Bildirim
ipod 4g ve gps
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ipod da 3g yoktur.gps alicisi da yoktur.oncelikle bir tane bluetooth lu gps alicisi satin almalisiniz -
Peki bluetooth tan telefon ile eşleştirsem telefonu kullanarak nete bağlanamaz o şekilde gps yapamaz mı ? -
Bluetooth GPS alıcısı almıştım ardından Cydia'dan 5 Dolar'a BTstack GPS aldım ve şuan istediğim gibi kullanabiliyorum, navigasyon yazılımı olarak iGo Primo kullanıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: megaturk
Peki bluetooth tan telefon ile eşleştirsem telefonu kullanarak nete bağlanamaz o şekilde gps yapamaz mı ?
O dediginiz mumkun degil.ipod desteklemez boyle bir seyi.eger hotspot cihazi alirsaniz interneti o cihaz dagitacaktir.bu sekilde de kaba taslak bir konum belirleyebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fmetin94
quote:
Orijinalden alıntı: megaturk
Peki bluetooth tan telefon ile eşleştirsem telefonu kullanarak nete bağlanamaz o şekilde gps yapamaz mı ?
O dediginiz mumkun degil.ipod desteklemez boyle bir seyi.eger hotspot cihazi alirsaniz interneti o cihaz dagitacaktir.bu sekilde de kaba taslak bir konum belirleyebilirsiniz.
iBluever ile mümkündür Cydia'da 5$ verdiğiniz paraya kesinlikle değer
İpod touch 3g 32 ve touch 4'te ibluever kullanıyorum.İnternete dışarıdan girmek gerçekten güzel fakat stabil bir net hızı olmadığı için konum servisleri bazen çalışmayabiliyor.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- rootdir nedir
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- airpods güncelleme
- airpods nasıl sıfırlanır
- airpods pro 2. nesil özellikleri
- ipod touch 8. nesil
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X