod 4.nesil 2.el fiyatları ortalama ne kadardır , kazıklanmak istemem , ve de 29 eylül 2013'de alıncak bir cihazmıdır ? Ben bi sorun olacağını sanmam 1 2 sene en az götürür ama fikirleriniz nelerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalist52 -- 29 Eylül 2013; 2:00:02 >

• Şu an iPod 8gb 4. Nesil kullanıyorum müzikle şarjını bitiremiyorsun aletin ve ios sağ olsun bozulmuyor ilk çıktığında almıştım 2 seneyi geçti galiba 10 numara devam ancak yeni uygulamalarda sıkıntı çıkarıyor ios 6.1.3te kaldı surumu güncellenmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.c.M M kullanıcısına yanıt
    2.El bi cihaz almak istiyorum 200 250 civarında temiz ipod 4 mü , 400 500tl arasında temiz ipod 5 mi dersiniz
  • 2. El alacaksan iPod 5 al daha büyük kalın ve şekli kötü ama multimedya ve oyun açısından da daha çok işini görür.Ben sadece müzik dinlerim diyorsan mp3 Player gibi kullanırım diyorsan 4 hem şekil olarak da akıyor alet internet işlerini de görür ama facede filan biraz yüklenince iosun bir ozuru olarak uygulamayı kapatıyor bazen çıldırtabiliyor bu durum insanı.Bir şey daha soyliyim kullandığım mobil aletler arasında hatta onu geç elektronik aletler arasında en sağlamı iPod 4 bunu da eklemem lazım bakmışsındır arkası metal duvara vurdum aleti 3 band yaptı döndü sadece arka metal kısımda yamulma var o da yakından bakman lazım anca fark ediliyor düşmeleri saymıyorum bile

• quote:

Orijinalden alıntı: M.c.M

2. El alacaksan iPod 5 al daha büyük kalın ve şekli kötü ama multimedya ve oyun açısından da daha çok işini görür.Ben sadece müzik dinlerim diyorsan mp3 Player gibi kullanırım diyorsan 4 hem şekil olarak da akıyor alet internet işlerini de görür ama facede filan biraz yüklenince iosun bir ozuru olarak uygulamayı kapatıyor bazen çıldırtabiliyor bu durum insanı.Bir şey daha soyliyim kullandığım mobil aletler arasında hatta onu geç elektronik aletler arasında en sağlamı iPod 4 bunu da eklemem lazım bakmışsındır arkası metal duvara vurdum aleti 3 band yaptı döndü sadece arka metal kısımda yamulma var o da yakından bakman lazım anca fark ediliyor düşmeleri saymıyorum bile

Dediğin gibi ben ilk mp3 player almayı düşündüm daha sonra ipod'lar aklıma geldi nano vs bakarken neden 2.el touch almıyayım dedim :) bütçemi ayarlayabilirim biriktirebilirim , 200tl'ye 250tl'ye İpod Touch 4 alırım diye düşündüm ama 5 ' lere baktıkça çok çok büyük farklar olduğunu gördüm. Daha önce en güzel android cihazları da kullandım iphone de kullandım ios bende ağır basıyor . Ama şuan elimde LG'nin dandik bi android telefonu var , benim için kamera önemli , evde ve oturduğum biyerde wifi'den internet kullanırım , oyun ve müzik de çok önemli . Beni en iyi anlatan cihaz ipod 5 :) Gerçekten çok fotoğraf çekerim , git prof makine al diceksin ben taşıma kolaylığı da isterim . Bütçemi zamanla da arttırabilirim . Yani İpod 5 almamı tavsiye edermisin 2.el veya sıfır ? 550tl'ye 2.el almak mı , 750 civarına sıfır almak mı. Veya bütçeyi o kadar arttırmama değer mi , 250tl'ye şimdilik ipod 4 mü iyidir. Öncelikle 18 yaşındayım öğrenciyim üniversite hazırlanıyorum , dershane git gel otobüs ve yatarken müzik dinlemeye bayılırım , boş zamanımda da oyun ve bol bol fotoğraf. Bana ipod 4 yeter 250tl param var , ne dersiniz daha para biriktireyim mi

• iPod Touch'tan mı bahsediyorsunuz iPod Classic'ten mi?
  • İPod 5 bence 2. El de alabilirsin daha sağlıklı Apple ürünleri kaliteli 2. Elinde de sıkıntı çıkmaz yeter ki darbesi filan olmasın ona dikkat et ekran retina çizilmiyor o yüzden yani çok zor çizmek 2. Eli de işini görür zaten alacağın aletin garantisi de olur muht, daha yeni çıktı iPod 5

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpod touch 1 veya 3. Nesil alınık
    geçen yıl önce açıldı
    Apple İpad 6. Nesil
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.c.M

İPod 5 bence 2. El de alabilirsin daha sağlıklı Apple ürünleri kaliteli 2. Elinde de sıkıntı çıkmaz yeter ki darbesi filan olmasın ona dikkat et ekran retina çizilmiyor o yüzden yani çok zor çizmek 2. Eli de işini görür zaten alacağın aletin garantisi de olur muht, daha yeni çıktı iPod 5

Tamam dostum teşekkür ederim yorumların için :)
  • bende classic kullanıcısıyım 2 aylık 120 gb llık modelden kullanıyorum. telefonum iphone diye classic aldım ancak touchla değiştirmeyi düşünüyorum fikirlerini nelerdir ?
  • ipod 8gb mc086ll markalı mp3 çalarım var güncelleme yapabiliyormuyuz bu mp3 e_???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.