Şimdi Ara

ipod 5 ne zaman çıkacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipod 4 almayı dusunuyorum ama 5 cıkarsa bı anda elimde kalacak 5i beklemelimiyim 2013 başı falansa beklerim çıkış tarihi hakkında bi haber vs varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 1 Eylül 2012; 11:30:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xamaximax

ipod 4 almayı dusunuyorum ama 5 cıkarsa bı anda elimde kalacak 5i beklemelimiyim 2013 başı falansa beklerim çıkış tarihi hakkında bi haber vs varmı

iTouch 5 cıkmayacak diye biliniyor bu sene için, Izmır agora Apex Apple premium reseller bile bu şekilde cevap verdi bu soruma karşılık..
  • Yeni Ipod touch`in 12 eylulde iphone ile tanitilmasi bekleniyor.. 4S`in islemcisiyle gelecek.. Ama resmi tarih yok henuz apple`dan .. Biraz daha beklemen daha mantikli...!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

quote:

Orijinalden alıntı: xamaximax

ipod 4 almayı dusunuyorum ama 5 cıkarsa bı anda elimde kalacak 5i beklemelimiyim 2013 başı falansa beklerim çıkış tarihi hakkında bi haber vs varmı

iTouch 5 cıkmayacak diye biliniyor bu sene için, Izmır agora Apex Apple premium reseller bile bu şekilde cevap verdi bu soruma karşılık..

Eğer çıkarmazlarsa Apple büyük bir hata yapar.. Geçen sene çıkmaması bile büyük bir hata idi..
  • Büyük ihtimalle 12 eylülde yeni iphone ile tanıtılır.
  • İnşallah, uygun fiyata çıkarda, kaparız bir tane :)

• Bu yıl çıkacağını hatta tanıtılacagını bile sanmıyorum.Ayrıca çıksa bile 1000'liradan aşağı olmaz fiyatı.4.nesil ipod touch'ımla çok mutluyum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 12 KAÇ YIL GİDER
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10500097

Bu yıl çıkacağını hatta tanıtılacagını bile sanmıyorum.Ayrıca çıksa bile 1000'liradan aşağı olmaz fiyatı.4.nesil ipod touch'ımla çok mutluyum.

Genelde aynı fiyatla çıkıyor. İlk çıktığında iPod 4 32 GB'ligi 530 TL'ye almıştım Türkiye'den.

• quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

quote:

Orijinalden alıntı: 10500097

Bu yıl çıkacağını hatta tanıtılacagını bile sanmıyorum.Ayrıca çıksa bile 1000'liradan aşağı olmaz fiyatı.4.nesil ipod touch'ımla çok mutluyum.

Genelde aynı fiyatla çıkıyor. İlk çıktığında iPod 4 32 GB'ligi 530 TL'ye almıştım Türkiye'den.

O kadar ucuz alman gerçekten harika üstelik ilk çıktığında.Çünkü ben haziran ayında 8gb'lıgını aldım 550 tlye
  • Ben aldığımda kur düşüktü yalnız. Birde whathifi'de yazan yazıya göre ipod'un yeni versiyonunun çıkması söylentileri varmış etrafta. Muhtemelen gerçek çıkacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.