Bildirim
İPod 5 ios 8 alırmı sizce ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet bu yıl yeni ipodları tanıtır apple, maalesef ipod touch 5'e de destek kesilecektir muhtemelen. Eğer ipod alacaksanız kesinlikle bekleyin derim ben açıkçası :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Columbia -- 8 Şubat 2014; 4:43:32 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Columbia
Evet bu yıl yeni ipodları tanıtır apple, maalesef ipod touch 5'e de destek kesilecektir muhtemelen. Eğer ipod alacaksanız kesinlikle bekleyin derim ben açıkçası :)
Her iPod 2 buyuk surum guncellemesi almis su zamana kadar, iPod Touch 4, 4 ile cikmis 5 ve 6 almis. Elimizdeki iPod Touch 5ler ise 6 ile cikti ve 7 aldi dolayisiyla 1 surum guncelleme hakkimiz daha bulunuyor.
Evet bu sene Haziranda muhtemelen bir iPod Touch tanitilacaktir iPhone 6 ile beraber. Muhtemel ozellikleri de iPhone 6 ekrani ve 5S donanimi seklinde olacaktir. Eylul ayinda satisa sunulacagini dusunursek 7 aylik bir sureden bahsediyoruz beklemek istiyorsaniz siz bilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 9 Şubat 2014; 16:41:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: danGerfuLL
quote:
Orijinalden alıntı: Columbia
Her iPod 2 buyuk surum guncellemesi almis su zamana kadar, iPod Touch 4, 4 ile cikmis 5 ve 6 almis. Elimizdeki iPod Touch 5ler ise 6 ile cikti ve 7 aldi dolayisiyla 1 surum guncelleme hakkimiz daha bulunuyor.
Evet bu sene Haziranda muhtemelen bir iPod Touch tanitilacaktir iPhone 6 ile beraber. Muhtemel ozellikleri de iPhone 6 ekrani ve 5S donanimi seklinde olacaktir. Eylul ayinda satisa sunulacagini dusunursek 7 aylik bir sureden bahsediyoruz beklemek istiyorsaniz siz bilirsiniz.
Gecenin bir saati yazarsam böyle olur tabi. Bir an ipod touch 5g ios 5 ile çıktı diye aklıma gelmiş. Yanlışımı düzelttiğiniz için teşekkürler :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- mediamarkt ödeme reddedildi
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- airpods pro 3
- ipod touch 8. nesil
- airpods nasıl sıfırlanır
- airpods güncelleme
- airpods pro 2. nesil özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X