Şimdi Ara

İpod alıcam bu fiyatlar ne böyle !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ipod touch 4.nesil alıcam. Ama bi baktim 32gb olanı 850 lira ! 8gb 450 iken 32 neden böyle ! İnternet üzerinden alamam yaşım uygun değil ailem güvenmez böyle şeylere. Bildiğiniz mağazasından gidip alabileceğim bi yer varmıdır ? Vatan da falan 850 lira internette 650. Mağazada 650-700e satan bi yer söylemenizi bekliyorum lütfen :( yoksa 8gb a kalıcaz :(

• Mağazadan düşük fiyata alma şansı var, ipod touch 5 çıkınca anca İnternetten de neden güvenilmesin ki almak için? Ben dahil birçok kişi bu cihazları kredi kartından alıyor kardeşim. Bence sen de ikna et fazla para vermeyin fırsat varken
  • quote:

Orijinalden alıntı: bm_emreakyil

Mağazadan düşük fiyata alma şansı var, ipod touch 5 çıkınca anca İnternetten de neden güvenilmesin ki almak için? Ben dahil birçok kişi bu cihazları kredi kartından alıyor kardeşim. Bence sen de ikna et fazla para vermeyin fırsat varken

bakalım bi karne gelsinde hele :))
  • konu güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koca forumda satan yok mu ne olur ya ?
  • Elimde 3G 32 GB versiyonu var arkadaşlar arkasında sadece biraz çizikler var. Fiyatı uygun da tuttum ama pek ilgilenen çıkmadı isterseniz düşünebilirsiniz
  • ipod 4 var istermisin sıfır gibi 150 tl ye satıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.