Şimdi Ara

İpod alıcam yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İpod alıcam fakat telefon gibi olanlardan bu konuda bilgim yok yardımcı olabilcek arkadaşlar varsa şimdiden teşşekürler.

Öncelikle modelleri nelerdir ?

Hangi modele ne kadar verilir?

Hangi modeller alınmalırdır ?

Whatsapp vs gibi programlar çalışır mı ?

Şimdi çok sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefon gibi olanlardan kastınız nedir? iPod Touch?

Eğer telefon istiyorsanız iPhone almalısınız. iPod Touch'ta jailbreak ile WhatsApp yüklenebiliyor bildiğim kadarıyla. Bu saatten sonra son nesil olan 5. nesil almanızda fayda var. 5. nesil sıfır iPod Touch'lar ortalama olarak 16 GB modeller 600 TL civarında 32 GB modeller 750 TL civarında. 16 GB modellerde arka kamera ve bileklik yok.

www.apple.com/tr adresinden daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 4 Mart 2014; 21:38:36 >
  • dostum ipodumu satıyorum ilgilenirsen pm ile ulaşabilirsin linki pmden gönderdim.
  • Whatsapp numara üzerinden kullanılan bir üründür. Başka bir cihazınızda numaranıza tanımlı bir whatsapp uygulaması varsa ipod'unuzda kullanamazsınız.
  • brsyksk kullanıcısına yanıt
    Jailbreak ile ipod ve ipad cihazlarda kullaniliyor, yaniltmayin. @brsyksk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peregrino kullanıcısına yanıt
    Ben kullanılmıyor demedim. Kullanmakta olduğunuz numara üzerinden sadece bir whatsapp kullanabilirsiniz. Benim telefonum ve tabletim var ikisi de android. Benim de aklımdan geçti fakat numarayı her iki cihazda da kullanamıyorsunuz. Numaranız aşka bir cihazda kullanılmaktadır onay mesajı gönderiliyor yazar ve bu uyarıyı (sınırını bilmiyorum) çok defa aldığınızda uygulamayı kullanamaz duruma gelirsiniz. Düzgün okuyunuz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.