arkadaşlar iyi günler uzun zamandır bakıyordum ipodlara ucuza denk gelsede alsam diye geçenlerde migrosa gittim baktım 6.nesil sanırım tamda bilmiyorum ama öğrendiğim kadarıyla ipod nano 6. nesil8gb 250 liraya ipod touch 8gb buda sanrm 2.nesil 200lirayaydı. Sizce bu kadar ucuz olması normal mi bu işte bi bit yeniği mi var ? ve ben hala kararsızım telefon olarak s3üm var ve ipoduda s3 artk sarja dayanmıyor müzik için alıyorum ipod touchun yeni modellerinide alabilrm 600lira gibi bütçem var ama ne kadar gerekli olur s3 her işimi görüyor o yüzden nano dan yanayım sizce paraya kıyıp 7.nesil mi alayım yoksa 250ye bulmuşken alayım mı şimdiden teşekkür ederim herkese :)
nano 6. nesil ne renkti?
Gri diye hatırlıyorum yani renkli olsa rengini hatrlardm ama hiç gözüme çarpmadı sade duruyordu
fbgencer
kullanıcısına yanıt
BENCE 250 tl iyi fiyat çünkü 6. nesil nano bulunmuyor sıfır olarak. ben bir ay önce 330 tl'ye aldım. çok memnunum.
aynen dediğin gibi. migros ipod nano diye googleda çıkıyor migrosun sitesinde . sanırım önerini kaçırmayacağım yarın gidip alıcam 7.nesil internete girse fikrim farklı olurdu ama ben müzik için hızlı bir cihaz istiyorum buda sanırım işimi fazlasıyla görür :) şey bide kulaklığı nasıl? yada bildiğin iyi kulaklık var mı ne önerirsin sanada zahmet oluyor ama
fbgencer
kullanıcısına yanıt
işini görür. benim video ve internetle işim olmadığı için mp3 çalar'da, gayet memnunum.
kulaklığı pek iyi değil.
ben 6 senedir sennheiser cx-300 kullanıyorum. çok memnunum.
cks90 kullanan bir arkadaş vardı nano 6th ile o da memnun olduğunu söylemişti cks90'dan.
creative ep600'dü galiba, ucuz ama fena olmayan bir kulaklık olduğunu söylüyorlar.
kulaklık genel bölümüne bakarsan daha çok fikir edinebilirsin.
teşekkür ederim yardımın için :)
fbgencer
kullanıcısına yanıt
rica ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme