Şimdi Ara

ipod alicaklara bir iki tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar valla ben tam bir ipodzedeyim. oyuzden size birkac sey solemek istedim belki yararli olur. ipod 20 gb kullanarak basladim apple markasina.surekli sorun cikardi servbise gitti degisti 2 yil icerisinde.sonunda garantisi bitti gene sorun oldu.kendisinin parasi kadar masraf cikardilar.O sirada ipod touch cikmisti.ondan ucuz olsun diye internetten gittigidiyordan bi saticidan aldim.gecen sene 400 milyon civari biseye ayarladim.fakat ipod ustunde hediye olarak isaretlenmesine ragmen gumrukte kaldi.gumrukte bi ton para istediler.sonra onun amerikaya tekrar donmesini saticinin istanbulda eline gelen urunlerden bitanesini elde ettim.o urunde subat ayinda. bozuldu daha bi sene bile gecmeden.bi aksam gayet iyi calisir bi durumdaydi sarja biraktim sabah acmaya calistigimda sadece beyaz bi ekran vardi.dedim garantisi nasil olsa daha dolmadi.sonra bi arastirdim garantisi kasim ayinda sona ermis.sonucta servise yolladim ve verdikleri masraf 170 dolar oldu sadece bole sanssiz bi sarj olayindan dolayi.suan amerikadayim ve bu durumu konustum storedaki yetkiliyle ve bana dedigi bu ekran sorunu voltajin dengesiz olmasindan kaynaklaniyodur dedi turkiyede.ipodlar gercekten cok hassas aletler.vede bu garanti suresi icinde itunestan kaydini yaptirdigin anda baslar dedi. neyse sonucta ipod bagimlilik bi nevi ipod touch yeni nesil aldim bu sefer.bana verdikleri fiste alisverisi yaptigin an baslar yaziyodu.bu konudada sizi uyarmak isterim.sonuc olarak umarim yeniden bi ipod almak zorunda kalmam.gercekten essizliginin yani sira essiz sorunlarida olabilen bi alet.gozunuz gibi baksaniz bile(ki ben bu kisilerden biriyim).

• quote:

Orijinalden alıntı: uuuuu5

arkadaslar valla ben tam bir ipodzedeyim. oyuzden size birkac sey solemek istedim belki yararli olur. ipod 20 gb kullanarak basladim apple markasina.surekli sorun cikardi servbise gitti degisti 2 yil icerisinde.sonunda garantisi bitti gene sorun oldu.kendisinin parasi kadar masraf cikardilar.O sirada ipod touch cikmisti.ondan ucuz olsun diye internetten gittigidiyordan bi saticidan aldim.gecen sene 400 milyon civari biseye ayarladim.fakat ipod ustunde hediye olarak isaretlenmesine ragmen gumrukte kaldi.gumrukte bi ton para istediler.sonra onun amerikaya tekrar donmesini saticinin istanbulda eline gelen urunlerden bitanesini elde ettim.o urunde subat ayinda. bozuldu daha bi sene bile gecmeden.bi aksam gayet iyi calisir bi durumdaydi sarja biraktim sabah acmaya calistigimda sadece beyaz bi ekran vardi.dedim garantisi nasil olsa daha dolmadi.sonra bi arastirdim garantisi kasim ayinda sona ermis.sonucta servise yolladim ve verdikleri masraf 170 dolar oldu sadece bole sanssiz bi sarj olayindan dolayi.suan amerikadayim ve bu durumu konustum storedaki yetkiliyle ve bana dedigi bu ekran sorunu voltajin dengesiz olmasindan kaynaklaniyodur dedi turkiyede.ipodlar gercekten cok hassas aletler.vede bu garanti suresi icinde itunestan kaydini yaptirdigin anda baslar dedi. neyse sonucta ipod bagimlilik bi nevi ipod touch yeni nesil aldim bu sefer.bana verdikleri fiste alisverisi yaptigin an baslar yaziyodu.bu konudada sizi uyarmak isterim.sonuc olarak umarim yeniden bi ipod almak zorunda kalmam.gercekten essizliginin yani sira essiz sorunlarida olabilen bi alet.gozunuz gibi baksaniz bile(ki ben bu kisilerden biriyim).

Şarj olayıyla ilgili bilgisayarında voltajı sabit tutmak için adaptörler satılıyoO yüzden bende problem olmaz

• valla iste ben onceki ipoddan kalan apple orjinal sarj aletiyle sarj ediyodum.sagolsun super elektrik voltajimiz mahfetti aleti:)
  • Şanssızmışsın. Ben şimdiye kadar 4 ipod kullandım hiçbirini de bozulmadı.
  • Bende kaç farklı şarj cihazıyla ve bilgisayarda şarj ettim ama hiçbir sorun yaşamadım. Yaklaşık iki yıldır ipodum taş gibi maşallah senin şanssızlığın olmuş bu
  • Hocam valla türkiyede akımlar düzenli gelmiyor ki pc için koruma almak lazım önce ipoddan fazla para bayılıyoruz içindekilere sonuçta ama nedense en önemsiz görünen kasa oluyor.
    Bu arada geçmiş olsun
  • problem sana has gibi gözüküyor ben de yıllardır kullanıyorum ne bir arıza ne de küçük bir sorun çıktı, sen bir adaptör al istersen dengeleme için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.