Şimdi Ara

iPod'a Video Yüklemek? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
3
Favori
64.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyi ücretsiz program Xvid4PSP.Kesinlikle deneyin..

Bunun dışında Sothink iPod Video Converter da sorunsuz çalışır.Yalnız bu program için seri-no bulmanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.r.duke -- 3 Kasım 2008; 21:18:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: polodepolo

Altyazı olayına gelince, bunu da hemen elimden geldiği kadar ve bilgim sınırlarımda açıklamaya çalışayım. iPod altyazı dosyalarını açacak filtreye sahip değildir. Dolayısıyla videonun yanına aynı isimli bir altyazı dosyası atarak (evde bilgisayarımızda film izlerken yaptığımız gibi ) altyazılı film izlemek ne yazık ki şimdilik mümkün değildir. Zaten isteseniz bile iPodunuzun video kısmına video olmayan formatta bir dosya atamazsınız.

Peki nooldu uçakta, otobüste, vapurda altyazılı LOST izleme hayallerimiz suya mı düştü? Bu alete bu kadar parayı boşuna mı bayıldık, iTunes u çözmek için bu kadar boşuna mı kastık diyenler üzülmesin... Yapılacak şey tahmin ettiğiniz gibi altyazıları filme gömmek. Ve bunun için farklı bir program kullanmaya gerek yok. Daha önceki mesajımda iPod a nasıl video atılacağını gösteren bir döküman yollamıştım. Bu dökümanda kullandığımız Total Video Converter yine bizim işimizi görüyor. Dökümanda açıkladığım adımlardan ilk 3 adımı sırayla yapacağız. 4. adımda "Convert Now" tuşuna basmadan önce en alttaki "Subtitle:" kısmından ilgili videonun altyazı dosyasını bulup seçeceğiz ve daha sonra "Convert Now" tuşuna basacağız. Bundan sonra da 5 6 7 8 9 ve 10. adımları dökümanda açıkladığım gibi aynen yapacağız.(Yani tek fark 4. adımda "Convert Now" tuşuna basmadan önce aşağıdan "Subtitle:" kısmında altyazı dosyasını seçmek.)

Artık videomuz iPod da altyazılı olarak izlenebilir Yine de sorun yaşayanlar ve sorusu olanlar olursa sorabilirler...

PS: Eğer elinizde altyazı dosyası da yoksa ve önce bir atyazı dosyası hazırlamak ve bunu videoya gömmek isterseniz pek tabii bu da mümkün. Fakat bunu şimdi burda bu konu başlığı altında anlatırsam, konu iPod'a video yüklemek konusu olmaktan çok uzaklaşır diye düşünüyorum.

Ne kadar teşekkür etsem azdır. Sayenizde herşeyi yaptım :)

• quote:

Orjinalden alıntı: karasew vasilli

quote:

Orjinalden alıntı: polodepolo

Arkadaşlar video atmanın tek esprisi önce formatı değiştirebilmektir. Yığınla converter var. Ama çoğunun çevirdiği video yine de atılmıo, ya da bşka bi sorun çıkarıyo. Tavsiyem kesinlikle Total Video Converter kullanmanızdır. Bu iş beni de ilk başlarda çok uğraştırdı ama sonradan çözdüm. Ve çözer çözmez yaptığım ilk iş de benim gibi forum forum gezip de yine de video atmayı öğrenemediğinden çıldırıcak olanları rahatlatmak için resimli bir word dökümanı oluşturmak oldu. Bu arada ben iPod Touch yeni nesil kullanıyorum(iTunes da güncel versiyon neyse o. Dün yükledim.) Sanırım diğer iPod larda da bu anlatığım süreç size sonuç getirecektir. Sorusu olanlar lütfen çekinmesin. İyi seyirler...

Dökümana burdan ulaşabilirsiniz...

dostum eline sağlık emeğin için teşekkürler.. siftahı bizden oldu hadi hayırlısı... :)

bu arada bişey sormak isterim sizlere.. videoların formatı felan tamam yaparızda benim aklıma gelen altyazıları felan nasıl halledicez.. filmle altyazı aynı isimlemi olacak yoksa önce filme yazıyı gömüp sonramı convert edeceğiz.. bunu hangi programla yapacağız oda var tabi :) yaza hangi uzantılı altyazıları tanıyor..

bendeki sorun yukleye bastıgımda ( belgede bulunan 10. basamak ) bir süre sonra videoyu yüklemeden hata vermesi. bircok dönüştürücü denedim gene olmadı :S

• ben ipod converter kullanıyorum hem çabuk çeviriyor hem de görüntü çok net alt yazı ekleme özelliği de var hem de program türkçe total video converter çok yavaş..
  • IPOD'a Video Yüklemek ve Videoya Altyazı Gömmek (Görsel Anlatım)

http://volkankocaman.com/blog/ipoda-video-yuklemek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vovy -- 11 Mart 2009; 3:23:37 >
  • hem pspde hemde ipodnano da izlemek için hangi cozunurluk ve uzantılı dosya lazım arkadaslar
  • ben sothink video converter yükledim, onda subtitle diye bi kısım yok bu durumda silip total video converter yüklemem mi gerek altyazı ekleyebilmek için? yoksa sothinkte de bi yöntem var mıdır acaba
  • hocam hortlatmayın şöyle konuları yaa.. 4 eylül açılma tarihi..
  • faydalı bilgiler varsa neden hortlamasın canım...

hort
  • bu cihazlar çok nazik oluyor. Bende mp4 e video yükleyememiştim. Birçok videoya format error hatası verdi. Dönüştürme işlemi yaptığım halde olmadı.
  • Çevirmek için Total Video Converter kullanın.
  • BENIM ANLAMADIGIM NEDEN KONU VIDEOYU ITUNES UZERINDEN IPOD A YUKLEME SORUNU IKEN HERKES KALKIPTA BUNU CONVERT ETME SORUNU OLARAK ALGILIYOR VE O SEKILDE ACIKLAMA YAPIYOR ?? CNVERT DEGILDE ITUNES UZERINDEN MOVIES E TANITMA SORUNUYSA BU NE OLUCAK ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: taurenfea

BENIM ANLAMADIGIM NEDEN KONU VIDEOYU ITUNES UZERINDEN IPOD A YUKLEME SORUNU IKEN HERKES KALKIPTA BUNU CONVERT ETME SORUNU OLARAK ALGILIYOR VE O SEKILDE ACIKLAMA YAPIYOR ?? CNVERT DEGILDE ITUNES UZERINDEN MOVIES E TANITMA SORUNUYSA BU NE OLUCAK ?

Video formatını yanlış çevirirsen ne olacak ?
    Birincisi 600 MB tutacak film dosyası yanlış bir çevirme ile (örnek: 640/480) çevrilince 2.2 GB yer tutacak.
    İkincisi herkes altyazı gömmeyi bilmiyor ve hangi programın daha performanslı olduğunu bilmiyor
    .
    iTunes'i biraz kurcalamak lazım ama bunu itunes cihazınızı gördükten sonra yapmak gerekiyor ve arayüz olarak acemi kullanıcılara özelliklede dil bilmeyenlere haliyle zor geliyor.
  • Ve hâlâ sorunun tam cevabı verilmedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazar11

Ve hâlâ sorunun tam cevabı verilmedi..

Başlığı açan arkadaş sorununu çözmüş.
  • mhb.. arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.bende apple classic var ama bir türlübunu video atamadım.sizin dediklerinizi birer birer yaptım ama olmuyor yaaa.sürükle bırak yaptım ne ama hiç bir cvb alamadım yaa.vallah çoook sinir oldum...acil cvb atın bana kardeşim..şimdiden çoook tşk ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaaN09 -- 23 Nisan 2010; 15:17:34 >
  • Videora iphone converter adlı programı öneririm. Tüm ipod çeşitleri için çeviri yapıyor ve itunes'a ekliyor.
  • Ya arkadaşlar ben 'Total video converter' ya da 'ipod video converter' kullanmıyorum.Başka bir siteden (mediaconverter.org) mov'a ya da mp4'e çeviriyorum.Itunes ile açıyorum,sürükleyip atıyorum ama ipod cihazından seyretmek istediğimde ''müzik olarak'' çalıyor.Lütfen yardımcı olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaMattDamon

Ya arkadaşlar ben 'Total video converter' ya da 'ipod video converter' kullanmıyorum.Başka bir siteden (mediaconverter.org) mov'a ya da mp4'e çeviriyorum.Itunes ile açıyorum,sürükleyip atıyorum ama ipod cihazından seyretmek istediğimde ''müzik olarak'' çalıyor.Lütfen yardımcı olun.

Kodek tarzında kodlamaları var onlarda hata olmuştur.
  • evt kardeş benimde sorunum semattdown la aynı ya biz ne yapabiliriz yardımcı olabilirmisiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.