Şimdi Ara

ipod a Divx yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipod a divx yükleme asıl yapılıyor, alt yazı nasıl yükleniyor, hangi programlarla oluyor ve ne kadar sürüyor

• "pocket divx" diye bir program var. Basit bir arayüze sahip; hemde bedava. Programı çalıştırıp video ve alt yazıyı seçin. Çıkış boyutunu seçin. Encode işleminden sonra alt yazı video ile birleşmiş olacak. Sonra bu tek video dosyasını aşağıda vermiş olduğum program ile ipod videoya uygun hale getirin. (program ücretsizdir)

http://****.com/files/27461387/Setup_FreeIpodConverter.rar.html

(noktalı yer rapid)

Video 2 encodeden geçip alt yazısı tümleşik , ipod formuna geliyor. Zaman konusunda endişe edecek bir durum yok, iki programda baya hızlı çalışıyor. Elimdeki bazı divx filmleri bu şekilde convert edip ipod ta izledim, keyifle izlenebiliyor.

• ne kadar süre derken geçekten ne kadar süre olduğunu merak ediyorum. Ona göre ipod alıcam :D
  • Bir divx filmi ipoda uygun hale getirmem 1-2 saat alıyor, (bilgisayar 1,6 Mobile işlemci, 40 GB HDD, 512 ddr2 ram ,128 mb vga) . Zaten başka bir işle uğraşırken bilgisayarda kendi kendine hazır oluyor. Zaman konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.